Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Teszt koordinátor / tesztmenedzser - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése és a tesztek végrehajtásának koordinálása. Felügyeleted alá tartozik az tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. A végrehajtott tesztek eredményeit folyamatosan figyelemmel kíséred, azokról tájékoztatást nyújtasz az érintett munkatársak számára. A sikeres tesztek elvégzését követően megtervezed és felügyeled a fejlesztések üzembe helyezésének folyamatát. A területen nemzetközi projektben való részvétel, időszakos külföldi munkavégzéssel szükséges.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Váci fiók - Vác

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Vác

Nem találtál a profilodba vágó pozíciót? Nem probléma, olvass tovább! - Budapest

Senioritástól és tapasztalattól függetlenül várjuk jelentkezésedet és körbenézünk házon belül, mert lehet, hogy egyik csapatunk pont Téged keres! :)

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre - Nyíregyháza - Nyíregyháza

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Nyíregyháza

BI csoportvezető - Budapest

People management feladatok: 5-10 fős csapat erőforrás-, feladat- és teljesítmény-menedzsmentje, képzése, új tagok toborzása. Szakmai koordináció: a csapat feladatainak megismerése, támogatása, koordinációja a fejlesztések teljes életciklusában a Project Officeal közösen Stakeholder feladatok: partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása az üzleti megrendelőkkel, beszállítókkal és a Head Officeal A Bank irányításához szükséges adatvagyonnal való gazdálkodás, architektúrájának építése Az 50 fős (belsős-külsős állomány) főosztály 3-4 fős vezetői csapatának tagja leszel.

Budapest

Java fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Pécs - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Pécs

Csalásmegelőző specialista (lakossági hitelezési terület) - Budapest

Részt veszel visszaélésekkel kapcsolatos adatgyűjtésben (elsősorban lakossági – hitelezési területek), valamint kamatoztathatod tudásod a csaláseseményekre vonatkozó trendek kiértékelésében és kockázat elemzésében. Ezeken túlmenően a meglévő csalás kontroll rendszer megfelelőségének elemzésével és ötleteiddel folyamatjavítási, kockázat csökkentési javaslatokat dolgozhatsz ki. Lehetőséged nyílik átfogó képet kialakítani a banki folyamatokról, szabályzatokról, rendszerekről csaláskezelési szempontokra tekintettel. Részt veszel csaláseseményekre vonatkozóan a menedzsment tájékoztatásában és tulajdonosi riportok elkészítésében, valamint az üzleti területekkel, illetve az anyabankkal való intenzív együttműködésben. Lehetőséged lesz általad készített/tartott oktatások keretében hozzájárulni a bankszintű csalástudatosság növeléséhez, ezáltal a csalásmegelőzéshez. Munkád során bankszintű projektekben veszel részt, amellyel a jövő csaláskezelési megoldásait alakíthatod ki.

Budapest