Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Gyakornok - Nagyvállalati értékesítési területre - Budapest

Ügyfélreferensek támogatása, melynek során betekintést nyerhetsz az alábbiakba: Banki termékek és szolgáltatások (hitelek, cash management termékek, electronic banking szolgáltatások stb) értékesítése, Hitelügyletek strukturálása és jóváhagyási folyamata, Ügyféltárgyalásokra való felkészülés és a tárgyalások szervezése, lebonyolítása, Kapcsolattartás ügyfelekkel, társosztályokkal.

Budapest

Lízing értékesítési vezető - Budapest

Lízing értékesítési területének irányítása (nagyhaszongépjármű-, agrár-, gép- , vállalati személy- és kishaszongépjármű finanszírozás) Üzleti stratégia és tervek kidolgozása és megvalósítása a bankcsoport elvárásainak megfelelően Kitűzött éves célok (bevételi és volumen) teljesítése Együttműködés biztosítása a bankcsoport és a lízing más osztályaival Munkatársak fejlesztése és motiválása

Budapest

Általános üzemeltetési asszisztens - Budapest

Aktívan részt veszel az általános üzemeltetési csoport napi adminisztratív munkájában Lehívod a belső beszerzési és rendelő rendszerből a raktári szolgáltatói igények napi listáját, ellenőrzöd és továbbítod azt a szolgáltató részére Igény esetén a készlet és eszköz mozgásokra vonatkozó SAP lehívásokat készítesz Elvégzed a banki készletek megfelelő és precíz nyilvántartását, biztosítod azok folyamatos rendelkezésre állását Kapcsolatot tartasz a raktárral és a bank szerződött nyomdai szállítójával, készletek beszállítóival

Budapest

Biztosíték Monitoring Munkatárs (6 órás részmunkaidő) - Budapest

A bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

HR gyakornok (Kockázatkezelési és Vállalati értékesítési terület) - Budapest

Lehetőséged lesz együtt dolgozni a fenti két területet támogató Senior HR Business Partnerrel. A napi operatív munkához kapcsolódó adminisztratív tevékenységben számít rád, mint például a munkaügyi adatlapok rendben tartása, szervezeti ábrák frissítése, egyéb HR dokumentumok előkészítése, rendszerezése, akár kisebb szervezetfejlesztési projektekben is részt vehetsz, stb. A terület két toborzó partnerével is együtt dolgozhatsz, akiknek segítségére lehetsz gördülékeny toborzási folyamatok biztosításában. Interjúk időpontjait egyeztetheted a jelöltekkel, a toborzási rendszer adminisztrációjával támogathatod a munkájukat, és igény szerint akár a személyes interjúkon is részt vehetsz velük. Részt vehetsz a hirdetések szerkesztésében, az állásbörzékre is lesz lehetőséged kijönni velünk, és sok egyéb izgalmas HR projektbe isszívesen bevonunk téged. (fejlesztések, tesztelések, workshop-ok, stb.)

Budapest

Gyakornok - középvállalati terület - Budapest

Támogatod a csapatban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, Ellátsz adatrögzítési, belső dokumentumkezelési és egyéb adminisztratív feladatokat, Statisztikákat és kimutatásokat készítesz, illetve ezek elkészítésében segítséget nyújtasz, Kezeled a banki rendszereket és nyilvántartásokat vezetsz, Nem lesz a feladatod, hogy közvetlen részt vegyél akvizíciós hívásokban/tárgyalásokban, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Miskolci fiók - Miskolc

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Miskolc

Lakossági ügyfélreferens - Miskolci fiók - Miskolc

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Miskolc

Fedezetes hitelbírálati munkatárs - Nyíregyháza

A lakossági ügyfelek lakásvásárlási hiteleinek (CSOK, állami kamattámogatás), vagy ingatlan fedezete mellett nyújtott hiteligényléseinek bírálata. Társosztályokkal történő egyeztetések, a szükséges dokumentációk, információk beszerzése érdekében. Előkészítés során szerzett információk rögzítése, döntési javaslatok előterjesztése, és végleges döntés meghozatala.

Nyíregyháza

Üzleti Controller – (Non Retail üzletágak) - Budapest

Te készíted el az üzletág pénzügyi teljesítményét elemző riportokat. Működteted és fejleszted az üzletági controlling mérési, elemzési rendszereit. Controlling oldali támogatást nyújtasz az értékesítés ösztönző rendszer (MBO) üzemeltetéséhez. Részt veszel az éves üzleti tervek elkészítésében, valamint a várható tervteljesítés (forecast) kalkulációjában. Kezeled a riportokkal kapcsolatban felmerült kérdéseket, és folyamatosan tartod a kapcsolatot az érintett társterületekkel.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Tatabánya - Tatabánya

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Tatabánya

Fiókigazgató - Budaörsi fiók - Budaörs

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budaörs

HR gyakornok - talent acquisition és employer branding fókusszal - Budapest

Ebben a pozícióban változatos feladatokra számíthatsz, melyek az adminisztráció mellett, a toborzás-kiválasztás, szervezés és munkáltatói márkaépítés területeit is érintik. Lehetőséged lesz részt venni a HR-t érintő napi operatív feladatokban, a toborzási és kiválasztási folyamatokban. Lesznek saját pozícióid, így a hirdetés feladásától kezdve, telefonos előszűréseken át, az ajánlatadásig és beléptetésig végigkísérheted a teljes folyamatot. Mindennapi feladataid között fontos lesz, hogy a HR-es kollégák és a vezetők számára megbeszéléseket, találkozókat, interjúkat szervezz. Számítunk rád a különböző HR területek dokumentációs teendőinek ellátásában, a területek adminisztratív támogatásában. A belső HR rendszereket és adatbázisokat napi szinten kell majd használnod. Employer branding témakörben belső kommunikációt, kampányokat érintő feladatokban, állásbörzék szervezésében, előkészítésében számítunk a segítségedre, és persze részt is vehetsz ezeken a börzéken. :)

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Westend fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Agile Analyst (elektronikus csatornák) - Budapest

Feladatod, hogy támogasd a PO-t a bank különböző területein felmerülő követelmények elemzésében, a megfelelő megoldások specifikációjában és a fejlesztések/tesztelések/élesítés követésében. A feladatok során kapcsolatot tartasz majd a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Compliance officer - Budapest

az Alapkezelő tevékenységéhez kapcsolódó compliance feladatok ellátása, ehhez tartozó belső folyamatok megfelelőségi felügyelete;alkalmazotti értékpapír tranzakciók monitoringja, és egyéb (pld. tranzakciós) monitoring tevékenység végzése; compliance vonatkozású / bennfentes információk kezelése, részvétel a bennfentes információval való visszaélésekkel, a piaci manipulációval és a bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos vizsgálatokban, a szükséges nyilvántartások vezetése; az Alapkezelő működése szempontjából releváns compliance kockázatok azonosítása, megfelelés biztosítása és ellenőrzése; ad-hoc és éves terv alapján vizsgálatok lefolytatása, jelentések készítése hazai és nemzetközi, valamint csoportszintű jogszabályi változások, követése, értelmezése, implementálásának támogatása;

Budapest

Gyakornok - kisvállalati szegmens menedzsment területre - Budapest

Hitelezéssel kapcsolatos adatok rendszerezése, riportok, statisztikák készítése, a terület munkáját érintő kampányok nyomonkövetése, adateltérések ellenőrzése, belső kommunikációs anyagok összeállítása, versenytársak figyelése (elemzése).

Budapest

Központi értéktáros - Budapest

Érmefeldolgozás, mozgatás Készpénz átadás-átvétel Forint- és valutafeldolgozás Érme szállításra való előkészítés

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budafoki fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Eger - Eger

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Eger