Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Tatabánya - Tatabánya

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Tatabánya

Gyakornok – Vállalati hiteladminisztráció területre - Budapest

a Vállalati Hiteladminisztráció területén dolgozó kollégák munkájának támogatása, valamint együttműködés a társosztályokkal a bank kis- és középvállalati hitelezési folyamataihoz kapcsolódó céginformációs lekérdezések készítése ügylet adatlapokat indítása az érintett alkalmazásban, valamint az ügylethez kapcsolódó dokumentációk kezelése

Budapest

Pool Pénztáros - Budai lokációk - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Banki ügyfélszolgálati munkatárs - Customer Experience Specialist (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Contact Centerünkben a Raiffeisen Bank lakossági, prémium-és private banki, valamint vállalati ügyfeleinek magas színvonalon történő kiszolgálása zajlik. Téged keresünk ha: Ügyfeleink telefonon érkező kérdéseire mindig a legjobb megoldásokat keresed; készen állsz arra, hogy a tudásodat napi szinten fejlesztd és nyitott vagy az új kihívásokra; képes vagy gyorsan és hatékonyan felmérni az ügyfelek igényeit és ezek alapján testreszabott lehetőségeket ajánlasz a figyelmükbe;

Nyíregyháza

Junior Private Banking tanácsadó - Agora központi fiók - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Senior Private Banking tanácsadó - Agora központi fiók - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Tesztelő-tesztkoordinátor (számlavezetési terület) - Budapest

Tesztelő-tesztkoordinátorként részt veszel a Bank számlavezető rendszereivel kapcsolatos tesztek tervezésében, végrehajtásában, koordinálásában és a letesztelt funkciók élesítésének folyamatában. Te felelsz majd kisebb fejlesztések tesztelési feladatainak tervezéséért, koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end teszteléséért, valamint funkcionális tesztek végrehajtásáért. A feladatok során tesztforgatókönyveteket készítesz, tesztadatokat állítasz elő, tesztkörnyezetek frissítését szervezed meg és kapcsolatot tartasz a társosztályokkal.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Budai lokációk - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Partner hitelcentrum vezető - Akadémia utca - Budapest

A bank Retail jelzáloghitel értékesítésének a third party csatornán keresztüli értékesítési céljainak teljesüléséért és hatékony működésért Te és csapatod felel. Legfontosabb feladatod, hogy olyan stratégiát dolgozz ki, ami hozzájárul új termékek kialakításához és a partneri hálózat bővítéséhez. Menedzseled a közvetítői értékesítési terv teljesítését, valamint a közvetítői állomány minőségét. Vezetőként koordinálod és fejleszted a közvetítői csapatot, hogy minél hatékonyabb eredményeket érjetek el a partnerekkel való együttműködésben. Vezetői feladatid mellet Te is rendszeresen tartod a kapcsolatot a partnerekkel és együttműködsz a társterületekkel a fejlesztések kapcsán.

Budapest

Partner Jelzálog szakértő - Akadémia utca - Budapest

Főbb feladatod a 3rd party terület értékesítési és üzleti célkitűzéseinek eredményes megvalósítása új partneri jelzáloghitelezési ügyfelek és a hitelközvetítő ügynökhálózat kiszolgálásával, értékesítési célok elérésével, X-sell lehetőségek felkutatásával. Emellett részt veszel a partneri jelzáloghitelezés és a hálózati együttműködés gyakorlati fejlesztésében. Kiemelkedő jelzáloghitel szaktudásod, termékismereted és készségeid alapján szakértőként támogatod a fiókban dolgozó kollégákat. Folyamatosan figyelemmel kíséred a piaci változásokat. Napi munkádat szigorú külső és belső szabályok mentén végzed, ezzel is növelve ügyfeleink bizalmát.

Budapest

Passzív és 3rd party termékmenedzsment vezető - Budapest

A Bank Retail stratégiájával összehangolod a Lakossági és Premium szegmens számla- és megtakarítási, valamint biztosítási termékstratégiáját, továbbá kidolgozod a stratégia megvalósításához szükséges taktikai lépéseket. Irányítod a hozzád rendelt termékek- és folyamatok fejlesztését, a piaci lehetőségekhez lehető legjobban illeszkedő nyereséges termékportfóliót alakítasz ki, melyet folyamatosan gondozol és fejlesztesz, az ügyféligények figyelembevételével. Felügyeled, és üzletileg irányítod a Lakossági ügyfélszegmens termék- és értékajánlatának folyamatos javítását, versenyelőnyök kidolgozását és a megnyíló üzleti lehetőségek kiaknázását. Irányítod az általad felügyelt termék- és ügyfélkör P&L szemléletű felügyeletét.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Oktogon fiók - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Országos

Piaci Kockázatkezelés - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Miközben megismered a Piaci Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és eseti riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint betekintést nyerhetsz a Bank Tőkepiaci Főosztályának és Eszköz-Forrás Menedzsmentjének (ALM) mindennapjaiba. Lehetőséged lesz az egyetemen tanultakat a gyakorlatban alkalmazni elemzési feladatok során, illetve „élőben” találkozhatsz a tanulmányaid során megismert pénz- és tőkepiaci instrumentumokkal.

Budapest

Biztosítási termékmenedzser - Budapest

Aktívan részt veszel a banki biztosítási termékpaletta kialakításában, termékek fejlesztésében, árazási folyamatában, a termékbevezetések lebonyolításában, valamint a biztosítási stratégia alakításában és tervezésében. Felügyeled és koordinálod a biztosítási termékek értékesítésének folyamatát a különböző sales csatornákon, közreműködsz az értékesítési segédletek kifejlesztésében, a versenytársak gyakorlatát folyamatosan nyomon követed. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a termékek profitabilitásáról, az értékesítés alakulásáról, valamint döntés előkészítő anyagokat állítasz össze. Javaslatot teszel a biztosítási termékek folyamatainak javítására, aktív kapcsolatot ápolsz a Bank biztosítási partnereivel és a bécsi központunkkal illetve a nemzetközi partnerekkel. Követed a jogszabályi, szabályozói környezet változásait és aktívan részt veszel az adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Kockázati Modellező - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy részt vegyél a lakossági hitelezési kockázati modellek fejlesztésében (scoring, PD, LGD, EAD, IFRS9) és implementációjában. Ehhez szükséges, hogy részt vegyél a modellezési adatstruktúra kialakításában és karban tartásában. Az egyes témák összetett elemzése által fogod támogatni a modellezési döntéseket. Kiteljesítheted a kreativitásodat különböző riportok és algoritmusok fejlesztésében. Ezen túl üzleti modellezési feladatok, és előrejelzések készítése is a feladatod lesz.

Budapest

BI Szervező/Szakértő - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Debreceni Fiók - Debrecen

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Debrecen

Forint és Valutapénztáros - Budaörsi Fiók - Budaörs

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budaörs

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budai lokációk - Országos

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Országos

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest