Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Gyakornok – Banki szabályozási területre - Budapest

A bank működését leíró szabályzatok, folyamatleírások elkészítésében, aktualizálásában adminisztrációs segítséget nyújtasz a szabályzat gazdájának. A szabályzatokat nyilvántartó alkalmazás használatához támogatást nyújtasz a munkatársak számára. A szabályozási rendszerhez kapcsolódó napi operatív feladatokat elvégzed. Folyamatmodellezési feladatokat látsz el, ill. támogatod a folyamatmenedzsment szakértők munkáját ebben. Folyamatok dokumentálásában veszel részt.

Budapest

Monitoring rendszer üzemeltető - Budapest

A feladatod a Bank monitoring rendszereinek üzemeltetése és továbbfejlesztése. Részt vehetsz fejlesztési feladatokban, ahol kipróbálhatsz új módszereket is, amelyekkel hatékonyabban lehet monitorozni a fejlesztésekből adódó új változásokat.

Budapest

ICS (Internal Control System) Officer - Budapest

A Bank Compliance főosztályán belül az ún. ICS (Internal Control System) belső szabályzatának a kidolgozása és teljesülésének ellenőrzése. A Bank kulcsfolyamatainak és kulcskontrolljainak a meghatározásában való részvétel. ICS folyamatok validálása, a kockázatok azonosításában, rangsorolásában, a kiemelt kockázatok meghatározásában támogatás nyújtása mind Compliance, mind az üzleti területek számára. A kontrollok tervezésében, bevezetésében támogatás nyújtása, azok bevezetésének ellenőrzése. Az ICS és kapcsolódó módszertani oktatási tananyag elkészítése. Az ICS rendszer működési hatékonyságának követése, folyamatos fejlesztése, hiányosságokra intézkedési tervek kidolgozása.

Budapest

Pénzügyi munkatárs - Budapest

ellátod az RCL csoportba tartozó társaságok üzleti és banküzemi pénzügyi feladatait. Ebbe beletartoznak az aktív és új lízingszerződésekkel kapcsolatos folyósítási, utalási, számlázási és aktivizálási tevékenységek, valamint az ügyletmódosítás és lezárás is. Lehetőséged lesz részt venni a havi esedékes törlesztő részletek, egyéb értesítések és szolgáltatásnyújtások számlázásában. Közreműködsz az esedékes törlesztő részletek beszedésében. Betanulást követően részt vehetsz az alkalmazott informatikai rendszerek pénzügyi moduljainak, funkcióinak működtetésében, új funkciók tesztelésében.

Budapest

KKV Bírálati Csoportvezető - Budapest

A KKV Hitelbírálati csoport munkatársainak szakmai felügyelete, feladatok delegálása, a felügyelt munkaköröket érintő utasításokban foglaltak beosztottakkal való betartatása, a bírálók és az ügyfélreferensek munkájának szakmai segítése, előmozdítása; a beosztottak motiválása, a hatékony munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítása; a bírálók által készített előterjesztések és/vagy finanszírozási struktúrák felülvizsgálata, véleményezése és jóváhagyása a delegált kompetencia erejéig; az ügyfélkör minőségének javítását célzó intézkedések támogatása, a monitoring folyamat fenntartása, fejlesztése;

Budapest

Rendszerszervező (Fióki, call center és digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest

Senior hitelportfolió elemző és modellező - Budapest

Hitelkockázati modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy non-retail kockázat előrejelző modelleket fejlesszél és nyomon kövesd a modellek teljesítményének időbeli változását. Fel kell ismerned az adatokban lévő összefüggéseket és ezt kreatívan beépíted a kockázatkezelési folyamatokba, ezáltal komoly üzleti döntésekre lesz ráhatásod. Ezen túlmenően ráláthatsz az ügyfelek rendszeres minősítési (rating) folyamatára és részt vehetsz a kockázatkezelési eszköztár és modellezési adatpiac fejlesztésében. Hitelportfólió elemzőként legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szólhat a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz portfólió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában. Mindemellett önállóan figyeled és elemzed a portfólió kockázati jellemzőinek alakulását, feltárod a megfigyelhető kockázati folyamatok hátterét és követed a helyi és a nemzetközi piacok alakulását, illetve lehetőséged van projektekben is részt venni.

Budapest

Projekt- és szindikált finanszírozási szakértő - Budapest

Ajánlatok készítése vállalatok részére működő tőke, beruházások, projektek, fel- illetve kivásárlások finanszírozása céljából. Ajánlatok kiadása előtt egyeztetés ügyfelekkel, valamint szindikált hitelek esetén a szindikátusban résztvevő bankokkal. Előterjesztések összeállítása a releváns döntéshozó testületek részére. Egyéb termékek értékesítése vállalati ügyfeleink részére, szoros együttműködésben a banki hálózat értékesítési és egyéb társterületeivel.

Budapest

Speciális ügyfélvédelmi munkatárs - Nyíregyháza

Ügyfélvédelmi feladatok ellátása Az ügyfélszolgálatra érkező telefonhívások vagy emailek magas színvonalon történő megválaszolása, ügyfélkapcsolatok erősítése Az ügyféligények alapján kimenő hívások indítása, szükség esetén reklamációkezelés Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Bankfióki gyakornok - Pesterzsébeti Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Gyakornok - Ingatlanbefektetési területre - Budapest

A kollégák napi szintű adminisztratív és operatív jellegű támogatása lesz a feladatod a Raiffeisen Ingatlan Alapnál.Aktívan részt veszel a szakmai feladatokban, a területen dolgozó munkatársakkal szorosan együttműködve. Támogatod a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásához, gazdálkodásához, üzemeltetéséhez kapcsolódó folyamatokat. Információkat gyűjtesz be, rendezel újra és juttatsz el felhasználóihoz, megismerve ezáltal a kereskedelmi ingatlanpiac folyamatait, működését. Várunk Téged, ha a fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Nálunk biztos alapokra helyezheted karriered.

Budapest

Gyakornok - Nagyvállalati értékesítési területre - Budapest

AMIT AJÁNLUNK: Nálunk a gyakorlatban is alkalmazható szakmai tapasztalatot szerezhetsz már egyetemi éveid alatt is, A pozíció lehetőséget biztosít számodra a banki termékek és szolgáltatások megismerésére, banküzemtani ismereteid bővítésére, tárgyalástechnikád és kommunikációs készséged fejlesztésére, Betekintést nyerhetsz az egyes iparágak és top vállalatok működésébe, Tiszteletben tartjuk folyamatban lévő tanulmányaidat, rugalmas időbeosztást biztosítunk.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Oktogon Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budaörsi Fiók - Budaörs

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budaörs

Digitális csatorna fejlesztő szakértő - Budapest

Részt veszel a csoportszintű (RBI group) digitális projektekben. Havonta 2-3 munkanapban külföldi munkavégzést vállalsz (Bankcsoport Bécsi központjában). Digitális stratégiát és éves fejlesztési tervet dolgozol ki. Nyomon követed a piacot a megoldást szállítók felkutatása érdekében. Ügyfél igényeket gyűjtesz, részletesen definiálod az üzleti igényeket.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Hódmezővásárhely - Hódmezővásárhely

250.000.000 Ft árbevételig, a kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása. Aktív részvétel, együttműködés a további vállalati ügyfélkapcsolatot ellátó területekkel, és a Lakossági Prémium területen dolgozó kollégákkal, keresztértékesítési lehetőségek felismerése.

Hódmezővásárhely

Gyakornok - Kockázatelemző (Vállalati Hitelkockázati terület) - Budapest

Ellenőrzöd az ügyfelektől beérkező adatszolgáltatásokat. Támogatod az elemzők munkáját: beszámolók rögzítését, feldolgozását és elemzésre előkészítését végzed. Információkat gyűjtesz a társterületektől és a nyilvános adatbázisokból. A terület munkatársainak felügyelete mellett, lehetőséged lesz részt venni különböző szakmai feladatokban.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Királyhágó téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Vállalati hiteladminisztráció munkatárs - Budapest

a közép és nagyvállalati valamint a private hitelek analitikus nyilvántartása, a mikro, kis, közép, nagyvállalati és private hitelek biztosítékainak rögzítése a private ügyfelek hitelszerződéseinek, biztosítékainak és folyósítási feltételeinek ellenőrzése földhivatali ügyintézés

Budapest