Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Forint és Valutapénztáros - Szolnok

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Szolnok

Biztosíték monitoring munkatárs (Collateral Officer) - Budapest

A Bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a Bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Szombathely

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül a szombathelyi, zalaegerszegi- és a soproni fiókban is fogsz dolgozni, (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Szombathely

Bankfióki gyakornok - Gyöngyösi- és Gödöllői Fiók - Gyöngyös

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Gyöngyös

Pool Lakossági ügyfélreferens - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Senior könyvelő - Budapest

A rád bízott cégek teljes körű könyvelése. Feladatod, hogy aktívan részt vegyél a havi zárásokban valamint adatot szolgáltass a könyvvizsgálók részére. Az adóbevallások és riportok elkészítése szintén a feladataid közé fog tartozni. Amennyiben szükséges fel kell készülnöd a cégek adózási felülvizsgálatára és az esetleges adóellenőrzésre.

Budapest

Gyakornok/pályakezdő pénzügyi és számviteli, kontolling területre - Budapest

Elsősorban adminisztratív nyilvántartások vezetése/kialakítása tapasztalt munkatárs irányítása mellett. Ezen kívül lehetőséged nyílik különféle riportok és kimutatások elkészítésére (pl. kontrolling, cash flow, pénzügyi.. stb), mindamellett pedig a beérkező számlák kezelése, könyvelése is mindennapi feladataid közé fog tartozni, akárcsak a dokumentációs feladatok végrehajtása is.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Veszprém

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül a veszprémi-, pápai- és az ajkai fiókban is fogsz dolgozni, (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Veszprém

Kis- és középvállalati területi vezető (SE vezető) - Észak-Magyarországi Régió - Miskolc

Megszervezed és szakmailag irányítod az SE terület működését a régióban, felelős vagy az üzleti tervek megvalósításáért, ide értve a saját (komplex) ügyfélkapcsolatok önálló kezelését, illetve a specializált szaktudást igénylő ügyfélkör személyes kiszolgálását is. Biztosítod és kontrollálod a portfólió és ügyfél jövedelmezőséget, az SE referensek és asszisztensek munkaszervezését, szakmai fejlesztését, támogatását, motiválását és felügyeletét. Biztosítod az SE ügyfélkörre vonatkozó értékesítési célok, bevételi- és volumen elvárások teljesülését. Támogatod a referensek akvizíciós munkáját, illetve új ügyfél akvizíciót is végzel. Menedzseled a saját kezelésben tartott ügyfélkapcsolatokat. Aktívan tartod a kapcsolatot a régiós lakossági fiókokkal és vállalati értékesítési kollégákkal a kölcsönös szinergiák maximális kiaknázása érdekében. Kezeled a felmerülő ügyfélproblémákat, reklamációkat, a panaszkezelő rendszer napi monitoringját is végzed, betartod a panaszkezelési határidőket.

Miskolc

Senior rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat senior munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben Te fogod end-to-end menedzselni az IT területen belüli feladatokat: alternatívák feltérképzése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomonkövetése.

Budapest

Trainee - Portfolió elemző (Lakossági és KKV kockázatkezelés) - Budapest

Portfolió elemzőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy megértsed a Rád bízott hitelportfolió működését és megmagyarázd benne történő változásokat. Szóval komplex elemzések készítése által fogod támogatni a vezetői döntéseket, illetve kiteljesítheted a krativitásodat különböző riportok fejlesztésében. Ezen túlmenően részt vehetsz az értékvesztés képzés és tervezés folyamatában és a kockázatkezelési eszköztár és riporting architektúra fejlesztésében.

Budapest

Analitikus CRM elemző (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág CRM stratégiájának kialakításában, a stratégiai célkitűzésekhez illeszkedő CRM terv kidolgozásában. Munkádba beletartoznak majd a CRM terv megvalósításához szükséges adatelemzési, modellezési feladatok, valamint az eredmények folyamatos nyomon követése, elemzése, vezetői / döntéstámogatási riportok készítése. Ezen kívül lehetőséged lesz részt venni akvizíciós és keresztértékesítési akciótervek, kampányok, ösztönző programok előkészítésében és koordinációjában, értékesítési tervek/benchmark-ok meghatározásában.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Győr

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Győr

Lakossági ügyfélreferens - Pestszentlőrinci Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Számviteli gyakornok - Budapest

Közreműködsz a hatósági és tulajdonosi jelentések készítésében. Számviteli jellegű jelentéseket készítesz, támogatod a belső elemzéseket.

Budapest

Adatvédelmi szakértő - Budapest

Részt veszel az új adatvédelmi rendelet banki implementálásában és az egyéb adatvédelmi vonatkozású projektekben. Azonosítod a Bankcsoport működése szempontjából releváns adatvédelmi kockázatokat, biztosítod ezek megfelelő kezelését, ellenőrzését. Rendszeres riportokat, vizsgálatokat folytatsz, jelentéseket készítesz. Oktatási anyagokat készítesz, képzéseket tartasz. Részt veszel a termékfejlesztési folyamatban.

Budapest

Pénzmosási szakértő - Budapest

Részt veszel a pénzmosási vonatkozású banki projektekben, azonosítod a Bank működése szempontjából releváns compliance kockázatokat, a jogszabályoknak, a csoportszintű szabályoknak és a felügyeleti elvárásoknak való megfelelést biztosítod és ennek ellenőrzését végzed. Rendszeres riportokat és jelentéseket készítesz, vizsgálatokat folytatsz. Követed, értelmezed a jogszabályi változásokat, s támogatod ezek implementálását. Oktatási anyagokat készítesz, képzéseket tartasz. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzése érdekében ügyfél- és tranzakció vizsgálatokat hajtasz végre, vizsgálati módszertanokat alakítasz ki.

Budapest

Tranzakció-elemző munkatárs - Budapest

Feladataid közé tartozik a pénzmosás és terrorizmus finanszírozás megelőzése érdekében a bejelentési és ellenőrzési rendszer működtetése, a bejelentések hatóság felé történő elküldése. Információgyűjtést végzel a vizsgálatban érintett szervezeti egységektől és kapcsolódó informatikai rendszerekből. Aktívan részt veszel a vizsgálatok lefolytatásához szükséges rendszerek és adatbázisok kialakításában, a rendszerek tesztelésében, bevezetésében. Kezeled a fiókhálózatból érkező bejelentéseket, tanácsadást végzel az érintett szervezeti egységek számára. A nemzetközi szankciós listába ütköző tranzakciók vizsgálatát; a magas kockázatú ügyfelek, kiemelt közszereplők számlanyitásának előzetes vizsgálatát is te végzed.

Budapest

Befektetési szolgáltatási compliance szakértő - Budapest

Új termékek, szolgáltatások bevezetése illetve projektekben való részvétel esetén képviseled a Compliance Csoport álláspontját. Részt veszel befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó projektekben (pl. gap analízis kidolgozásában, feladattervek és fejlesztési tervek kialakításában, jogszabályok értelmezésében). Nyomon követed a releváns hazai és nemzetközi jogszabályváltozásokat, és szükség esetén implementálod őket. Tartod a kapcsolatot a felügyeleti szervekkel és a Group Compliance-szel. Részt veszel a befektetési szolgáltatásokal kapcsolatos és egyéb compliance vonatkozású panaszok vizsgálatában, elemzésében. Támogatod a bankcsoport munkatársait iránymutatásoddal, oktatásokkal.

Budapest

HR Generalista (toborzás/kiválasztási fókusszal) - Budapest

A toborzási és kiválasztási folyamat end-to-end végigvitele, szorosan együttműködve a HR Business partnerrel és az érintett üzleti területek különböző szintű vezetőivel. A jelöltélményt, a ciklusidőt és minőségi felvételeket szemelőtt tartva szakértői támogatást nyújtasz a hirdetési tartalom, csatornák, előszűrések és interjúk tekintetében, azaz a kiválasztási folyamat gördülékeny menedzselésében egészen a lezárásig. Számítunk észrevételeidre a tevékenység fejlesztésében és az új ötletek megvalósításában. Továbbá kapcsolatot tartasz / építesz személyzeti tanácsadókkal, állásbörzén képviseled a Bankot, valamint a toborzási rendszerben való adminisztrációval biztosítod a riportolhatóságot és adatminőséget. Színesítheti a munkakörödet, hogy kapcsolódó HR projektekben működhetsz közre.

Budapest