Gyik

K: Hol kell jelentkezni a programra?
V: Jelentkezésedet itt, a Karrier Portál oldalunkon tudod elindítani. A regisztráció indításához kattints ide!

K: Jelentkezhetek több területre is?
V: Igen, bár nem rossz, ha tudod, hogy melyik terület érdekel igazán.

K: Hogyan tudom majd megoldani a vizsgázást és tanulást a munka mellett?
V: Emiatt nem kell aggódnod, rugalmas kezeljük minden munkatársunk esetében a munkaidőt. Nem jelent problémát, ha napközben vizsgáznod kell, vagy elintézni valód akad, a lényeg, hogy az előre megállapodott munkaidődet kitöltsd minden héten.

K: Mikor lehet jelentkezni gyakornoki programra?
V: A jelentkezés folyamatos, bármikor jelentkezhetsz.

K: Kell, hogy munkaszerződést kössünk?
V: A Munka Törvénykönyve szerint a 240 órát meg nem haladó gyakorlati időre vonatkozóan a munkaszerződés megkötése nem szükséges.

K: Mikor kezdődik a munkaidő?
V: Nincs határozott kezdési időpont, reggel 8 és 9 óra között van a javasolt érkezés ideje.

K: Kik dolgoznak nálatok, mennyi az átlag életkor?
V: Munkatársaink szinte kivétel nélkül felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. Csapatunk fiatalos, az átlagéletkor 33 év. Ennek ellenére bulikban és koncerteken már egyre kevesebbet, bölcsődékben és óvodákban viszont egyre többet találkozhatunk.

K: Kik az ügyfeleitek?
V: Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink között tudhatjuk a legnagyobb hazai vállalatokat. A teljes ügyfél és referencia listát a nexum.hu weboldalon találhatod.

K: Milyen projekteken dolgozhatok majd?
V: Ez természetesen elsősorban attól függ, hogy a gyakorlatod ideje alatt mi milyen fejlesztéseken dolgozunk, milyen megbízásokat kapunk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinktől. Igyekszünk minden esetben éles fejlesztési körülményekbe is bevonni Benneteket, illetve természetesen biztosítjuk a nexum saját, belső fejlesztéseiben való aktív részvételt is.

K: Milyen végzettséggel kell rendelkeznem?
V: Ha jelenleg hallgató vagy friss diplomás vagy, akkor előnyt jelent - de nem kötelező - a programozói területek esetében a programtervező informatikus vagy a mérnök informatikus végzettség. A projektvezetői területen előnyt jelent - de nem kötelező - a gazdasági és/vagy műszaki végzettség. A többi szakterületen nincs megkötés.

K: Kiktől tanulhatok?
V: Kollégáink átlagosan 6-7 éve dolgoznak az online területen, de többen is már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek.  

K: Van, aki gyakornokként kezdett nálatok és most is ott dolgozik?
V: Igen, és erre most is minden gyakornok kollégának meg van a lehetősége!

K: Nem a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok. Jelentkezhetek hozzátok szakmai gyakorlatra vagy gyakornoki programra?
V: Természetesen.

K: Hol talállak Benneteket?
V: Budapesten és Szegeden rendelkezünk irodákkal, azonban gyakorlati pozíció betöltésére csak szegedi irodánkban van lehetőség. Természetesen, ha az üzemletetésen fogod gyakorlatod tölteni, akkor lesz alkalmad ellátogatni a BIX-ben található szerver központunkba is.

K: Mik az öltözködésre vonatkozó szabályok, elvárások?
V: Abban jössz dolgozni, amiben jól érzed magad. A lényeg, hogy igényes, tiszta, a munkavégzésre alkalmas öltözeted legyen.

K: Dohányzom, okoz ez problémát?
V: Alapvetően nem probléma, de a Te egészséged érdekében is jobb, ha nem dohányzol.

K: Hol kérdezhetek, ha további kérdésem van?
V: Amennyiben további kérdésed lenne, azt itt tudod feltenni.