Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Gyakornok - Nagyvállalati értékesítési területre - Budapest

Ügyfélreferensek támogatása, melynek során betekintést nyerhetsz az alábbiakba: Banki termékek és szolgáltatások (hitelek, cash management termékek, electronic banking szolgáltatások stb) értékesítése, Hitelügyletek strukturálása és jóváhagyási folyamata, Ügyféltárgyalásokra való felkészülés és a tárgyalások szervezése, lebonyolítása, Kapcsolattartás ügyfelekkel, társosztályokkal.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Székesfehérvári fiók - Székesfehérvár

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Székesfehérvár

Gyakornok - középvállalati terület - Budapest

Támogatod a csapatban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, Ellátsz adatrögzítési, belső dokumentumkezelési és egyéb adminisztratív feladatokat, Statisztikákat és kimutatásokat készítesz, illetve ezek elkészítésében segítséget nyújtasz, Kezeled a banki rendszereket és nyilvántartásokat vezetsz, Nem lesz a feladatod, hogy közvetlen részt vegyél akvizíciós hívásokban/tárgyalásokban, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást.

Budapest

Fiókigazgató - Szekszárd - Szekszárd

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Szekszárd

Transzferár Szakértő - Budapest

Fő tevékenységként feladatod a Bank és kapcsolt vállalatai közti ügyletekre vonatkozó transzferár dokumentációk elkészítése, Transzferárazással kapcsolatos adatok, információs és szerződések begyűjtése, nyilvántartások vezetése, Transzferárazással összefüggő folyamatok, szabályzatok kialakítása, karbantartása. Transzferárazással kapcsolatos belső tanácsadás, belső és külső adatszolgáltatások (CBC riport), Kapcsolattartás külföldi partnerekkel, tanácsadókkal.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Westend fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Middleware fejlesztő - Budapest

A csoport felelősségi körébe tartozik az IT alkalmazások integrációs tervezése, fejlesztése és tesztelésének támogatása, a Bank üzenetalapú middleware-ének fejlesztése, fejlesztői szabványok gondozása. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod lesz az elosztott rendszerek middleware fejlesztéseinek végrehajtása a tervezéstől az üzembe állítás támogatásáig. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Behajtási portfólió elemző (lakossági és KKV) - Budapest

Munkakörödbe a Bank kockázati irányelveinek megfelelő lakossági, illetve mikro- és középvállalati behajtási folyamatainak kontrollja tartozik majd, elsősorban a behajtási folyamat monitoringjával és riportingjával. Ennek keretén belül nyomon követed a felelősségi körödbe tartozó portfolió behajtási stratégiáját, javaslatokat teszel a folyamat továbbfejlesztésére, módosítására és a kockázati irányelvekkel való összehangolására. Részt veszel a kockázati kontroll funkciók, riportok kialakításában és rendszeres kiértékelésében.

Budapest

LEGYÉL TE IS IT SZUPERHŐS! NYISS AJTÓT SZAKMAI KARRIEREDRE! 2020. MÁRCIUSÁBAN INDULUNK! - Budapest

A feladatod, hogy aktívan és érdeklődően részt vegyél a programunkban, mi pedig a következőket kínáljuk cserébe: 3x2 hónap (összesen fél év) intenzív gyakorlati tanulást Kéthavonta más-más IT szakterületen (backend, frontend, BI, digitális - pl. mobil app - rendszerek) szerzett tapasztalatot Más-más pozíciókban (rendszerszervezői, fejlesztői, tesztmérnöki, architekti) kapott feladatokat Külön Hozzád dedikált mentort, aki végigkísér és segít Téged a szakmai fejlődésedben, önmagad szakmai irányának megtalálásában és a beilleszkedésedben

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budafoki fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Incidens és probléma menedzser - Budapest

Kiemelt Incidensek megoldásának vezetése, szakértő kollégák munkájának irányítása Probléma jegyek megoldásának koordinálása, a RCA-k nyomon követése Kiemelt incidensek és problémákhoz kapcsolódó megbeszélések szervezése Kiemelt incidens és probléma jegyek rögzítése, feladatok kiosztása, dokumentációja, eszkalációk kezelése, és jegyek zárása. Kommunikációs feladatok elvégzése a kiemelt incidensek során.

Budapest

Junior Stratégiai elemző (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág stratégiájának kialakításában, a stratégiai célkitűzésekhez illeszkedő éves üzleti terv kidolgozásában. Munkádba beletartozik majd az üzletági eredmények folyamatos nyomon követése, elemzése, vezetői / döntéstámogatási riportok készítése, valamint a teljesítménymérési rendszer üzemeltetése. Ezen kívül lehetőséged lesz részt venni akvizíciós és keresztértékesítési akciótervek, kampányok, ösztönző programok előkészítésében és koordinációjában, értékesítési tervek/benchmark-ok meghatározásában.

Budapest

Dokumentumkezelési munkatárs (hitelezés) - Nyíregyháza

A bank lakossági és premium stratégiai ügyfeleinek fedezetes hiteltermékeihez kapcsolódó back office tevékenységének ellátása Adatok rögzítése online rendszerekben A hitelkifizetési feltételek ellenőrzése a szerződésben foglaltak alapján Dokumentációcsomagok összeállítása az előírt követelmények alapján A hiányzó dokumentumokról hiánylista vezetése, kezelése

Nyíregyháza

Teszt menedzser - Budapest

A Bank információtechnológiai projektjeinek és egyéb fejlesztéseihez tartozó tesztelési feladatokhoz koordinálása, E2E megközelítés alkalmazása (a tervezéstől az élesítésig követi a projektjét a tesztmenedzser). Üzleti és IT specifikációk alapján tesztelési scope meghatározása, Részvétel az erőforrás és ütemezés tervezésben, Tesztelési terv kidolgozása (magas és részletes szintű tesztelési tervek elkészítése).

Budapest

Banki ügyfélszolgálati munkatárs - Customer Experience Specialist (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Contact Centerünkben a Raiffeisen Bank lakossági, prémium-és private banki, valamint vállalati ügyfeleinek magas színvonalon történő kiszolgálása zajlik. Téged keresünk ha: Ügyfeleink telefonon érkező kérdéseire mindig a legjobb megoldásokat keresed; készen állsz arra, hogy a tudásodat napi szinten fejlesztd és nyitott vagy az új kihívásokra; képes vagy gyorsan és hatékonyan felmérni az ügyfelek igényeit és ezek alapján testreszabott lehetőségeket ajánlasz a figyelmükbe;

Nyíregyháza

BI Szervező/Szakértő - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Biztosíték Ellenőr – Credit Control - Budapest

Aktívan részt veszel, a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek biztosíték és folyósítási feltétel ellenőrzési feladataiban, illetve a könyvelés előkészítésében. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

IT Projektvezető - Budapest

A projektvezetői csapat portfóliójában törvényi megfelelési, üzleti, nemzetközi, alapvetően informatikai jellegű projektek vannak. Projektvezetőként Te felelsz a projektek sikeres megvalósulásáért, a projekt kereteinek (budget, határidő és tartalom) tartásáért.

Budapest

BI fejlesztő - Budapest

Részt veszel adattárház jellegű rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, valamint a Bank információs gerincének számító adat architektúra üzemeltetésében is. Törekszünk arra, hogy a legkevesebb hibával dolgozzunk, de mivel tudjuk, hogy egy jó DevOps szereti a nyomozómunkát, erre is lehetőséget biztosítunk. Ha nem bírod a futószalag-szerű munkákat? Nálunk lehetőséged nyílik az ilyen jellegű tevékenységek automatizálására. Szereted, ha egy folyamatra egy módszer van, de elriaszt, ha mégis több van belőlük? Itt a lehetőség az egységesítésre. Szeretnéd, ha első kézből értesülnél a változásokról, hibákról, a hozzánk tartozó rendszerek állapotáról? Szeretnéd, ha mindehhez mások is hozzáférnének? Segíts kibővíteni a monitorozási eszköztárunkat.

Budapest

Integrációs rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank integrációs rendszereinek (IBM MQ és App Connect) üzemeltetése lesz, segítve az alkalmazás üzemeltetők munkáját. Emellett részt vehetsz architekt jellegű munkákban, új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest