Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Westend fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Gyakornok (eszköz - forrás gazdálkodási területre) - Budapest

ökonometriai elemzések készítése a bank likviditási és kamat kockázatkezelésének napi operatív ellátásában való részvétel a banki szintű kamat és likviditási kockázat kezeléséhez szükséges jelentések ellenőrzése és nyomon követése az eszköz-forrás állomány alakulásának gyűjtése, riportok készítése az üzletági terv /tény előrejelzések monitorozása

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is. Összességében a fókusz az adminisztrítív támogató feladatokra helyeződik.

Budapest

KKV Kockázatkezelési Szakértő - Budapest

Munkakörödbe a Bank kockázati irányelveinek megfelelő mikro-vállalati hitelportfolió menedzselése tartozik majd, elsősorban a hiteltermékek és folyamat kockázati paramétereinek meghatározásával, illetve folyamatos monitoringjával. Ennek keretén belül nyomon követed a felelősségi körödbe tartozó hiteltermékek portfoliójának minőségét, javaslatokat teszel a termékek továbbfejlesztésére, módosítására és a kockázati irányelvekkel való összehangolására. A behajtási és csalás-megelőzési területekkel együttműködve részt veszel a kockázati kontroll funkciók, riportok kialakításában és rendszeres kiértékelésében. A portfolió menedzsment mellett rendszeres napi feladataid közé tartozik a mikro hitelezésben előterjesztett kivételes esetek elbírálása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a bank hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes mikro- és kkv hitelezési folyamatot.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budapest belváros - Országos

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Országos

Lakossági ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest, Budapest

Data Quality Analyst - Budapest

A feladatod a banki rendszerek, adattárház adatminőség ellenőrzését célzó rendszer kiépítése és működtetése lesz. Részt veszel majd számos, adatminőségi elvárások teljesítéséhez kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben, adatminőségjavítási kampányok végrehajtásában. Képviseled és közvetíted az adatminőségi elveket a banki területek felé, koordinálva a témában dolgozó kollégákat. Mindezzel emelve a felügyeleti és tulajdonosi riportjaink adatminőségét.

Budapest

Transzferár Szakértő - Budapest

Fő tevékenységként feladatod a Bank és kapcsolt vállalatai közti ügyletekre vonatkozó transzferár dokumentációk elkészítése, Transzferárazással kapcsolatos adatok, információs és szerződések begyűjtése, nyilvántartások vezetése, Transzferárazással összefüggő folyamatok, szabályzatok kialakítása, karbantartása. Transzferárazással kapcsolatos belső tanácsadás, belső és külső adatszolgáltatások (CBC riport), Kapcsolattartás külföldi partnerekkel, tanácsadókkal.

Budapest

Gyakornok – Vállalati hiteladminisztráció területre - Budapest

a Vállalati Hiteladminisztráció területén dolgozó kollégák munkájának támogatása, valamint együttműködés a társosztályokkal a bank kis- és középvállalati hitelezési folyamataihoz kapcsolódó céginformációs lekérdezések készítése ügylet adatlapokat indítása az érintett alkalmazásban, valamint az ügylethez kapcsolódó dokumentációk kezelése

Budapest

Pool Pénztáros - Budai lokációk - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Gyakornok – Vállalati hiteladminisztráció területre - Budapest

a Vállalati Hiteladminisztráció területén dolgozó kollégák munkájának támogatása, valamint együttműködés a társosztályokkal a bank kis- és középvállalati hitelezési folyamataihoz kapcsolódó céginformációs lekérdezések készítése ügylet adatlapokat indítása az érintett alkalmazásban, valamint az ügylethez kapcsolódó dokumentációk kezelése

Budapest

Banki ügyfélszolgálati munkatárs - Customer Experience Specialist (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Contact Centerünkben a Raiffeisen Bank lakossági, prémium-és private banki, valamint vállalati ügyfeleinek magas színvonalon történő kiszolgálása zajlik. Téged keresünk ha: Ügyfeleink telefonon érkező kérdéseire mindig a legjobb megoldásokat keresed; készen állsz arra, hogy a tudásodat napi szinten fejlesztd és nyitott vagy az új kihívásokra; képes vagy gyorsan és hatékonyan felmérni az ügyfelek igényeit és ezek alapján testreszabott lehetőségeket ajánlasz a figyelmükbe;

Nyíregyháza

Tesztelő-tesztkoordinátor (payment terület) - Budapest

Tesztelő-tesztkoordinátorként részt veszel a Bank fizetésforgalmi rendszereivel kapcsolatos tesztek tervezésében, végrehajtásában, koordinálásában és a letesztelt funkciók élesítésének folyamatában. Te felelsz majd kisebb fejlesztések tesztelési feladatainak tervezéséért, koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end teszteléséért, valamint funkcionális tesztek végrehajtásáért. A feladatok során tesztforgatókönyveteket készítesz, tesztadatokat állítasz elő, tesztkörnyezetek frissítését szervezed meg és kapcsolatot tartasz a társosztályokkal.

Budapest

Passzív és 3rd party termékmenedzsment vezető - Budapest

A Bank Retail stratégiájával összehangolod a Lakossági és Premium szegmens számla- és megtakarítási, valamint biztosítási termékstratégiáját, továbbá kidolgozod a stratégia megvalósításához szükséges taktikai lépéseket. Irányítod a hozzád rendelt termékek- és folyamatok fejlesztését, a piaci lehetőségekhez lehető legjobban illeszkedő nyereséges termékportfóliót alakítasz ki, melyet folyamatosan gondozol és fejlesztesz, az ügyféligények figyelembevételével. Felügyeled, és üzletileg irányítod a Lakossági ügyfélszegmens termék- és értékajánlatának folyamatos javítását, versenyelőnyök kidolgozását és a megnyíló üzleti lehetőségek kiaknázását. Irányítod az általad felügyelt termék- és ügyfélkör P&L szemléletű felügyeletét.

Budapest

Kockázati Modellező - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy részt vegyél a lakossági hitelezési kockázati modellek fejlesztésében (scoring, PD, LGD, EAD, IFRS9) és implementációjában. Ehhez szükséges, hogy részt vegyél a modellezési adatstruktúra kialakításában és karban tartásában. Az egyes témák összetett elemzése által fogod támogatni a modellezési döntéseket. Kiteljesítheted a kreativitásodat különböző riportok és algoritmusok fejlesztésében. Ezen túl üzleti modellezési feladatok, és előrejelzések készítése is a feladatod lesz.

Budapest

BI Szervező/Szakértő - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budaörsi Fiók - Budaörs

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budaörs

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budai lokációk - Országos

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Országos

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest

IT Projektvezető - Budapest

A projektvezetői csapat portfóliójában törvényi megfelelési, üzleti, nemzetközi, alapvetően informatikai jellegű projektek vannak. Projektvezetőként Te felelsz a projektek sikeres megvalósulásáért, a projekt kereteinek (budget, határidő és tartalom) tartásáért.

Budapest