Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Képzési és fejlesztési szakértő - Vállalati üzletág - Budapest

Aktívan részt veszel a vállalati üzletág képzési stratégiájának kialakításában, fejlesztésében; feladatod lesz a képzési módszerek és eszközök feltérképezése, folyamatos fejlesztése; részt veszel a szervezet képzési igényeinek összegyűjtésében; a stratégiai célokkal összehangolva megalkotod a vállalati üzletág oktatási tervét és nyomon követed az éves tréning terv megvalósulását; részt veszel az új munkavállalók orientációs programjának kialakításában és a lebonyolítás koordinálásában;

Budapest

Behajtási portfólió elemző - Budapest

a Bank retail követeléskezelése és work-out különböző csoportjainak támogatása ad-hoc és rendszeres riportok készítésével, automatikus eljárások supportja és/lvagy módosítása, fejlesztések megvalósítása feladatspecifikáció figyelembevételével, tevékenységek, KPI-ok visszamérése,management-riportok készítése, összefüggések elemzése, részvétel különböző projektekben.

Budapest

Nagyvállalati Ügyfélreferens - Budapest

Kapcsolatban lehetsz a legnagyobb magyarországi és nemzetközi cégcsoportokkal, Te koordinálod a hitelek előterjesztését, Te vagy az első számú kapcsolattartója az ügyfeleidnek. Lehetőséged nyílik újabb nemzetközi és magyar cégek akvizíciójára. A speciális termékterületek közreműködésével új aktív és passzív üzleti lehetőségeket deríthetsz fel és aknázhatsz ki a portfólióban. Az osztrák anyabankunkkal való szoros együttműködés révén kitekintést nyerhetsz a bankolás nemzetközi porondjára. Meglévő angoltudásodat alkalmazhatod a bécsi kollégákkal történő kommunikációban

Budapest

KKV Ügyfélreferens (Blaha Lujza tér) - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelekkel személyes kapcsolat kialakítása, a részükre történő információnyújtás, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése, a banki, leányvállalati és egyéb partnerek által nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítése lesz a feladatod. Aktívan részt veszel a vállalati csomag értékesítésben. Szorosan együttműködsz a lakossági és prémium területen dolgozó kollégákkal, törekedsz a keresztértékesítési lehetőségek felismerésére. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzel. Feladataid közé tartozik a befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, hitelügyletek lebonyolítása és az új ügyfelek akvizíciója.

Budapest

Ingatlan értékelési specialista - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a főként lakossági jelzáloghitelekhez, illetve közepes méretű vállalati hitelekhez kapcsolódó értékbecslések felülvizsgálata. Értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, különös tekintettel kétség, vagy reklamáció esetén; valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve ügyfél és ügyfélreferensi oldalról érkező kérdések és kérések feldolgozásában, megválaszolásában. Átfogó ismereteket szerezhetsz a jelzáloghitelezési folyamatokról és a kapcsolódó szabályozói elvárásokról. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan portfolió elemzések és riportok elkészítésénél. Szakmai kapcsolatot tartasz a Bank jelzáloghitelezésében érintett területekkel, valamint a Bankkal szerződött értékbecslő partnerekkel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Oktogon fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Pestszentlőrinci fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Akadémia utcai fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Vállalati ügyféltámogató - Szakmai utánpótlás program (Baja) - Baja

Szakmai Utánpótlás Programunkban vállalati ügyfelek banki kiszolgálásának magas szintű elsajátítására lesz lehetőséged, beleértve a számlavezetési és hitelezési területet egyaránt. Változatos feladatokon keresztül hozzájárulsz a bank mindennapi sikeres működéséhez.

Baja

Restrukturálási szakértő - Budapest

A bankcsoport fizetési nehézségekkel rendelkező középvállalati, nagyvállalati és önkormányzati adósai vállalatfinanszírozási ügyleteinek kezelése és restrukturálása, minimalizálva a várható veszteséget. Napi kapcsolatot tartasz a portfóliódba tartozó bankcsoporti ügyfelekkel, ügyféltárgyalásokon veszel részt és munkavégzésed során a vonatkozó szabályzatok előírásainak betartásával egyeztetsz a bankon belüli többi területtel. Ügyfeleid finanszírozási helyzetének ismeretében javaslatot teszel a portfóliódba tartozó ügyletek kapcsán a leginkább célravezető követeléskezelési stratégiára, elkészíted a vonatkozó előterjesztést a döntéshozó bizottság részére (magyar/angol nyelven), a jóváhagyásnak megfelelően elkészíted a vonatkozó szerződéstervezeteket jogi segítséggel és folyamatosan nyomon követed, hogy ügyfeleid a hatályos szerződéseknek megfelelően teljesítenek-e. Rendszeres és ad-hoc riportolási feladatokhoz a portfóliódra vonatkozóan megfelelő inputot szolgáltatsz. Munkádat asszisztensi támogatás fogja segíteni.

Budapest

Stratégiai elemző gyakornok (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág eredményeinek folyamatos nyomon követésében, rendszeres és eseti jellegű elemzések, kalkulációk, kimutatások készítésében, illetve a Stratégia és Sales Management csoport napi munkájának támogatásában. Ezen kívül munkádba beletartozik majd az értékesítési területek támogatása különböző adminisztratív jellegű feladatok tekintetében.

Budapest

HR gyakornok - Budapest

Lehetőséged lesz részt venni a HR-t érintő napi operatív feladatokban, a toborzási és kiválasztási folyamatokban, illetve a munkaügyi csapat feladatainak elvégzésében. Mindennapi feladataid között fontos lesz, hogy a HR-es kollégák számára megbeszéléseket, találkozókat, interjúkat szervezz. Számítunk rád a különböző HR területek dokumentációs teendőinek ellátásában, a területek adminisztratív támogatásában. A belső HR rendszereket és adatbázisokat (adatrögzítés, kimutatás készítés) napi szinten kell majd használnod.Toborzás-kiválasztási terület tevékenységét napi szinten támogatod a következő feladatokban: hirdetések szerkesztése - előkészítése, feladása, önéletrajzok előszűrése, interjúk szervezése, jelölt ápolás, részvétel Assessment Center-ek és állásbörzék szervezésében, előkészítésében.

Budapest

Ügyféltámogató Munkatárs - Befektetési Termékmenedzsment és Pénzügyi Intézmények - Budapest

Napi kapcsolatot tartasz a meglévő banki ügyfelekkel, a nemzetközi fizetési szolgáltatókkal, valuta váltó ügyfeleinkkel és lízing cégekkel. Teljesíted a részükről felmerülő termék-, szolgáltatás- és ügyintézési igényeket. Szerződéseket és napi bizonylatokat készítesz elő számukra. Támogatod a csapatunkban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, elvégzed a főosztályon felmerülő adminisztratív feladatokat. Mindehhez együtt kell működnöd a társosztályokkal a napi ügyfélkiszolgálás során. Részt kell venned új banki rendszerek bevezetésével és tesztelésével kapcsolatos és más adattisztítási feladatokban.

Budapest

Faktoring Referens - Budapest

A faktoring ügyfélkör szélesítése, új potenciális ügyfelek megtalálása a Raiffeisen Bank vállalati hálózatán keresztül; aktív kapcsolattartás meglévő ügyfeleinkkel; folyamatos jelenlét a vállalati értékesítési hálózatban; ajánlatok, előterjesztések elkészítése magyar és angol nyelven, szerződéskötés menedzselése; együttműködés a kockázatkezelési területekkel;

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Hódmezővásárhelyi fiók - Hódmezővásárhely

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Hódmezővásárhely

IT tesztelő - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült fejlesztések tesztelésének, valamint az érintett rendszerek regressziós tesztelésének előkészítése és végrehajtása. A tesztelés eredményeit a tesztmenedzsment eszköz segítségével rögzíted. Munkád során szorosan együtt kell működnöd a tesztelésben érintett IT munkatárakkal és a tesztelésbe bevont üzleti területek képviselőivel.

Budapest

IT műszaki referens - Nyíregyháza

a telephelyen és backup site-on üzemelő kliensek, PC munkaállomások, perifériák és egyéb IT eszközök zökkenőmentes használatának biztosítása különböző informatikai eszközök üzemben tartása, karbantartása, tárolása, mozgatása és költöztetése, hibaelhárítás jóváhagyott IT igénylések teljesítése, a felhasználók IT oldali hardveres és szoftveres kérdésekben való támogatása különböző tárgyi eszközök üzembe helyezéséhez szükséges okmányok kiállítása, egyedi azonosítókkal való ellátása a raktárban tárolt eszközök folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása

Nyíregyháza

Fedezetlen hitelbírálati munkatárs - Nyíregyháza

A fiókhálózatából érkező termékcsoportokba tartozó igénylések (személyi kölcsön vagy hitelkártya és bankszámla-hitelkeret) teljes körű feldolgozása A szükséges dokumentumok meglétének, valamint formai és tartalmi követelményeinek ellenőrzése A szabályzat alapján további ellenőrző lépések elvégzése az online rendszerekben Hitelkapacitással kapcsolatos számítások elvégzése, ellenőrzés Egyeztetés a fiókhálózat valamint a társosztályok munkatársaival

Nyíregyháza

Bankfióki gyakornok - Dunaújváros - Dunaújváros

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Dunaújváros

Bankműveleti ügyintéző - Nyíregyháza

A teljes fiókhálózat, az üzletágak operációs működését támogató adminisztratív tevékenységek végrehajtása (pl. ügyfél dokumentációkezelés, ügyféligazolások illetve ügyfélértesítő levelek kezelése, céginformációs lekérdezések). Fizetésforgalmi megbízások adminisztratív feladatainak ellátása.

Nyíregyháza