Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Kecskeméti fiók - Kecskemét

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Kecskemét

Lakossági ügyfélreferens - Oktogon - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Pool Pénztáros - Közép-Dél Régió fiókjai - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Gyakornok - eszköz-forrás gazdálkodási területre - Budapest

A Bank likviditási és kamat kockázatkezelésének napi operatív ellátásában fogsz részt venni. Feladatod lesz a banki szintű kamat és likviditási kockázat kezeléséhez szükséges jelentések ellenőrzése és nyomon követése. Figyelemmel kíséred az eszköz-forrás állomány alakulását, melyekből riportokat készítesz, monitorozod az üzletági terv /tény előrejelzéseket. Rendszeres és eseti adatszolgáltatást végzel a Bank szakterületei részére. Aktívan részt veszel a területet érintő fejlesztési folyamatokban, projektekben.

Budapest

Trainee - Hitelezési kockázatelemző (Integrált kockázatelemzés) - Budapest

Miközben megismered a Hitelezési Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és ad-hoc hitelkockázati riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint a bázeli tőkekövetelmény kalkulációjába (Pillar 1, ICAAP). Lehetőséged lesz a tanulmányaid elméleti ismereteit gyakorlati oldalon mélyíteni pl. a hitelezési kockázati modellek megismerésével (PD, LGD, CF) vagy a stratégiai tervezéssel és tőkemenedzsmenttel.

Budapest

Gyakornok (Credit Control terület) - Budapest

Várunk Téged, ha a fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Szakmai Utánpótlás Program - Retail területre - Országos

Szakmai Utánpótlás Programunkban lakossági, prémium vagy vállalati ügyfelek banki kiszolgálásának magas szintű elsajátítására lesz lehetőséged, beleértve a befektetési és hitelezési területet egyaránt. Változatos feladatokon keresztül hozzájárulsz a bank mindennapi sikeres működéséhez.

Országos

Szenior rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat szenior munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben Te fogod end-to-end menedzselni az IT területen belüli feladatokat (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest

Követeléskezelési munkatárs telefonos behajtási területre - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági ügyfelekkel (adós, adóstárs, készfizető kezes, zálogkötelezett). Bemutatod a Bank által kínált, fizetéskönnyítési/ átütemezési lehetőségeket, ill. egyedi megoldásokat. Ügyfelekkel történő egyeztetések mellett előkészíted a szerződések/ egyedi megállapodások tartalmát.

Nyíregyháza

Vállalati hitelezési módszertani/kockázati szakértő - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a vállalati hitel kockázatkezelési terület fejlesztési, folyamat-optimalizálási igényeinek összefogása, képviselete. Számítunk rád a kockázati folyamatok vonatkozásában felmerülő hatósági követelmények megvalósításának nyomon követésében, státuszok készítésében. Feladataid közé tartozik majd a belső szabályozói elvárások és jogszabályok implementálása, módszertani témák vezetése és gondozása. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő fejlesztésekbe, ezáltal részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Kapcsolatot tartasz a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel a vállalati hitelezéshez kapcsolódó kockázati kérdésekben.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Nagykanizsai Fiók - Nagykanizsa

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Nagykanizsa

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Újpesti fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Győri fiók (Arany János utca) - Győr

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Győr

Rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben részt veszel az IT területen belüli feladatok menedzselésében (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest

Teszt koordinátor / tesztmenedzser - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése és a tesztek végrehajtásának koordinálása. Felügyeleted alá tartozik az tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. A végrehajtott tesztek eredményeit folyamatosan figyelemmel kíséred, azokról tájékoztatást nyújtasz az érintett munkatársak számára. A sikeres tesztek elvégzését követően megtervezed és felügyeled a fejlesztések üzembe helyezésének folyamatát. A területen nemzetközi projektben való részvétel, időszakos külföldi munkavégzéssel szükséges.

Budapest

Folyamatmenedzsment gyakornok - Budapest

Folyamatmenedzsment szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása Folyamatmodellezési és szabályozási feladatok elvégzése illetve támogatása Folyamatfejlesztési workshop-ok szervezése, azok lebonyolításának támogatása Szabályozási és folyamatmodellezési rendszerekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Széna téri fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pesterzsébeti Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Adatminőség elemző - Budapest

Részt veszel az adatminőségi elvárások teljesítéséhez kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben, Törekszünk arra, hogy a legkevesebb hibával dolgozzunk, de mivel tudjuk, hogy egy jó DQA szereti a nyomozómunkát, erre mi és a szervezet többi része is lehetőséget biztosítunk, Koordinálsz adattisztítási kampányokat, persze nem csak úgy ad-hoc, hanem jól felfogott cél érdekében, Rajta tartod az adatplatformjaink minőségi ütőerén a kisujjadat, És mindeközben számos IT és nem IT területtel kerülsz kapcsolatba.

Budapest

Kockázatelemzési asszisztens - Budapest

A Hitelkockázati Főosztály kockázatelemzési osztályán az elemzői munka operatív segítése az elemzéshez használt input-adatok generálása (a pénzügyi adatok rögzítése és kívánt formátumú rendszerezése) által. Valamint a gyakornokok munkájának szervezése, felügyeletük, vezetésük, illetve a főosztályi asszisztens helyettesítése távollét esetén és a főosztályi asszisztensi feladatok ellátása. Az osztályt/főosztályt érintő adminisztratív és szervezési feladatok ellátása, társosztályokkal való kapcsolattartás, levelezés bonyolítása, telefonok kezelése. Végül jelentések, kimutatások készítése.

Budapest