Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Lakossági ügyfélreferens - Sugár Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Pénzmosás-megelőzési tranzakcióelemző - Budapest

A szokatlan tranzakciók kiszűrése érdekében működtetett szűrőrendszer riasztásainak kezelése A szűrőrendszerekből vagy más forrásból gyanúsnak ítélt ügyfelek és/vagy tranzakciók továbbítása az erre kijelölt hatóság számára Magas kockázatú ügyfelek számlanyitásainak engedélyezése Tanácsadás fióki és vállalati kapcsolattartók részére Hatósági megkeresések, zárolások végrehajtása

Budapest

Junior SME Loan Product Analyst - Budapest

A KKV hitelportfólió elemzésével foglalkozhatsz, vizsgálhatod a KKV ügyfélszegmens hitelpiaci teljesítményét és a hiteltermékek jövedelmezőségét. Szorosan együtt dolgozhatsz a termékmenedzserekkel és az üzleti vezetőkkel, akik kíváncsiak lesznek a véleményedre a portfóliótrendek alakulásáról. Ezen felül aktívan közreműködsz majd új hiteltermékek kialakításában, és a meglévők fejlesztésében

Budapest

Digitális csatorna fejlesztő szakértő - Budapest

Digitális stratégia megvalósítása és éves aktivitás terv kialakítása Közreműködsz a bank hosszú távú online stratégiájának megvalósításában, illetve egyes részeit megalkotod és menedzseled Vezérled a Retail csatornaterelési koncepciót a költséghatékony ügyfélkiszolgálás érdekében A felelősségi körödbe tartozik a Multichannel sales és service működési modell kialakítása, csatornák fejlesztés (üzleti igény gyűjtés, konszolidáció, átfogó CBA elemzés, tesztelés, bevezetés üzleti oldali menedzselése), valamint komplex digitális csatorna monitoring rendszer kialakítása Követed a digitális fejlesztési trendeket, piaci benchmarkokat, best practise-ek azonosítása, becsatornázása a fejlesztésekbe

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Árkád Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Csepeli fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Premium Banking értékesítési asszisztens - Bocskai úti Fiók - Budapest

Ügyféltárgyalások szervezése a támogatott Premium referensek részére, premium ügyfelek kiszolgálása egyszerűbb ügyféltranzakciók esetén. Ügyfélportfolió monitoring alapján, ajánlás tétele a támogatott referenseknek az értékesítési lehetőségekre. Bejövő hívások, ügyfélpanaszok, adminisztráció kezelése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása az ügyfelekkel illetve piaci és gazdasági információk gyűjtése.

Budapest

Retail Ingatlanértékelési Koordinátor - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a főként lakossági jelzáloghitelekhez kapcsolódó értékbecslések felülvizsgálatának koordinálása, az ingatlan felülvizsgálatot végző szakértők szakmai támogatása. Értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, különös tekintettel kétség, vagy reklamáció esetén; valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve ügyfél és ügyfélreferensi oldalról érkező kérdések és kérések feldolgozásában, megválaszolásában. Elsődleges szakmai kapcsolattartó leszel a jelzáloghitelezési folyamatban résztvevő területek számára. Meghatározó szerepet szánunk Neked új és meglévő lakossági hiteltermékek fejlesztésében valamint a kapcsolódó rendszerfejlesztési projektekben. Átfogó ismereteket szerezhetsz a jelzáloghitelezési folyamatokról és a kapcsolódó szabályozói elvárásokról. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan portfolió elemzések és riportok elkészítésénél. Továbbá elsődlegesen Te tartod majd a kapcsolatot ingatlan szakmai kérdésekben a jelzálog-hitelezési folyamat többi szereplőjével és a bank legkülönbözőbb területeivel.

Budapest

Székház üzemeltető - Budapest

A bank székház ingatlanainak üzemeltetése, irodák átépítése, bővítése, költöztetése, ingatlan hasznosításokhoz, újrahasznosításokhoz kapcsolódó műszaki feladatok elvégzése. A székházi ingatlanok folyamatos karbantartása, üzemeltetése, az ezekkel összefüggő teljes körű feladatkör ellátása, eszközbeszállítók pályáztatása, eszközök megrendelése, költségkontroll. A műszaki üzemeltetést végző technikusok irányítása, felügyelete. Kapcsolattartás és együttműködés az üzemeltetést végző alvállalkozókkal és társosztályokkal. Kisebb beruházási projektek teljes lebonyolítása és irányítása, tervezők, bonyolítók, kivitelezők és igény szerint eszközbeszállítók pályáztatása, eszközök megrendelése, költségkontroll, kooperációk vezetése, projektvezetői szinten.

Budapest

Pénzügyi munkatárs - ingatlan területre - Budapest

Megismerheted a hosszú távú bérleti szerződések keretében hasznosított ingatlanok pénzügyi folyamatait. A bérleményekhez kapcsolódó, főként rendszeres, de időnként eseti díjak számlázását bízzuk Rád, emellett az ingatlanokhoz kapcsolódó költségek kontírozását is. Vagyonkezelőink által kötött bérleti szerződések feldolgozása, törzsadatainak rögzítése is Hozzád tartozik majd, csakúgy, mint a kapcsolódó bérlői óvadékok és kintlévőségek kezelése is. Mindezt a SAP rendszer ingatlanos moduljában végezheted, ami kiváló lehetőséget ad a rendszer mélyebb megismerésére. (Ne aggódj, megtanítunk mindent, mi sem így születtünk!) Negyedéves, éves rendszerességgel pedig különféle bérlői elszámolások lebonyolításában számítunk kiváló képességeidre.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Nyugati régió fiókjai (Veszprém, Ajka, Pápa, Zalaegerszeg) - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül a veszprémi, ajkai, pápai és zalaegerszegi fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Országos

Pool Lakossági ügyfélreferens - Debreceni fiókok, Nyíregyháza - Debrecen

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed fő helye két debreceni bankfiókunk lesz, de időnként a nyíregyházi fiókunkban is adódhatnak helyettesítési feladataid (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Debrecen

Junior Lakossági Kockázatkezelő - Budapest

Az első három hónapban a rendszerek, termékek, folyamatok alapos megismerése lesz a feladatod, amihez minden szükséges támogatást biztosítunk. Tapasztalt kollégáink lesznek a segítségedre, hogy magabiztos tudást szerezz a területen. Megismerheted a termékekhez kapcsolódó folyamatok és szabályzatok kialakítását, módosítását, és emellett a területről érkező adatok részletes feldolgozását/elemzését is megtanulhatod. Az egyedi hitelbírálat menetét is megismerheted. Munkád során önállóan és csapatban is kell majd dolgoznod.

Budapest

Gyakornok - credit control terület - Budapest

Várunk Téged, ha a gyakornoki időt felelősségteljes feladatokkal akarod kitölteni és nem fénymásolással. A fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre (Kecskemét) - Kecskemét

A kis- és középvállalati ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátásában, személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben (elsősorban telefonos) számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítessz szerződéseket (pl. számlanyitási, finanszírozási, biztosítéki, betét) és egyéb adminisztrációs anyagokat. Valamint dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, begyűjtöd az adatszolgáltatásokat az ügyfelektől, kezeled az ügyfélproblémákat, reklamációkat, statisztikákat, jelentéseket.

Kecskemét

Bankfióki gyakornok (Westend fiók) - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Folyamatmenedzsment szakértő - Budapest

A bank üzleti, irányító és támogató folyamatainak ki- és átalakítása, egyszerűsítése, fókuszban tartva az értékteremtést, az üzleti eredmények növelését, a költségek csökkentését. Folyamatok átvilágítása, problémák feltárása, akciótervek, megoldási javaslatok készítése az egyszerűsítésre, és a hatékonyság növelésére. Új folyamatok kialakítása válaszként a változó üzleti környezetre és a digitalizációs kezdeményezésekre. Vezeted a változásokat és támogatod a folyamatos fejlődést.

Budapest

Bankkártya elszámolási szakértő - Budapest

Fő feladata a bankkártya elszámolási rendszerek és folyamatok fejlesztésében, azok optimális üzemeltetésében való részvétel Kibocsátó oldali elszámolási feladatok elvégzése, változások nyomonkövetése A bankkártya operáció területéhez kapcsoló számlák igazolásával és könyvelésével kapcsolatos feladatok végrehajtása Függő számlák egyeztetése Bankkártya könyvlésekben történő változások implementálásában való részvétel (specifikáció, felhasználói tesztelés)

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Óbuda - Stop Shop fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budaörsi fiók - Budaörs

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budaörs