Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Budapest - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Országos

Lakossági ügyfélreferens - Rákoskeresztúri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Gyakornok (pénzügyi intézmények terület) - Budapest

A belföldi pénzügyi intézmények csoportjában a napi ügyfélkiszolgálás keretében az asszisztensek és a referensek munkájának hatékony segítése. Ennek keretében napi fix feladatok önálló végzése, többek között befektetési jegy forgalmazási ügyletek kezelése, napi riportok lehívása és küldése az ügyfelek részére, egyéb napi ügyfélkérések kezelése, ügyfélszerződések banki rendszerekben történő rögzítése, főosztályi szintű asszisztensi feladatok végzése. A pozíció valós lehetőséget biztosít számodra az ügyfélkör igényeinek és banki kiszolgálásuk termék- és rendszeroldali megismerésére, szakmai ismereteid bővítésére és szakmai tapasztalat szerzésére, továbbá jó alapot és lehetőséget nyújt szakmai karriered megalapozásában.

Budapest

Hitelkockázat-kezelő - Budapest

A Hitelkockázat-kezelési csoport tagjaként felelős leszel a Bank hitelezési tevékenysége során felmerülő ügyfél- és ügyletkockázatok értékeléséhez, csökkentéséhez, kezeléséhez kapcsolódó elvárások, valamint a kockázatvállalási előterjesztésekkel kapcsolatban a hitelezési irányelveknek való megfelelés érvényesítéséért. Munkád során ellátod a limitek és hitel-előterjesztések jóváhagyásával kapcsolatos szakmai és adminisztratív teendőket. Tevékenységed révén közvetlenül támogatod a Bank fenntarthatóan nyereséges működését, minimalizálva az ügyfél-kockázatokból eredő potenciális veszteségeket. Munkavégzésed során aktív kapcsolatot tartasz a társterületekkel (üzleti és back-office) és igény/szükség esetén ügyféltalálkozókon is részt vehetsz.

Budapest

On-line marketing kampánymenedzser - Budapest

Digitális projektekhez kapcsolódó landing és egyéb oldalak marketing kialakítása Részvétel a digitális customer journey kialakításához történő feladatokban Raiffeisen weboldal tartalmának bővítése, minőségi paramétereinek javítása Online kampányok menedzselése Online performance havi akciótervek összeállítása

Budapest

Integrációs rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank integrációs rendszereinek (IBM MQ és App Connect) üzemeltetése lesz, segítve az alkalmazás üzemeltetők munkáját. Emellett részt vehetsz architekt jellegű munkákban, új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest

Informatikai operátor - Budapest

számítástechnikai rendszerek folyamatos működtetése, működésének felügyelete, számítástechnikai rendszerekben bekövetkező hibák elhárításának felügyelete illetve abban való részvétel, kapcsolattartás a felhasználókkal, az üzemeltetéssel kapcsolatos adminisztratív tevékenységek ellátása.

Budapest

Junior folyamatmenedzsment munkatárs - Budapest

A bank működését meghatározó folyamatok átalakítását és új folyamatok létrehozását támogatod, fókuszban tartva az értékteremtést, az üzleti eredmények növelését, a költségek csökkentését és az egyszerűsítést Részt veszel üzleti folyamatok átvilágításában, problémák feltárásában, azok fejlesztésére vonatkozó javaslatok, akciótervek készítésében Segíted a változások bevezetését az érintett területeken és hozzájárulsz a folyamatos fejlődés fenntartásához Folyamatmodellezési-, - leírási feladatokat látsz el, és a folyamatokat tartalmazó szabályzatok elkészítésében közreműködsz

Budapest

Gyakornok Corporate Banking érdeklődéssel - Budapest

FELADATOK: Főosztály szintű támogatói feladatok Különböző külső és belső adatbázisokból származó adatok rendszerezése Részvétel rendszerek tesztelésében, fejlesztésében Adatok elemzése és riportolása, minőségbiztosítása

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Győr -

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Raiffeisen Gyakornoki Program - Budapest

A feladatok terület specifikusak, de az általános feladatkör részét képezi szinte minden területen: szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása szervezési feladatok riportok, elemzések készítése (lehetőséged lesz különböző módszertanok megismerésére) kockázati területen nemzetközi kockázatkezelési projektek helyi implementálásában

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - országos - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Országos

Nem találtál a profilodba vágó pozíciót? Nem probléma, olvass tovább! - Budapest

Senioritástól és tapasztalattól függetlenül várjuk jelentkezésedet és körbenézünk házon belül, mert lehet, hogy egyik csapatunk pont Téged keres! :)

Budapest

Java fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest