Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Pénzügyi intézmények (Financial institution) ügyfélreferens - Budapest

Tartod a kapcsolatot a meglévő pénzügyi intézményi ügyfelekkel, akik a biztosítók, befektetési alapkezelők, pénztárak, bankok, befektetési szolgáltatók / brókercégek. Személyre szóló megoldásokat dolgozol ki az ügyfelek részére: treasury szolgáltatások és befektetési termékek, értékpapír letétkezelés, egyedi finanszírozási konstrukciók és cash management területén. Felkutatod a potenciális ügyfeleket és személyre szabottan értékesíted számukra a cash management termékeket, treasury és letétkezelési ügyletekhez bevonod a szakértő társterületeket. Együtt kell működj a RBI (Raiffeisen Bank International) adott területével angolul a meglévő ügyfelek kiszolgálása, új ügyfelek akvizíciója és a közös termékfejlesztések érdekében. Ezen kívül képviseled a bankot a szektor különböző hazai rendezvényein, konferenciáin és a hazai tőkepiaci szereplőkkel történő konzultációk, piaci termékfejlesztések során (KELER, BÉT, MNB, BSZSZ).

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pesterzsébeti Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Csepeli Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Behajtási stratégiai elemző - Budapest

behajtási stratégiával kapcsolatos összetett elemzések készítése, döntéstámogatás, anyavállalati és vezetői riportok készítése, MIS fejlesztése, architektúra karbantartása, részvétel a tervezésben, előrejelzések készítése, Early Warning rendszer üzemeltetése/paraméterezése.

Budapest

Back office munkatárs (követeléskezelési terület) - Nyíregyháza

Az behajtási osztály működésének adminisztratív támogatása, Rendszeres és ad hoc kimutatások készítése A behajtási szabályzat meghatározott feladatainak teljes körű ellátása, kapcsolattartás a társosztályokkal és a fiókhálózattal.

Nyíregyháza

Lakossági ügyfélreferens - Andrássy úti Fiók - Győr-Moson-Sopron megye

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Győr-Moson-Sopron megye

Senior Hitelkockázati Elemző / Modellező - Budapest

Az ideális jelölt a bank vállalati hitelkockázati modelljeinek szakértője illetve fejlesztője lesz. A felügyeleti elvárásoknak megfelelően számos lokális modellt működtetünk, amelyek segítségével pontosan mérni tudjuk a portfólió hitelkockázatát, illetve az ICAAP tőkekövetleményét. Feladatod lesz ezen modellek (pl. PD, LGD, CCF/EAD) fejlesztése, teljesítményének mérése, ill. képviselete a menedzsment és a felügyelet felé. Senior elemzőként jól ismered az anyagbankban fejlesztett hitelkockázati modelleket (rating modellek és PD becslések), és aktívan részt veszel ezen modellek éves validációjában.

Budapest

Rendszerszervező (digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Senior adatminőség elemző (DQA) - Budapest

A feladatod a banki rendszerek, adattárház adatminőség ellenőrzését célzó rendszer kiépítése és működtetése lesz. Részt veszel majd számos, adatminőségi elvárások teljesítéséhez kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben, adatminőségjavítási kampányok végrehajtásában. Képviseled és közvetíted az adatminőségi elveket a banki területek felé, koordinálva a témában dolgozó kollégákat. Mindezzel emelve a felügyeleti és tulajdonosi riportjaink adatminőségét.

Budapest

BI Kontroller (BIC) - Budapest

A feladatod a bank kontrolling információs rendszere által biztosított adatokra épülő riport rendszer üzemeltetése, kiaknázása BI vizualizációs eszközzel. Részt veszel a riportok adatbázis szintű kialakításában, üzleti támogatásában és új riport fejlesztési irányok keresésében. Munkád során megismered a banki adatbázis rendszereket, az abból kinyert pénzügyi mutatókat a riport keretrendszerbe illeszted.

Budapest

Bérszámfejtő és TB ügyintéző - Nyíregyháza

A havi bérszámfejtés és társadalombiztosítási ellátások számfejtése a bank és leányvállalatainak teljes állományára vonatkozóan. Bér és egyéb juttatások, járulékok, egyéb levonások pénzügyi teljesítése, könyvelés feladása a SAP rendszerben. Havi zárási feladatok elvégzése, adatszolgáltatások elkészítése (OEP, NAV, KSH, Pénztárak). Bérszámfejtéshez kapcsolódó függőszámlák egyeztetése, 08-as bevallás elkészítése, ellenőrzése. Bank és érdekeltségi vállalatai társadalombiztosítási kötelezettségének megállapítása, bevallás előkészítése, hatóságok által kezdeményezett ellenőrzésekben való közreműködés.

Nyíregyháza

Készpénzgazdálkodási munkatárs - Budapest

A Készpénzgazdálkodás napi operatív folyamatainak végrehajtásáért és a Bank teljes hálózatára kiterjedő készpénzforgalommal kapcsolatos feladatok elvégzéséért leszel felelős. A hatáskörödbe tartozó összes termékhez és megbízáshoz kapcsolódó operációs, problémakezelési és ellenőrzési feladat hibamentes és hatékony lebonyolítását végzed. Feladataid közé tartozik a pénz és értékkezeléshez kapcsolódó rendszerek operatív működtetésének támogatása. Adatgyűjtéseket végzel a kapcsolódó informatikai rendszerekből. Aktívan részt veszel a rendszerek tesztelésében, fejlesztések bevezetésében. Készpénzgazdálkodási adatokat szolgáltatsz az üzleti területek felé a termék és szolgáltatásfejlesztéshez. Riportok, kimutatások, elszámolások, elemzések készítése felügyeleti szervek, vezetők és társosztályok részére. Optimalizálod a fiókhálózat számára és az ATM hálózat töltéséhez szükséges készpénzkészlet mennyiségét és minőségét. Supervisori feladatokat látsz el a fiókhálózat számára. Tanácsadással segíted a termékfejlesztők és üzleti szervezők munkáját, az egyedi termékek és konstrukciók tervezésében, lebonyolítási folyamatainak és rendszereinek kialakításában.

Budapest

Hitelezési Kockázatelemző - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Miközben megismered a Hitelezési Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és ad-hoc hitelkockázati riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint a bázeli tőkekövetelmény kalkulációjába (Pillar 1, ICAAP). Lehetőséged lesz a tanulmányaid elméleti ismereteit gyakorlati oldalon mélyíteni pl. a hitelezési kockázati modellek megismerésével (PD, LGD, CF) vagy a stratégiai tervezéssel és tőkemenedzsmenttel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szépvölgyi úti fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Alkalmazás üzemeltető (elektronikus csatornák) - Budapest

Java alapú, alkalmazásszerveren futó rendszerek és alkalmazások üzemeltetése Incidensek és problémák gyors és hatékony elhárítása, panaszok kivizsgálása, megválaszolása Verzióváltások előkészítése, telepítések nyomon követése, ellenőrzése Proaktív hibakeresés monitoring eszközök használata révén, performancia problémák vizsgálata, elhárítása Projektmunkákban való részvétel

Budapest

Credit Control munkatárs - Biztosíték és folyósítási feltétel ellenőrzés - Budapest

Aktívan részt veszel, a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek biztosíték és folyósítási feltétel ellenőrzési feladataiban, illetve a könyvelés előkészítésében. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Bankkártya ügyintéző 2 éves határozott időre - Budapest

Részvétel a bankkártya kibocsátással kapcsolatos üzemeltetési feladatok ellátásában, többek között a bankkártyák megszemélyesítésre küldésében, a hozzájuk tartozó PIN-ek legyártásában, bankkártyával kapcsolatos panaszok kezelésében, bankkártya logisztikához kapcsolódó adminisztráció ellátásában, nyers plasztik készletek tervezésében. Emellett, a bankkártya fejlesztésekhez kapcsolódó felhasználói tesztek elvégzése valamint kapcsolattartás külső és belső partnerekkel.

Budapest

Központi értéktáros - Budapest

Érmefeldolgozás, mozgatás Készpénz átadás-átvétel Forint- és valutafeldolgozás Érme szállításra való előkészítés

Budapest

Gyakornok (pénzügyi intézmények terület) - Budapest

A belföldi pénzügyi intézmények csoportjában a napi ügyfélkiszolgálás keretében az asszisztensek és a referensek munkájának hatékony segítése. Ennek keretében napi fix feladatok önálló végzése, többek között befektetési jegy forgalmazási ügyletek kezelése, napi riportok lehívása és küldése az ügyfelek részére, egyéb napi ügyfélkérések kezelése, ügyfélszerződések banki rendszerekben történő rögzítése, főosztályi szintű asszisztensi feladatok végzése. A pozíció valós lehetőséget biztosít számodra az ügyfélkör igényeinek és banki kiszolgálásuk termék- és rendszeroldali megismerésére, szakmai ismereteid bővítésére és szakmai tapasztalat szerzésére, továbbá jó alapot és lehetőséget nyújt szakmai karriered megalapozásában.

Budapest

Szenior rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat szenior munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben Te fogod end-to-end menedzselni az IT területen belüli feladatokat (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest