Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Akadémia utca - Budapest

a lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Budapest - Budapest

a lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Lakossági Kártya termékmenedzser - Budapest

Felügyeled és koordinálod a lakossági betéti- és hitelkártya termékek bevezetését, piaci pozicionálást, illetve az értékesítésének támogatását.Nyereséges, piacképes az ügyfelek igényeit kielégítő terméket alakítasz ki és folyamatosan dolgozol ezek továbbfejlesztésén. Koordinálod a termékek teljes életútját, a piaci igény/lehetőség megjelenésétől egészen a termék kifejlesztéséig. A termékek árazás piaci pozicionálása, promóciója, a termékhez kapcsolódó folyamatok felügyelete és racionalizálása, az értékesítés és termékoktatás támogatása is a feladatod közé tartozik. Folyamatosan figyelemmel kíséred a termékköre vonatkozó P&L alakulását és reagálsz az eredmények változásaira. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat, beszámolókat készítesz a termékek profitabilitásának, értékesítésének alakulásáról.

Budapest

Private Banking ügyfélasszisztens - Montevideo utcai Fiók - Budapest

A Private Banking csapatunk 70 millió feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleket szolgál ki. E csapat részeként elsődlegesen a banki tanácsadók munkáját segíted, valamint a fiók működtetéséhez szükséges adminisztratív feladatokat látod el. Ilyen feladatok a bankszámlákhoz tartozó szerződések elkészítése, ügyfél megbízások feldolgozása, ügyfél dokumentációk karbantartása, határidős feladatok elvégzése.

Budapest

Gyakornoki lehetőség: UAT Tesztelő (elektronikus csatornák) - Budapest

Banki alkalmazások (pl.: Internetbank, Mobil alkalmazás stb.) tesztelése és a hozzá kapcsolódó feladatok végrehajtása Tesztesetek előállítása meglévő dokumentációk alapján, a Bank módszertanának megfelelő formátumban, A teszteléshez szükséges tesztadatok leválogatása, tesztadatok előállítása, Együttműködés az üzleti, üzleti elemzői, fejlesztési csapatokkal A tesztesetek futtatása, illetve eredményeinek dokumentálása a Tesztelést támogató eszköz segítségével.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Szombathelyi Fiók - Szombathely

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Szombathely

Ügyféltámogató - Pénzügyi intézmények - Budapest

Napi kapcsolatot tartasz a meglévő banki ügyfelekkel, a nemzetközi fizetési szolgáltatókkal, valuta váltó ügyfeleinkkel és lízing cégekkel. Teljesíted a részükről felmerülő termék / szolgáltatás / ügyintézési igényeket. Szerződéseket és napi bizonylatokat készítesz elő számukra. Támogatod a csapatunkban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, elvégzed a főosztályon felmerülő adminisztratív feladatokat. Mindezt együttműködve a társosztályokkal a napi ügyfélkiszolgálás során. Részt kell venned új banki rendszerek bevezetésével / tesztelésével és más adattisztítással kapcsolatos feladatokban.

Budapest

Szerződéstervezet Ellenőr - Credit Control - Budapest

Aktívan részt veszel a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek szerződésellenőrzési ellenőrzési feladataiban. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Miskolc - Miskolc

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Miskolc

Hiteladminisztrációs munkatárs - Nyíregyháza

Bankfiókjainból érkező különböző hiteligénylések (személyi kölcsön vagy hitelkártya és bankszámla-hitelkeret) teljes körű feldolgozása A szükséges dokumentumok meglétének, valamint formai és tartalmi követelményeinek ellenőrzése A szabályzat alapján további ellenőrző lépések elvégzése az online rendszerekben Hitelkapacitással kapcsolatos számítások elvégzése, ellenőrzés Egyeztetés a fiókhálózat valamint a társosztályok munkatársaival

Nyíregyháza

Lakossági ügyfélreferens - Akadémia utcai fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Belvárosi fiókhálózat - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Váci úti Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Árkád Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Pestszentlőrinci Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Blaha Lujza téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Vállalati Kockázatelemző (Közép és nagyvállalatok - Budapest

Hetente más-más cégeket és cégcsoportokat elemzel, így rálátsz és megismered tevékenységüket, üzleti modelljüket, pénzügyi helyzetüket valamint kilátásukat. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve a működési környezetüket és a piaci trendeket. Ezt kiegészítheted személyes kapcsolatok során nyert információkkal. Az éves felülvizsgálatok során folyamatosan nyomon is követheted az ügyfelek fejlődését és az ügyfélkapcsolat alakulását. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Hódmezővásárhely - Hódmezővásárhely

250.000.000 Ft árbevételig, a kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása. Aktív részvétel, együttműködés a további vállalati ügyfélkapcsolatot ellátó területekkel, és a Lakossági Prémium területen dolgozó kollégákkal, keresztértékesítési lehetőségek felismerése.

Hódmezővásárhely

Premium Banking értékesítési asszisztens - Mammut fiók - Budapest

Ügyféltárgyalások szervezése a támogatott Premium referensek részére, premium ügyfelek kiszolgálása egyszerűbb ügyféltranzakciók esetén. Ügyfélportfolió monitoring alapján, ajánlás tétele a támogatott referenseknek az értékesítési lehetőségekre. Bejövő hívások, ügyfélpanaszok, adminisztráció kezelése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása az ügyfelekkel illetve piaci és gazdasági információk gyűjtése.

Budapest

Junior Java fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest