Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Gyakornok - Hitel termékmenedzsement (Vállalati és Befektetési Banki üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág hitel termékmenedzsment csoportjának munkájában, legyen szó akár a meglévő hiteltermékkör kezeléséről, új termékek kialakításáról, a nagyvállalati hitelezési folyamat fejlesztéséről vagy a vállalati hitelezéshez kapcsolódó különböző projektekről. Segíted a csoportban dolgozó kollégák munkáját kalkulációk, elemzések készítésével, belső nyilvántartások vezetésével, riportok összeállításával és bekapcsolódsz a napi adminisztratív feladatok ellátásába. Mindezeken keresztül átfogó rálátást kapsz a bank egyik stratégiai fontosságú tevékenységére, a nagyvállalati hitelezésre.

Budapest

Pénzügyi vállalatok és intézmények kockázatelemző (FI Credit Risk Analyst) - Budapest

Hetente más-más cégeket elemzel, így rálátsz és megismered a pénzügyi vállalatok és intézmények világát és a trendeket. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve szabályozói változásokat valamint a piaci trendeket. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör napi szintű angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Adókönyvelő munkatárs - Budapest

A Bank és az áfa-csoport adózási feladatait teljes körűen ellátod. Adóanalitikákat készítesz: adatleválogatások a banki rendszerekből, adatbázisokból, szükséges ellenőrzések elvégzése. Bevallásokat, utalásokat, teljesítesz, ide értve IFRS szerinti HIPA bevallásokat is, valamint adófolyószámlákat egyeztetsz. Közreműködsz a transzferár dokumentációs kötelezettséggel összefüggő adat és információ gyűjtésben, elemzésben és a dokumentáció készítésben. Részt veszel a kifizetői adatszolgáltatások teljesítésében.

Budapest

Riportfejlesztő munkatárs - Nyíregyháza

Rendszeres riportokat, kimutatásokat készítesz e a beérkező igényléseket illetően darabszám, kapacitás, ciklusidő tekintetében. Feladatod lesz az erőforrás felhasználás nyomon követése, összehasonlító kimutatások készítése a kihasználtságról. Lakossági hitelbírálati terület által alkalmazott Excel, Acces, Apex eszközök igény szerinti fejlesztését, dokumentálását, karbantartását, működtetését (pl. körlevelek készítése, automatizálása) fogod végezni. Segíted a folyamatok javítása során felmerülő lehetőségek kivitelezését, hibalistákat készítesz, módosítod azokat. Excel/Acces/Word oktatásokat tartasz.

Nyíregyháza

Építész gyakornok - Budapest

Fióki és irodai berendezési alaprajzok, koncepciótervek elkészítése, aktualizálása Épületen kívüli terek tervezése (pl.: kijelölt dohányzó, kerékpártároló) Épületeken belüli és közötti költöztetések elhelyzési terv szinten történő lekövetése a néhány főstől a teljes főosztályok elhelyezéséig Excel kimutatások, statisztikák, készítése a facility management (FM) csapat részére Digitális dokumentációs könyvtár naprakészen tartása

Budapest

Rendszerszervező - Core Banking (Equation - EQ) - Budapest

A fejlesztői csapat munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni, Te leszel a kapcsolattartó a core banking rendszer nemzetközi szállítójával, illetve valamennyi, az általad felügyelt rendszert érintő fejlesztési projekttel. Az egyes projektekben részt veszel az IT területen belüli feladatok menedzselésében (alternatívák feltérképzése, javaslattétel a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli fejlesztői csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése). A bank core banking rendszerének gazdájaként hatáskörödbe tartozik továbbá a banki core banking stratégia elkészítése és végrehajtásának támogatása, felügyelete.

Budapest

Gyakornok - Ingatlanbefektetési területre - Budapest

A kollégák napi szintű adminisztratív és operatív jellegű támogatása lesz a feladatod (adatgyűjtés, összesítések, összefoglalók készítése, dokumentumok meghatározott formátum szerinti előállítása) Aktívan részt veszel a szakmai feladatokban, a területen dolgozó munkatársakkal együttműködve.Támogatod a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásához és adásvételi tranzakcióihoz kapcsolódó folyamatokat.

Budapest

HR Generalista - Nyíregyháza

Munkajogi/munkaügyi kérdésekben teljes körű támogatást nyújtasz: beléptetés, kiléptetés, változások lekövetése, személyügyi nyilvántartások vezetése, adatszolgáltatás. Toborzási-kiválasztási folyamatokat viszel végig a banki követelményekhez és a vállalati kultúrához illeszkedő személyi állomány biztosítása érdekében. A Szervezet aktív és vonzó megjelenésének biztosítására kezdeményezéseket, javaslatokat teszel és megvalósítod azokat a helyi munkaerőpiacon. Feladatod lesz a területek fejlesztési rendszerének működtetése és fejlesztése, egyéni és szervezetfejlesztési eszközök kialakítása, implementálása.

Nyíregyháza

Pénzügyi munkatárs - Budapest

ellátod az RCL csoportba tartozó társaságok üzleti és banküzemi pénzügyi feladatait. Ebbe beletartoznak az aktív és új lízingszerződésekkel kapcsolatos folyósítási, utalási, számlázási és aktivizálási tevékenységek, valamint az ügyletmódosítás és lezárás is. Lehetőséged lesz részt venni a havi esedékes törlesztő részletek, egyéb értesítések és szolgáltatásnyújtások számlázásában. Közreműködsz az esedékes törlesztő részletek beszedésében. Betanulást követően részt vehetsz az alkalmazott informatikai rendszerek pénzügyi moduljainak, funkcióinak működtetésében, új funkciók tesztelésében.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szolnok - Szolnok

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Szolnok

Rendszerszervező (Hitelezési terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a Hitelezés lakossági hitelbírálati területéhez kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, ezen belül a felmerülő igények követelményelemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, tesztelése. Ezen felül Te felelsz majd a fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, tulajdonképpen az IT fejlesztés end-to-end irányításáért, adott téma gazdájaként. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, egyéb banki társosztályokkal.

Budapest

Hitelkockázati szakértő - Budapest

A bank belső tőkemegfelelés értékelési folyamatának (ICAAP) támogatása, részvétel a kapcsolódó módszertani fejlesztésekben valamint a Bank helyreállítási tervének,és nyilvánosságra hozatali dokumentumának éves felülvizsgálatának koordinációja lesznek a főbb feladataid. Ezen túlmenően első és második pilléres retail és non-retail hitelkockázati tőkekövetelmény-kalkuláció és havi változásaik elemzését is Te fogod elvégezni (pl. anyabanki illetve lokális gazdasági tőkeszámítás összehasonlítása). Fontos feladataid közé fog tartozni a hitelkockázati tőkekövetelmény számítást érintő rendszerek, folyamatok és szabályzatok karbantartása, az esetleges módosítások specifikálása, és megrendelő oldali részvétel a kapcsolódó projektekben. A feladatkörhöz tartozik a Bázel III-hoz kapcsolódó felügyeleti illetve anyabanki elvárások nyomon követése, implementálása is, valamint a rendszeres és ad-hoc kockázati riportok, elemzések és előrejelzések készítése a menedzsment illetve a felügyelet számára (pl. tőkemegfelelési mutató illetve RWA limitekre vonatkozóan). A Banki tőkestratégia kialakításának támogatásában (tőkemegfelelési mutató előrejelzése különböző stressz forgatókönyvek mentén, ezek rendszeres felülvizsgálata, tőketerv készítésének támogatása) és a portfolió optimalizálását célzó feladatokban (pl. stratégiai irányok kijelölése kockázati mutatók alapján) is részt vehetsz.

Budapest

Személyes ügyfél koordinátor lakossági követeléskezelésre - Miskolc

Felveszed és tartod a kapcsolatot a fizetési nehézségbe ütköző, jelzáloghitellel rendelkező lakossági ügyfelekkel. A fizetési késedelembe esett, telefonon nem elérhető ügyfeleket felkeresed és személyes ügyféltárgyalások során felméred a fizetési probléma okát és nagyságát, majd megoldást kínálsz a lejárt tartozás rendezése és a tartós fizetőképesség fenntartása érdekében. Döntéshozatalra szoruló ügyek kapcsán a szükséges információkat begyűjtöd, összesíted, majd döntésre előterjeszted. A jelzálog fedezeti ingatlanokat megtekinted, szükség esetén fotókat és jegyzőkönyvet készítesz róluk. A kezelt ügyeid kapcsán tartod a kapcsolatot az illetékes társosztályokkal, bankfiókokkal.

Miskolc

Beruházó-üzemeltető - Budapest

Új bankfiókok építése, meglévő ingatlanok átépítése, bővítése, költöztetése, ingatlan hasznosításokhoz, újrahasznosításokhoz kapcsolódó műszaki feladatok elvégzése. A beruházási projektek teljes lebonyolítása és irányítása, tervezők, bonyolítók, kivitelezők és igény szerint eszközbeszállítók pályáztatása, eszközök megrendelése, költségkontroll, kooperációk vezetése, Projektvezetői szinten. Bankfiókok folyamatos karbantartása, üzemeltetése, az ezekkel összefüggő teljes körű feladatkör ellátása. Kapcsolattartás és együttműködés az üzemeltetést végző alvállalkozókkal, bérbeadókkal, bankfiókokkal és társosztályokkal.

Budapest

Portfolió menedzser - Budapest

Feladataid közé fog tartozni a befektetési döntések előkészítése, támogatása és végrehajtása az adott befektetési eszközcsoportok (kamatozó eszköz, részvény vagy vegyes alapok alapja) kapcsán. Részt veszel az allokációs döntések megalapozásában, az eszközallokációs bizottság (IC) munkájában, a vagyonkezelők döntéseit támogató megoldások, alkalmazások fejlesztésében és eseti jelleggel a hozzá kapcsolódó termékfejlesztésben. Új vagyonkezelési technikákat sajátítasz el és alkalmazol. Közreműködsz új termékek kialakításában. Jelentések készítesz, valamint folyamatosan tartod a kapcsolatot a társterületekkel.

Budapest

Talent Acquisition Specialist - Budapest

Mindennapi munkád elsődleges célja, hogy felkutasd a potenciális jelölteket a Raiffeisen Bank által kínált lehetőségek kapcsán. Ehhez aktívan tudod használni a meglévő toborzási csatornáinkat (belső – külső karrier oldalunkat/adatbázisunkat) valamint a social media által nyújtott széles lehetőségeket (Facebook, Linkedin, stb.) Bankunk fő toborzási területei a fiókos munkakörök (pénztáros, lakossági, premium, vállalati referens, fiókigazgató), a termék- és folyamatmenedzsment, az IT, a kockázatkezelés, a pénzügyi és számviteli pozíciók, de emellett jogi/compliance, operációs, beszerzési és egyéb támogatói területek munkatársi, szakértői és vezetői pozícióival is megismerkedhetsz. Álláshirdetéseink megfogalmazásában számítunk egyedi ötleteidre, kreativitásodra, emellett fontos, hogy a hozzád tartozó kereséseket megfelelő magabiztossággal és pontossággal menedzseld! A folyamat következő lépéseként felveszed a kapcsolatot a potenciális jelöltekkel és felkelted az érdeklődésüket, valamint tájékoztatod őket a banki lehetőségekről, koordinálod az állásinterjúk szervezését szakmai és HR körben. Támogatod a HR Business Partnerek és HR generalisták munkáját a toborzási projektek minél hatékonyabb megvalósítása érdekében. A beérkezett pályázatok kapcsán előszűrést végzel telefonon, hogy a legjobb jelölteket továbbítani tudd személyes interjúkra.

Budapest

Műszaki ingatlanvagyon-kezelő - Budapest

Sokéves tapasztalatodra és magas szintű szaktudásodra alapozva teljes körűen koordinálod a bérleményi kialakításokkal, az ingatlanok felújításával, átalakításával kapcsolatos tevékenységeket, és ellenőrzöd a kezelésedben lévő ingatlan-portfólióhoz kapcsolódó feladatokat. Képes vagy meggyőzően kommunikálni a partnerekkel (tervezők, kivitelezők, szakértők, hatóságok, stb.). Támogatod a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásához és adásvételi tranzakcióihoz kapcsolódó feladatokat.

Budapest

Credit Control munkatárs - Szerződéstervezet ellenőrzési területre - Budapest

Aktívan részt veszel a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek szerződésellenőrzési ellenőrzési feladataiban. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Kockázatelemzési asszisztens - Budapest

A Hitelkockázati Főosztály kockázatelemzési osztályán az elemzői munka operatív segítése az elemzéshez használt input-adatok generálása (a pénzügyi adatok rögzítése és kívánt formátumú rendszerezése) által. Valamint a gyakornokok munkájának szervezése, felügyeletük, vezetésük, illetve a főosztályi asszisztens helyettesítése távollét esetén és a főosztályi asszisztensi feladatok ellátása. Az osztályt/főosztályt érintő adminisztratív és szervezési feladatok ellátása, társosztályokkal való kapcsolattartás, levelezés bonyolítása, telefonok kezelése. Végül jelentések, kimutatások készítése.

Budapest

Senior Private Banking tanácsadó - Győr

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Győr