Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Portfolió kezelési referens - Budapest

A lízing Mid-Office kezelésében lévő késedelmes állomány esetében a te feladatod a fizetési felszólítások kiküldése, az inkasszók benyújtása, a szerződések felmondása és az írásos fizetési felszólítások kiküldése. A finanszírozási ügyletek vonatkozásában (Micro, SE) te menedzseled a restrukturálási folyamatokat, tartod a kapcsolatot az ügyféllel, felszámolóval, végrehajtóval. Feladataid közé tartozik az Raiffeisen Corporate Lízing teljes portfoliójának folyamatos monitoringja és napi statisztikák készítése a késedelmes állományról. Default adatbázis folyamatos ellenőrzését is te végzed, valamint input adatokat szolgáltatsz a Default Database (DDB) rendszert kezelő banki társterületnek. A lízingcég által visszabirtokolt eszközök esetében a te feladatod lesz a teljes visszabirtoklási, tárolási és újraértékesítési folyamat megszervezése és lebonyolítása. A Mid-Office által kezelt portfolió vonatkozásában minősíted az ügyfeleket és javaslatot teszel a céltartalék képzés mértékére.

Budapest

Szenior Stratégiai beszerző (IT területre) - Budapest

A területhez tartozó beszerzésekre (hardver, szoftver, fejlesztés és telekommunikáció) vonatkozó pályáztatási, versenyeztetési folyamat meghatározása, IT beszállítói konstrukciók kidolgozása IT beszerzési projektek önálló menedzselése, a beszerzés markáns képviselete a beszállítói piacon, elsődleges kapcsolattartás a szállítókkal, Csoport szintű (Raiffeisen Bank International) beszerzési tenderekben való részvétel vagy irányítói szerepkör betöltése Vendor Management tevékenység bonyolítása, IT beszállítói konstrukciók kidolgozása Beszerzési igények optimalizálása, kontrolálása.

Budapest

Legyél Te is IT SZUPerhős! Alapozd meg szakmai karriered nálunk! - Budapest

A Raiffeisen Bank IT Szakmai Utánpótlás Programja (SZUP) Neked való, ha szeretnél: betekintést nyerni a Bank egyik legnagyobb és szakmailag erős területére több informatikai részterületen is kipróbálnád magad, hogy megtaláld a hozzád illőt részese lenni a modern bankolás működtetésének, és a digitális stratégiánk megvalósításának a diplomádhoz kapcsolódóan valós feladatokkal, éles banki környezetben szakmai rutint szerezni

Budapest

Projektmenedzser gyakornok – JUMP (Junior Manager Program) - Budapest

On-the-job tanulás tapasztalt projektvezetők mellett: Projekt részfeladatok leszállításában való részvétel Projektadminisztrációs feladatok ellátása, jelentések, státuszriportok, jegyzőkönyvek elkészítésben való részvétel IT rendszer funkcionalitásának és folyamatainak tesztelése Ha bizonyítasz, lehetőséged lesz kisméretű projektek vezetésére profi projektvezető felügyelete alatt

Budapest

Gyakornok - eszköz-forrás gazdálkodási területre - Budapest

A Bank likviditási és kamat kockázatkezelésének napi operatív ellátásában fogsz részt venni. Feladatod lesz a banki szintű kamat és likviditási kockázat kezeléséhez szükséges jelentések ellenőrzése és nyomon követése. Figyelemmel kíséred az eszköz-forrás állomány alakulását, melyekből riportokat készítesz, monitorozod az üzletági terv /tény előrejelzéseket. Rendszeres és eseti adatszolgáltatást végzel a Bank szakterületei részére. Aktívan részt veszel a területet érintő fejlesztési folyamatokban, projektekben.

Budapest

Gyakornok hitelelbírálási területre - Nyíregyháza

A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel a terület munkatársainak felügyelete mellett. Adatok feldolgozása, rögzítése banki rendszereinkben.

Nyíregyháza

Junior telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs - Nyíregyháza - Nyíregyháza

Az ügyfélszolgálatra érkező lakossági, kiemelt lakossági (prémium és privát banki), valamint vállalati ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések teljes körű megválaszolása. Információnyújtás az aktuális kondíciókról, szolgáltatásokról meglévő és leendő ügyfeleink részére. Tanácsadás, átfogó segítségnyújtás termék, szolgáltatás, bankfiók kiválasztásában, információk elérhetőségében. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink segítése a számukra legkedvezőbb termékek kiválasztásában, proaktív termékajánlás. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs - Nyíregyháza - Nyíregyháza

Az ügyfélszolgálatra érkező lakossági, kiemelt lakossági (prémium és privát banki), valamint vállalati ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések teljes körű megválaszolása. Információnyújtás az aktuális kondíciókról, szolgáltatásokról meglévő és leendő ügyfeleink részére. Tanácsadás, átfogó segítségnyújtás termék, szolgáltatás, bankfiók kiválasztásában, információk elérhetőségében. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink segítése a számukra legkedvezőbb termékek kiválasztásában, proaktív termékajánlás. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Premium Banking ügyfélreferens - Esztergomi Fiók - Esztergom

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Esztergom

Stratégiai elemző (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág stratégiájának kialakításában, a stratégiai célkitűzésekhez illeszkedő éves üzleti terv kidolgozásában. Munkádba beletartozik majd az üzletági eredmények folyamatos nyomon követése, elemzése, vezetői / döntéstámogatási riportok készítése, valamint a teljesítménymérési rendszer üzemeltetése. Ezen kívül lehetőséged lesz részt venni akvizíciós és keresztértékesítési akciótervek, kampányok, ösztönző programok előkészítésében és koordinációjában, értékesítési tervek/benchmark-ok meghatározásában.

Budapest

Stratégiai elemző gyakornok (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág eredményeinek folyamatos nyomon követésében, rendszeres és eseti jellegű elemzések, kalkulációk, kimutatások készítésében, illetve a Stratégia és Sales Management csoport napi munkájának támogatásában. Ezen kívül munkádba beletartozik majd az értékesítési területek támogatása különböző adminisztratív jellegű feladatok tekintetében.

Budapest

Trainee - Hitelezési kockázatelemző (Integrált kockázatelemzés) - Budapest

Miközben megismered a Hitelezési Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és ad-hoc hitelkockázati riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint a bázeli tőkekövetelmény kalkulációjába (Pillar 1, ICAAP). Lehetőséged lesz a tanulmányaid elméleti ismereteit gyakorlati oldalon mélyíteni pl. a hitelezési kockázati modellek megismerésével (PD, LGD, CF) vagy a stratégiai tervezéssel és tőkemenedzsmenttel.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Szerződéstervezet-ellenőri csoportvezető - Budapest

A Szerződéstervezet-ellenőri csoport vezetőjeként felelős leszel a Bank hitelezési tevékenysége során a Vállalati ügyfelek hitel és okmányos ügyleteinek szerződésellenőrzési folyamathoz kapcsolódó, szabályzatokban szereplő elvárások érvényesítéséért. Felelsz a folyamatba épített ellenőrzések, valamint a hatáskörödbe delegált kompetenciák hibamentes, hatékony lebonyolításáért, ezek monitorozásáért és a csoporton belüli oktatásért. Aktív részt vállalsz a napi ügylet ellenőrzések során a referensek vagy az ügyfelek által jelzett üzleti, kiszolgálási illetve üzemi problémák megoldásában. Feladataid közé tartozik a különböző hitelezési folyamathoz kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben való részvétel, a szakértők koordinálása. Támogatod az osztályvezetőt vezetői feladatainak ellátásában, helyettesítésében, szem előtt tartva a külső és belső ügyfél elégedettséget. Vezeted, inspirálod, motiválod és fejleszted a 18 fős csoportot.

Budapest

Lízing bírálati munkatárs (KKV terület) - Budapest

Munkakörödbe a kis- és középvállalati lízing-ügyfelek egyedi hitelképességének vizsgálata tartozik majd. Ennek keretén belül olyan alapfeladatokkal találkozhatsz, mint az ügyféligények bírálati döntésre történő előkészítése, javaslattétel a finanszírozási struktúra kialakítására, a megvalósult ügyletek nyomon követése, ügyfelek pénzügyi helyzetének monitoringja, továbbá a belső és külső előírások, hitelezési/kockázati szabályok ismerete, betartása és betartatása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a Raiffeisen Corporate lízing hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes kis- és középvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Sugár Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Sugár fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Árkád Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Bankfióki gyakornok (Nyugati téri Fiók, Pólus Fiók, Újpesti Fiók) - Országos

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Országos

Lakossági ügyfélreferens - Mammut Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest