Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Lakossági ügyfélreferens - Szolnok

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Szolnok

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Mammut Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Befektetési szolgáltatási compliance szakértő - Budapest

Új termékek, szolgáltatások bevezetése illetve projektekben való részvétel esetén képviseled a Compliance Csoport álláspontját. Részt veszel befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó projektekben (pl. gap analízis kidolgozásában, feladattervek és fejlesztési tervek kialakításában, jogszabályok értelmezésében). Nyomon követed a releváns hazai és nemzetközi jogszabályváltozásokat, és szükség esetén implementálod őket. Tartod a kapcsolatot a felügyeleti szervekkel és a Group Compliance-szel. Részt veszel a befektetési szolgáltatásokal kapcsolatos és egyéb compliance vonatkozású panaszok vizsgálatában, elemzésében. Támogatod a bankcsoport munkatársait iránymutatásoddal, oktatásokkal.

Budapest

Funkcionális tesztelő (AS400/Equation) - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült fejlesztések tesztelésének előkészítése és végrehajtása. A tesztelés eredményeit a tesztmenedzsment eszköz segítségével rögzíted. Munkád során szorosan együtt kell működnöd a tesztelésben érintett IT munkatárakkal és a tesztelésbe bevont üzleti területek képviselőivel.

Budapest

Informatikai infrastruktúra architekt - Budapest

Tervezed és támogatod az alapinfrastruktúrához kötődő fejlesztési feladatokat. Részt veszel az egyes üzleti projektek műszaki megvalósítási terveinek elkészítésében, javasolsz alkalmazandó technológiákat. Megfogalmazod a műszaki kiírásokban az IT elvárásokat az adott fejlesztéssel kapcsolatban, majd részt veszel a technológiai kiválasztási folyamatokban és a megvalósításban. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő üzleti területekkel, a beszállítókkal és a társosztályokkal.

Budapest

IT Tesztmérnök (AS400 / Equation) - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése és a tesztek végrehatásának koordinálása. Ennek során szorosan együtt kell működnöd a tesztelésben érintett IT munkatársakkal és a tesztelésbe bevont üzleti területek képviselőivel. Felügyeleted alá tartozik a tesztelés során talált hibák menedzselési folyamata. A végrehajtott tesztek eredményeit folyamatosan figyelemmel kíséred és azokról tájékoztatást nyújtasz az érintett munkatársak számára. A sikeres tesztek elvégzését követően megtervezed és felügyeled a fejlesztések üzembe helyezésének folyamatát.

Budapest

Éjszakai ügyfélszolgálati munkatárs - Nyíregyháza

Az ügyfélszolgálatra érkező hívások magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szolnok

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Szolnok

Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs-Nyíregyháza - Nyíregyháza

Az ügyfélszolgálatra érkező lakossági, kiemelt lakossági (prémium és privát banki), valamint vállalati ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések teljes körű megválaszolása. Információnyújtás az aktuális kondíciókról, szolgáltatásokról meglévő és leendő ügyfeleink részére. Tanácsadás, átfogó segítségnyújtás termék, szolgáltatás, bankfiók kiválasztásában, információk elérhetőségében. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink segítése a számukra legkedvezőbb termékek kiválasztásában, proaktív termékajánlás. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Rendszerszervező (Fióki, call center és digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Készpénzgazdálkodási munkatárs - Budapest

A Készpénzgazdálkodás napi operatív folyamatainak végrehajtásáért és a Bank teljes hálózatára kiterjedő készpénzforgalommal kapcsolatos feladatok elvégzéséért leszel felelős. A hatáskörödbe tartozó összes termékhez és megbízáshoz kapcsolódó operációs, problémakezelési és ellenőrzési feladat hibamentes és hatékony lebonyolítását végzed. Aktívan részt veszel az üzleti, kiszolgálási és üzemi problémák megoldásában. Optimalizálod a fiókhálózat számára és az ATM hálózat töltéséhez szükséges készpénzkészlet mennyiségét és minőségét. Kapcsolatot tartasz a kihelyezett értéktárral, a készpénzszállítást igénybe vevő ügyfelekkel. Supervisori feladatokat látsz el a fiókhálózat felé, te végzed a pénztárosok szakmai felügyeletét. Szakmai támogatást nyújtasz az általános szabályzatok elkészítésében, a kapcsolódó rendszerek és folyamatok kialakításában. Tanácsadással segíted a termékfejlesztők és üzleti szervezők munkáját, az egyedi termékek és konstrukciók tervezésében, lebonyolítási folyamainak és rendszereinek kialakításában. Kezeled és megoldod a problémás tételek reklamációját, illetve a fióki, társterületi és külső felügyeleti megkereséseket.

Budapest

Telefonos értékesítési munkatárs - Nyíregyháza

Ügyfeleink telefonon történő megkeresése értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából, Ügyfél-érték növelés, Termékhasználat ösztönzés, Ügyfélmegtartást célzó hívások lebonyolítása, A hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Fedezetes hitelbírálati munkatárs - Nyíregyháza

A lakossági ügyfelek lakásvásárlási hiteleinek (CSOK, állami kamattámogatás), vagy ingatlan fedezete mellett nyújtott hiteligényléseinek bírálata. Társosztályokkal történő egyeztetések, a szükséges dokumentációk, információk beszerzése érdekében. Előkészítés során szerzett információk rögzítése, döntési javaslatok előterjesztése, és végleges döntés meghozatala.

Nyíregyháza

Linux rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank SuSe Linux szervereinek üzemeltetése lesz XEN és Vmware virtualizált környezetben. Emellett részt veszel a Bank Unix alapú alkalmazásainak üzemeltetésében, segítesz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében.

Budapest