Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Lakossági ügyfélreferens - Westend fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Junior folyamatmenedzsment munkatárs - Budapest

A bank működését meghatározó folyamatok átalakítását és új folyamatok létrehozását támogatod, fókuszban tartva az értékteremtést, az üzleti eredmények növelését, a költségek csökkentését és az egyszerűsítést Részt veszel üzleti folyamatok átvilágításában, problémák feltárásában, azok fejlesztésére vonatkozó javaslatok, akciótervek készítésében Segíted a változások bevezetését az érintett területeken és hozzájárulsz a folyamatos fejlődés fenntartásához Folyamatmodellezési-, - leírási feladatokat látsz el, és a folyamatokat tartalmazó szabályzatok elkészítésében közreműködsz

Budapest

Tesztelő - Budapest

Banki alkalmazások tesztelése és a hozzá kapcsolódó feladatok végrehajtása: Tesztesetek előállítása meglévő dokumentációk alapján, a Bank módszertanának megfelelő formátumban, A teszteléshez szükséges tesztadatok leválogatása, tesztadatok előállítása, Együttműködés a fejlesztési, tesztelési és szervezői csapatokkal, A tesztesetek futtatása, illetve eredményeinek vezetése a Tesztelést támogató eszköz segítségével.

Budapest

Képzési-és fejlesztési projekt koordinátor (Vállalati Üzletág) - Budapest

Aktívan részt veszel a vállalati üzletág képzési stratégiájának kialakításában, fejlesztésében. Feladatod lesz a képzési módszerek és eszközök feltérképezése, folyamatos fejlesztése. Részt veszel a szervezet képzési igényeinek összegyűjtésében. Megalkotod a vállalati üzletág oktatási tervét és nyomon követed az éves tréning terv megvalósulását. Részt veszel az új munkavállalók orientációs programjának kialakításában és a lebonyolítás koordinálásában. Kidolgozhatsz új, a bankon belül jelenleg nem használt tréning módszereket, fejlesztheted/bővítheted a meglévő képzéseket. Aktívan részt veszel motivációs programok fejlesztésében, lebonyolításában. Feladatod lesz a szakmai oktatási anyagok összeállítása és tréningek lebonyolítása. Vezeted és karbantartod a képzésekhez kapcsolódó nyilvántartásokat, statisztikákat és riportokat készítesz. Szorosan együttműködsz a bank számos társterületével, a HR Business partnerekkel, banki szakértőkkel és vezetőkkel.

Budapest

AS/400-as alkalmazásfejlesztő - Budapest

Alkalmazási programok, modulok fejlesztése, fejlesztői tesztelési feladatok végrehajtása. Fejlesztési dokumentációk (rendszerterv, specifikáció, tesztelési jegyzőkönyv, telepítő lap, üzemeltetési leírás) elkészítése és közreműködés a szervezői dokumentáció létrehozásában. Közreműködés az informatikai alkalmazások tesztelésének előkészítésében és a tesztforgatókönyvek összeállításában. Szakmai háttér biztosítása a fejlesztési döntések előkészítéséhez. Szakértőként támogatás nyújtása az üzleti területek által gondozott termék- és szolgáltatásfejlesztéséhez.

Budapest

IT Belső ellenőr - Budapest

A bank IT folyamatainak ellenőrzése. A jogszabályoknak, group szintű előírásoknak és belső szabályzatoknak való megfelelés, valamint a hatékonyság vizsgálata. Az ellenőrzések lefolytatása az előkészítési szakasztól a helyszíni vizsgálatokon át az írásba foglalásig és egyeztetésig. Jelentés elkészítése angol nyelven.

Budapest

Monitoring rendszer üzemeltető - Budapest

A feladatod a Bank monitoring rendszereinek üzemeltetése és továbbfejlesztése. Részt vehetsz fejlesztési feladatokban, ahol kipróbálhatsz új módszereket is, amelyekkel hatékonyabban lehet monitorozni a fejlesztésekből adódó új változásokat.

Budapest

Senior hitelportfolió elemző és modellező - Budapest

Hitelkockázati modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy non-retail kockázat előrejelző modelleket fejlesszél és nyomon kövesd a modellek teljesítményének időbeli változását. Fel kell ismerned az adatokban lévő összefüggéseket és ezt kreatívan beépíted a kockázatkezelési folyamatokba, ezáltal komoly üzleti döntésekre lesz ráhatásod. Ezen túlmenően ráláthatsz az ügyfelek rendszeres minősítési (rating) folyamatára és részt vehetsz a kockázatkezelési eszköztár és modellezési adatpiac fejlesztésében. Hitelportfólió elemzőként legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szólhat a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz portfólió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában. Mindemellett önállóan figyeled és elemzed a portfólió kockázati jellemzőinek alakulását, feltárod a megfigyelhető kockázati folyamatok hátterét és követed a helyi és a nemzetközi piacok alakulását, illetve lehetőséged van projektekben is részt venni.

Budapest

Gyakornok - Nagyvállalati értékesítési területre - Budapest

AMIT AJÁNLUNK: Nálunk a gyakorlatban is alkalmazható szakmai tapasztalatot szerezhetsz már egyetemi éveid alatt is, A pozíció lehetőséget biztosít számodra a banki termékek és szolgáltatások megismerésére, banküzemtani ismereteid bővítésére, tárgyalástechnikád és kommunikációs készséged fejlesztésére, Betekintést nyerhetsz az egyes iparágak és top vállalatok működésébe, Tiszteletben tartjuk folyamatban lévő tanulmányaidat, rugalmas időbeosztást biztosítunk.

Budapest

Gyakornok Corporate Banking érdeklődéssel - Budapest

FELADATOK: Főosztály szintű támogatói feladatok Különböző külső és belső adatbázisokból származó adatok rendszerezése Részvétel rendszerek tesztelésében, fejlesztésében Adatok elemzése és riportolása, minőségbiztosítása

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Győr - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Győr

Gyakornok - Csaláskockázati terület - Budapest

Támogatni a hitelcsalás kockázat-kezeléssel foglalkozó kollégák munkáját, ezáltal betekintést kaphatsz a banki hitelezési folyamatokban rejlő csaláskockázatokba és a hitelezési csalások kivizsgálásába. Megismerheted a hitelcsalás kockázat-kezelési rendszereket és eszközöket, részt vehetsz a Bankot érintő hitelcsalás kockázati eseményekkel kapcsolatos riportkészítési feladatok ellátásában, illetve azok továbbfejlesztésében.

Budapest

Telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs - Nyíregyháza

A telefonos ügyfélszolgálatra érkező lakossági, kiemelt lakossági (prémium és privát banki), valamint vállalati ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések teljes körű megválaszolása. Információnyújtás az aktuális kondíciókról, szolgáltatásokról meglévő és leendő ügyfeleink részére. Tanácsadás, átfogó segítségnyújtás termék, szolgáltatás, bankfiók kiválasztásában, információk elérhetőségében. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink segítése a számukra legkedvezőbb termékek kiválasztásában, proaktív termékajánlás értékesítés

Nyíregyháza

Telefonos értékesítési munkatárs - Nyíregyháza

Potenciális ügyfeleink telefonon történő megkeresése, értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Ügyfélmegtartást célzó hívások lebonyolítását fogod végezni, a hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása mellett.

Nyíregyháza

Raiffeisen Gyakornoki Program - Budapest

A feladatok terület specifikusak, de az általános feladatkör részét képezi szinte minden területen: szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása szervezési feladatok riportok, elemzések készítése (lehetőséged lesz különböző módszertanok megismerésére) kockázati területen nemzetközi kockázatkezelési projektek helyi implementálásában

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budapest - Budapest, Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest, Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest, Budapest

Integrációs szervező - Budapest

A csoport felelősségi körébe tartozik az IT alkalmazások integrációs tervezése, fejlesztése és tesztelésének támogatása, a Bank üzenetalapú middleware-ének fejlesztése, fejlesztői szabványok gondozása. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod lesz az igények megvalósításának megtervezése, tervek dokumentálása, szállítókkal való kapcsolattartás, fejlesztés támogatása, változások kezelése. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült megoldások, módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése. Funkcionális, integrációs, regressziós és tesztautomatizációs témákkal is foglalkozni fogsz. Felügyeleted alá tartozik a tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a fejlesztő csapattal, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - országos - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Országos

Forint és Valutapénztáros - Budapest - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest