Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Nem találtál a profilodba vágó pozíciót? Nem probléma, olvass tovább! - Budapest

Senioritástól és tapasztalattól függetlenül várjuk jelentkezésedet és körbenézünk házon belül, mert lehet, hogy egyik csapatunk pont Téged keres! :)

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - StopShop Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Rendszerszervező (Fióki, call center és digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre - Nyíregyháza - Nyíregyháza

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Nyíregyháza

Pool Lakossági ügyfélreferens - Nyugati régió fiókjai (Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely) - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül a szombathelyi, zalaegerszegi- és a soproni fiókban is fogsz dolgozni, (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Országos

Pénztáros - Közép-Nyugat Régió Fiókjai - Budapest

A bank ügyfeleinek valamint a bankkal szerződéses kapcsolatban álló partereink készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

AIX rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank Aix szervereinek üzemeltetése lesz IBM power környezetben. Emellett részt vehetsz a Bank Linux szervereinek üzemeltetésében is, segítesz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében.

Budapest

BI csoportvezető - Budapest

People management feladatok: 5-10 fős csapat erőforrás-, feladat- és teljesítmény-menedzsmentje, képzése, új tagok toborzása. Szakmai koordináció: a csapat feladatainak megismerése, támogatása, koordinációja a fejlesztések teljes életciklusában a Project Officeal közösen Stakeholder feladatok: partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása az üzleti megrendelőkkel, beszállítókkal és a Head Officeal A Bank irányításához szükséges adatvagyonnal való gazdálkodás, architektúrájának építése Az 50 fős (belsős-külsős állomány) főosztály 3-4 fős vezetői csapatának tagja leszel.

Budapest

Bankszámla termékmenedzser - Budapest

Aktívan részt veszel a bankszámla termékportfólió kialakításában, fejlesztésében, árazási folyamatában, a termék ki- és bevezetések lebonyolításában. Támogatod a bankszámla és hozzá kapcsolódó szolgáltatások értékesítésének folyamatát, közreműködsz az értékesítési segédletek kifejlesztésében, a versenytársak gyakorlatát folyamatosan nyomon követed. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a termékek profitabilitásáról, az értékesítés alakulásáról, döntés előkészítő anyagokat készítesz. Felügyeled a termékkörhöz kapcsolódó folyamatokat, folyamatgazda szemlélettel javaslatot teszel azok javítására, racionalizálására. Aktívan részt veszel a jogszabályi, szabályozói környezet változásából adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Java fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Nyugati téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Széna téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Retail ingatlanértékelési koordinátor - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a jelzáloghitelekhez kapcsolódó értékbecslések felülvizsgálatának koordinálása, az ingatlan felülvizsgálatot végző szakértők szakmai támogatása. Értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, különös tekintettel kétség vagy reklamáció esetén, valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve ügyfél és ügyfélreferensi oldalról érkező kérdések és kérések feldolgozásában, megválaszolásában. Elsődleges szakmai kapcsolattartó leszel a jelzáloghitelezési folyamatban résztvevő területek számára. Meghatározó szerepet szánunk Neked új és meglévő lakossági hiteltermékek fejlesztésében valamint a kapcsolódó rendszerfejlesztési projektekben. Átfogó ismereteket szerezhetsz a jelzáloghitelezési folyamatokról és a kapcsolódó szabályozói elvárásokról. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan porfólió elemzések és riportok elkészítésénél. Kapcsolattartás a jelzáloghitelezési folyamat többi szereplőjével és a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel ingatlan szakmai kérdésekben is feladatod lesz.

Budapest

Szenior ingatlanértékelési specialista - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz az értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve folyamatban lévő beruházásokhoz kapcsolódó műszaki szakértői jelentések véleményezésében. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő ingatlan beruházások jóváhagyási és kontroll folyamataiba. Részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan porfólió elemzések és riportok elkészítésénél, valamint rendszerfejlesztéseknél. Kapcsolattartás a külső értékbecslő cégekkel és a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel ingatlan szakmai kérdésekben is feladatod lesz.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Pécs - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Pécs

Csalásmegelőző specialista (lakossági hitelezési terület) - Budapest

Részt veszel visszaélésekkel kapcsolatos adatgyűjtésben (elsősorban lakossági – hitelezési területek), valamint kamatoztathatod tudásod a csaláseseményekre vonatkozó trendek kiértékelésében és kockázat elemzésében. Ezeken túlmenően a meglévő csalás kontroll rendszer megfelelőségének elemzésével és ötleteiddel folyamatjavítási, kockázat csökkentési javaslatokat dolgozhatsz ki. Lehetőséged nyílik átfogó képet kialakítani a banki folyamatokról, szabályzatokról, rendszerekről csaláskezelési szempontokra tekintettel. Részt veszel csaláseseményekre vonatkozóan a menedzsment tájékoztatásában és tulajdonosi riportok elkészítésében, valamint az üzleti területekkel, illetve az anyabankkal való intenzív együttműködésben. Lehetőséged lesz általad készített/tartott oktatások keretében hozzájárulni a bankszintű csalástudatosság növeléséhez, ezáltal a csalásmegelőzéshez. Munkád során bankszintű projektekben veszel részt, amellyel a jövő csaláskezelési megoldásait alakíthatod ki.

Budapest

Lízing bírálati munkatárs (KKV terület) - Budapest

Munkakörödbe a kis- és középvállalati lízing-ügyfelek egyedi hitelképességének vizsgálata tartozik majd. Ennek keretén belül olyan alapfeladatokkal találkozhatsz, mint az ügyféligények bírálati döntésre történő előkészítése, javaslattétel a finanszírozási struktúra kialakítására, a megvalósult ügyletek nyomon követése, ügyfelek pénzügyi helyzetének monitoringja, továbbá a belső és külső előírások, hitelezési/kockázati szabályok ismerete, betartása és betartatása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a Raiffeisen Corporate lízing hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes kis- és középvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szépvölgyi úti Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest