Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Királyhágó téri Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Gyakornok – Operational Risk Controlling (Integrated Risk Analysis Dept.) - Budapest

Részt veszel a Raiffeisen Bank valamennyi szervezeti egységét és leányvállalatát érintő nemzetközi kockázatkezelési projekt helyi implementálásában. Munkád során lehetőséged lesz kipróbálni angol nyelvtudásodat izgalmas banki környezetben is. Megismerkedsz a legfejlettebb kvantitatív és kvalitatív működési kockázatkezelési módszertanokkal (pl.: scenario analysis, risk and control self assessment, capital management, etc.). Átfogó képet kapsz a Raiffeisen Bank és leányvállalatainak teljes működéséről, részt veszel a Bank működési kockázatkezelési bizottságának ülésein. Betekintést nyersz a Bank felső vezetésének készülő riportokba, s ezek készítésének folyamatába is. Az V. kerületi Bank-negyedben, a Raiffeisen Bank központi székházában dolgozhatsz.

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Stratégiai elemző (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág stratégiájának kialakításában, a stratégiai célkitűzésekhez illeszkedő éves üzleti terv kidolgozásában. Munkádba beletartozik majd az üzletági eredmények folyamatos nyomon követése, elemzése, vezetői / döntéstámogatási riportok készítése, valamint a teljesítménymérési rendszer üzemeltetése. Ezen kívül lehetőséged lesz részt venni akvizíciós és keresztértékesítési akciótervek, kampányok, ösztönző programok előkészítésében és koordinációjában, értékesítési tervek/benchmark-ok meghatározásában.

Budapest

Bírálati munkatárs (KKV terület) - Budapest

Munkakörödbe a kis- és középvállalati ügyfelek egyedi hitelképességének vizsgálata tartozik majd. Ennek keretén belül olyan alapfeladatokkal találkozhatsz, mint az ügyféligények bírálati döntésre történő előkészítése, javaslattétel a finanszírozási struktúra kialakítására, a megvalósult ügyletek nyomon követése, ügyfelek pénzügyi helyzetének monitoringja, továbbá a belső és külső előírások, hitelezési/kockázati szabályok ismerete, betartása és betartatása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a bank hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes kis- és középvállalati hitelezési folyamatot. 

Budapest

Corporate Finance Senior Associate - Budapest

Feladatod lesz többek között a(z) M&A és tőkepiaci tranzakciók originálásának a támogatása valamint a vállalatfelvásárlási és tőkepiaci tranzakciókhoz, átvilágításokhoz kapcsolódó feladatok koordinálása. Ezen túlmenően rád bízzuk a dokumentáció - teaser, információs memorandum, tájékoztató, prezentációk elkészítésének támogatását is. Szaktudásodat használhatod a vállalati pénzügyi modellezés, cash flow előrejelzések és vállalatértékelések elkészítésében. Közreműködésedre is szükségünk van a tranzakciós tárgyalásoknál. Munkád során együttműködésedre is számítunk bankon belül, mind helyi szinten, mind pedig a bécsi központú iparági és termék csoportokkal, valamint a közép-kelet-európai helyi csapatokkal.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szolnoki Fiók - Szolnok

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Szolnok

Éjszakai ügyfélszolgálati munkatárs - Nyíregyháza

Az ügyfélszolgálatra érkező hívások magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Junior ingatlanértékelési specialista - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a lakossági jelzáloghitelezéshez kapcsolódó értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és esetenként saját teljes értékbecslések elkészítésében. Részese lehetsz a bank jelzáloghitelezési folyamatának. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan porfólió elemzések és riportok elkészítésénél, valamint rendszerfejlesztéseknél. Kapcsolattartás a külső értékbecslő cégekkel és a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel ingatlan szakmai kérdésekben is feladatod lesz.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Érdi fiók - Érd

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Érd

Pool Pénztáros - Közép-Dél Régió fiókjai - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Szakmai Utánpótlás Program - Retail területre - Országos

Szakmai Utánpótlás Programunkban lakossági, prémium vagy vállalati ügyfelek banki kiszolgálásának magas szintű elsajátítására lesz lehetőséged, beleértve a befektetési és hitelezési területet egyaránt. Változatos feladatokon keresztül hozzájárulsz a bank mindennapi sikeres működéséhez.

Országos

Szenior rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat szenior munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben Te fogod end-to-end menedzselni az IT területen belüli feladatokat (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest

Vállalati hitelezési módszertani/kockázati szakértő - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a vállalati hitel kockázatkezelési terület fejlesztési, folyamat-optimalizálási igényeinek összefogása, képviselete. Számítunk rád a kockázati folyamatok vonatkozásában felmerülő hatósági követelmények megvalósításának nyomon követésében, státuszok készítésében. Feladataid közé tartozik majd a belső szabályozói elvárások és jogszabályok implementálása, módszertani témák vezetése és gondozása. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő fejlesztésekbe, ezáltal részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Kapcsolatot tartasz a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel a vállalati hitelezéshez kapcsolódó kockázati kérdésekben.

Budapest

Rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben részt veszel az IT területen belüli feladatok menedzselésében (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest

Teszt koordinátor / tesztmenedzser - Budapest

A Bank IT fejlesztési folyamata során előálló alkalmazások megfelelő minősége kiemelt fontosságú a számunkra. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése és a tesztek végrehajtásának koordinálása. Felügyeleted alá tartozik az tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. A végrehajtott tesztek eredményeit folyamatosan figyelemmel kíséred, azokról tájékoztatást nyújtasz az érintett munkatársak számára. A sikeres tesztek elvégzését követően megtervezed és felügyeled a fejlesztések üzembe helyezésének folyamatát. A területen nemzetközi projektben való részvétel, időszakos külföldi munkavégzéssel szükséges.

Budapest

Folyamatmenedzsment gyakornok - Budapest

Folyamatmenedzsment szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása Folyamatmodellezési és szabályozási feladatok elvégzése illetve támogatása Folyamatfejlesztési workshop-ok szervezése, azok lebonyolításának támogatása Szabályozási és folyamatmodellezési rendszerekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Széna téri fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Kis- és középvállalati ügyfélmenedzser - Szeged

A kis- és közepes vállalati ügyfelekkel személyes kapcsolat kialakítása, a részükre történő információnyújtás, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése, a banki, leányvállalati és egyéb partnerek által nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítése lesz a feladatod. Aktívan részt veszel a vállalati csomag értékesítésben. Szorosan együttműködsz a lakossági és prémium területen dolgozó kollégákkal, törekedsz a keresztértékesítési lehetőségek felismerésére. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzel. Feladataid közé tartozik a befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, hitelügyletek lebonyolítása és az új ügyfelek akvizíciója.

Szeged

Premium Banking ügyfélreferens - Váci fiók - Vác

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Vác