Nyiss ajtót a Karrieredre!
A Raiffeisen bankcsoport küldetése
A folyamatos innovációt kiváló ügyfélélménnyé alakítjuk át!
Víziónk, amit 2025-re el szeretnék érni
Mi vagyunk a leginkább ajánlott pénzügyi szolgáltató a régióban.

Kiemelt állások

Miért Raiffeisen?

Abban hiszünk, hogy előre kell néznünk.

Dióhéjban összegyűjtöttük Neked, hogy mi az, amire mi büszkék vagyunk és miért érdemes a RAIFFEISEN BANK NYÍREGYHÁZI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTJÁNAK CSAPATÁHOZ tartozni, együtt dolgozni, közös sikereket elérni.
Abban hiszünk, hogy előre kell néznünk.
Kik vagyunk mi?
Ügyfélszolgálat
Tudtad, hogy ha egy Ügyfél felhívja a Raiffeisen Bank ügyfélszolgálatát, akkor az a telefon Nyíregyházán fog kicsörögni? Akár a bejövő ügyfélkérdésekről vagy panaszokról, akár a telefonos értékesítésről, vagy a behajtási témákról van szó, minden szál Nyíregyházán fut össze.
Háttértámogató területek
Az ügyfélszolgálati tevékenység mellett nagyon komoly háttér adminisztrációs tevékenység is folyik a Raiffeisen Bank Szolgáltató Központjában. A megigényelt hitelek elbírálása, a folyósítás, számlázás, és egyéb operatív háttérfunkcióinkat is innen látjuk el. Ahhoz, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen az ügyintézés során, elengedhetetlen az itteni kollégáink helytállása, tudása, szakértelme.
Amire büszkék vagyunk
Stabilitás
Közel 10 éve indultunk, hetven kollégával. Ma már négyszáz fölötti létszámmal, folyamatosan bővülve és növekedve működik a Szolgáltató Központ, kiszámítható, biztos háttéret kínálva munkatársainak. Nálunk mindenki tervezhető, bejelentett munkaviszonyban dolgozik, modern körülmények között, digitálisan támogatott háttérrel.
Videocenter
Ma már bárhonnan csatlakozhatnak Ügyfeleink Videocenterünkhöz. Ez lényegében egy „virtuális” bankfiók, ahol a lakossági, a kisvállalati, valamint a prémium Ügyfelek is kényelmesen, élő videós tanácsadáson keresztül intézhetik pénzügyeiket.
Fókuszban az ügyfeleink
A maximális ügyfélelégedettséget csak elégedett és elhivatott munkatársakkal érhetjük el, így a külső és belső ügyfélélményre is nagy hangsúlyt fektetünk.
Miért érdemes a Raiffeisennél dolgozni?
Családias hangulat
Vidám, nyitott és támogató csapatban dolgozhatsz, ahol mindig figyelünk egymásra! Erős baráti és kollegiális kötelékek szövik át a teljes céget, így a jó hangulat garantált.
Számít a véleményed
Törekszünk arra, hogy rendszeresen kérjünk és adjunk visszajelzést egymásnak munkatársként és vezetőként is. A munkavállalói elégedettség-felmérésen pedig az általános működés és folyamatok kapcsán is visszajelezhetünk.
Növekedj velünk
Sok-sok különféle képzésen vehetsz részt, akár önkéntes alapon, akár általános témákban. Számtalan kollégánk vesz részt évről évre szakmai specifikus tréningeken, e-learning képzésen, soft-skill fejlesztésen, de akár a hatóságok által előírt kötelező tanulási formákon is. Ahogy egyre több tudást halmozol fel, egyre eredményesebb lehetsz a saját szakmádban, ami az előrelépés záloga. Növekedjünk együtt, hiszen a Te sikered a Mi sikerünk!

Értékeink

A bank vállalati értékei nagyon fontosak a számunkra. Bízunk abban, hogy leendő kollégaként ezekhez Te is kapcsolódni tudsz, mert számodra is valódi értéket képviselnek. Mi mindannyian ezen értékek mentén végezzük a munkánkat.

TanulásA tudásvágy hajt bennünket

Tanulás
A tanulás személyes fejlődést jelent. Tanulunk a tapasztalatokból, az oktatásból és az ismeretmegosztásból. Amikor új dolgokkal kísérletezünk, és újfajta ismereteket alkalmazunk a gyakorlatban, számolnunk kell a sikertelenség lehetőségével, de ebből is sokat tanulhatunk, ha nyitottak vagyunk. A kíváncsiság és a tanulás segít minket az innovációban.

KezdeményezésKezdeményezőkészek vagyunk

Kezdeményezés
Abban hiszünk, hogy előre kell néznünk. Mi hozzuk létre a változást. A lehetőségekre koncentrálunk, nem pedig a lehetetlenségekre. A döntésképtelenség helyébe döntésképességet állítunk. Cselekszünk ahelyett, hogy csak reagálnánk. Bátorsággal és elszántsággal valódi változást tudunk elérni. Naponta egy kis előrelépés is nagy eredményekhez vezet.

EgyüttműködésEgyütt dolgozunk

Együttműködés
Sokkal többet érhetünk el, ha együtt dolgozunk, megbeszéljük a dolgokat, figyelünk egymásra és támogatjuk egymást. Kölcsönös megértésen, tiszteleten és bizalmon alapuló környezetet teremtünk. Ösztönözzük a sokszínűséget. Kollégáinkkal, partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt többet érünk el, mint egyénileg.

FelelősségVállalásFelelősségteljesen cselekszünk

FelelősségVállalás
Ha mindannyian készek vagyunk felelősséget vállalni, nagy változásokat érhetünk el. Egyénileg és együtt is felvállaljuk döntéseinket. Felelősek vagyunk munkánk eredményéért. Mindig figyelembe vesszük cselekedeteink következményeit. A társadalom felelős tagjaként fenntartható vállalkozást építünk.
Értékeink

Pályakezdőknek

A tanulás személyes fejlődést jelent

A tanulás személyes fejlődést jelent

Bankunk egyik legfontosabb értéke a karrier és a fejlődés. Az igazán kiváló szakemberek, menedzserek is tanulással, lépésről lépésre haladva kezdték pályájukat. A Raiffeisen Bankban is rengeteg nagyon szép karrierútra láthatunk példát. Sok kollégánk, aki már akár magasabb vezetői pozícióban, vagy egy komoly szakértői székben ül, gyakornokként, vagy utánpótlás programosként kezdte a pályafutását nálunk.

A Raiffeisen nyíregyházi szolgáltató központban legtöbb szakterületünk kínál gyakornoki programokat, ahol a működésünk alapjait ismerheted meg. Gyakornoki munkáinkhoz nem szükséges hallgatói jogviszony vagy diákszövetkezeti tagság, hiszen nálunk a diákok/gyakornokok is saját állományban, Raiffeisen-es munkaviszonyban végzik a munkájukat.

Pályakezdőként is van lehetőség csapatunk tagjává válni. Ha most érettségiztél, vagy befejezted a felsőfokú tanulmányaidat, bátran jelentkezz! Az ügyfélszolgálaton, a hitelügyintézéssel, a pénzforgalommal foglalkozó háttértámogató területeken intenzív szakmai betanítással segítjük a beilleszkedést, és a banki alapismeretek megszerzését. Mi munkabért fizetünk Neked az oktatás teljes ideje alatt is, ami jellemzően 2-4 hónapig tart, területtől függően. A képzés közben és végén vizsgákkal bizonyíthatod rátermettséged, de a felkészülésben maximálisan támogatunk.

Kiválasztási folyamat

A kiválasztási folyamat során a maximális jelöltélmény elérésére törekszünk, figyelembe véve a jelentkezők igényeit. Hiszünk a személyes interjúk erejében, de emellett lehetőség van video-interjú során is találkoznod a szakmai vezetőkkel és a HR kollégáival.

Jelentkezésedet követően gyors válaszreakcióra, átlátható kiválasztási folyamatra számíthatsz. Az első körös előszűréseket rövid telefonhívások segítségével végezzük. Ezt követően egy vagy két szakmai találkozó elegendő szokott lenni a döntés meghozásához. Adott esetben szakmai jellegű feladat vagy teszt is előfordulhat, ahol az indokolt.

Toborzó kollégáink folyamatos kapcsolatban állnak a jelentkezőkkel, kérdés esetén keress minket a talentattraction@raiffeisen.hu címen!