Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budai lokációk - Országos

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Országos

Üzletmenet-folytonossági szakértő - Budapest

Részt veszel: a Bank BCM (Business Continuity Management) tevékenységének koordinálásában, korszerűsítésben, fejlesztésében; az üzletmenet-folytonossági és kríziskezelési szabályzatok kidolgozásában és karbantartásában; az üzleti hatáselemzésben (BIA), melynek során egyezteted az üzleti területekkel a folyamatok kiesésével járó veszteségeket és egyéb hatásokat a kritikus folyamatok azonosítása érdekében; a kritikus folyamatok informatikai, beszállítói, humán erőforrás és egyéb függőségeinek felmérésében, dokumentálásában;

Budapest

Infosec Guru - bankbiztonsági területre - Budapest

Információbiztonsági kérdésekben eljárások, szabályzatok, auditok ismerete, támogatása, termékek szakértése, és az üzlet támogatása lesz a feladatod, hogy a kockázattudatos döntéseket megalapozottan hozzák meg az üzlet irányítói Nemzetközi és hazai iránymutatások (jogi, banki és szakmai jó gyakorlatok) alapján segíted a bank információbiztonsági megfelelőségét. A megelőzés-észlelés-javítás kontrolljai mentén menedzseled a bizalmasság, sértetlenség és rendelkezésre állás elemeit az eljárások, projektek és konkrét termékek esetében is. Újdonság esetén segíted az új termék vagy folyamat megfelelő információbiztonsági szakmai mederben tartását.

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Adatelemző - Markets és Befektetések - Budapest

Támogatod a Markets és Befektetési területeket ad-hoc és rendszeres riportok készítésével Részt veszel új üzleti igények feltérképezésében, adatelemzéseiben Támogatod az új termékekhez kapcsolódó modellezést Képviseled az üzletágat projektekben, fejlesztésekben Üzleti és eredményességi mutatókat kalkulálsz

Budapest

Biztosíték Ellenőr – Credit Control - Budapest

Aktívan részt veszel, a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek biztosíték és folyósítási feltétel ellenőrzési feladataiban, illetve a könyvelés előkészítésében. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Pénzügyi munkatárs - ingatlan területre - Budapest

Megismerheted a hosszú távú bérleti szerződések keretében hasznosított ingatlanok pénzügyi folyamatait. A bérleményekhez kapcsolódó, főként rendszeres, de időnként eseti díjak számlázását bízzuk Rád, emellett az ingatlanokhoz kapcsolódó költségek kontírozását is. Vagyonkezelőink által kötött bérleti szerződések feldolgozása, törzsadatainak rögzítése is Hozzád tartozik majd, csakúgy, mint a kapcsolódó bérlői óvadékok és kintlévőségek kezelése is. Mindezt a SAP rendszer ingatlanos moduljában végezheted, ami kiváló lehetőséget ad a rendszer mélyebb megismerésére. (Ne aggódj, megtanítunk mindent, mi sem így születtünk!) Negyedéves, éves rendszerességgel pedig különféle bérlői elszámolások lebonyolításában számítunk kiváló képességeidre.

Budapest

Junior Szerződéstervezet ellenőr - Credit Control - Budapest

Aktívan részt veszel a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek szerződésellenőrzési ellenőrzési feladataiban. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Szenior Szerződéstervezet ellenőr - Credit Control - Budapest

Aktívan részt veszel a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek szerződésellenőrzési ellenőrzési feladataiban. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Pécsi Fiók - Irgalmasok utca - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Pécs

Rendszerszervező- Customer management területre - Budapest

A szervezői munka során feladatod lesz a társterületek támogatása az üzleti igények kialakításában, a rendszert érintő követelmények azonosítása és azok dokumentálása. Több rendszert érintő változás esetén a rendszerek érintettségének felismerése és az összefüggések kezelése. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz a funkcionális és integrációs tesztelés, az elkészült megoldás tesztelésének megtervezése és a felhasználói tesztek támogatása, melyhez szoros együttműködést kell kialakítani a tesztmenedzserrel. Feladataid közé tartozik az érintett komponensek release-be sorolása és menedzsmentje, valamint az üzembe helyezés tervezése és felügyelete. A fejlesztési folyamat egésze alatt biztos fejlesztői háttérre számíthatsz, melyet több fejlesztői csapat biztosít számunkra. A velük való hatékony együttműködés a kulcsa a megfelelő megoldások kialakításának. A fejlesztéseken túl feladatod lesz a csapatunkhoz tartozó rendszerek szakértői support-ja.

Budapest

IT Projektvezető - Budapest

A projektvezetői csapat portfóliójában törvényi megfelelési, üzleti, nemzetközi, alapvetően informatikai jellegű projektek vannak. Projektvezetőként Te felelsz a projektek sikeres megvalósulásáért, a projekt kereteinek (budget, határidő és tartalom) tartásáért.

Budapest

BI fejlesztő - Budapest

Részt veszel adattárház jellegű rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, valamint a Bank információs gerincének számító adat architektúra üzemeltetésében is. Törekszünk arra, hogy a legkevesebb hibával dolgozzunk, de mivel tudjuk, hogy egy jó DevOps szereti a nyomozómunkát, erre is lehetőséget biztosítunk. Ha nem bírod a futószalag-szerű munkákat? Nálunk lehetőséged nyílik az ilyen jellegű tevékenységek automatizálására. Szereted, ha egy folyamatra egy módszer van, de elriaszt, ha mégis több van belőlük? Itt a lehetőség az egységesítésre. Szeretnéd, ha első kézből értesülnél a változásokról, hibákról, a hozzánk tartozó rendszerek állapotáról? Szeretnéd, ha mindehhez mások is hozzáférnének? Segíts kibővíteni a monitorozási eszköztárunkat.

Budapest

Corporate digitális csatorna fejlesztő szakértő - Budapest

Részvétel a csoportszintű (RBI group) digitális projektekben Digitális stratégia megvalósítása és éves fejlesztési terv kialakítása Digitális csatorna fejlesztési trendek követése, piaci benchmarkok, best practise-ek becsatornázása a fejlesztésekbe Csatorna fejlesztési irányok meghatározása, digitális stratégia elkészítése, élőn tartása Megoldást szállítók felkutatása a piacon

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budaörsi Fiók - Budaörs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budaörs

Modellező és Portfólió elemző (Corporate) - Budapest

Hitelkockázati modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy non-retail kockázat előrejelző modelleket fejlesszél és nyomon kövesd a modellek teljesítményének időbeli változását. Fel kell ismerned az adatokban lévő összefüggéseket és ezt kreatívan beépíted a kockázatkezelési folyamatokba, ezáltal komoly üzleti döntésekre lesz ráhatásod. Ezen túlmenően ráláthatsz az ügyfelek rendszeres minősítési (rating) folyamatára és részt vehetsz a kockázatkezelési eszköztár és modellezési adatpiac fejlesztésében. Hitelportfólió elemzőként legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szólhat a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz portfólió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában. Mindemellett önállóan figyeled és elemzed a portfólió kockázati jellemzőinek alakulását, feltárod a megfigyelhető kockázati folyamatok hátterét és követed a helyi és a nemzetközi piacok alakulását, illetve lehetőséged van projektekben is részt venni.

Budapest

Rendszerszervező (befektetési szolgáltatások terület) - Budapest

Rendszerszervezőként részt veszel a Bank befektetési rendszereivel kapcsolatos fejlesztések koordinálásában a követelmények egyeztetésétől a megoldás implementálását követő telepítésig, valamint a leszállított funkciók után követésében. Te felelsz majd kisebb fejlesztések tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatainak koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end támogatásáért. A feladatok során rendszerterveket, tesztforgatókönyveteket készítesz, kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal. Szakmai tapasztalat megszerzésével a befektetési rendszerek IT oldali felelőse, szakértője leszel.

Budapest

Pénzügyi asszisztens - Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. - Budapest

Bejövő, kimenő posta kezelése. A beérkező számlák, szerződések, egyéb dokumentumok iktatása az Iktató.- és Dokumentumkezelő Rendszerbe (IDR). A beérkezett bérlői óvadékokról számviteli bizonylat kiállítása. Bevásárlóközpontok havi parkoló bevétel analitikájának elkészítése. Almérőkön mért bérlői fogyasztások ellenőrzése havi rendszerességgel.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens 2 éves határozott időre - Zalaegerszegi fiók - Zalaegerszeg

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Zalaegerszeg

Gyakornok - markets és befektetési terület - Budapest

Miután gyorsan megismerted a folyamatokat, ügyfeleket és termékeket, közreműködsz a Markets (MKT) terület és a Befektetési Termékmenedzserek munkájának támogatásban, adminisztratív jellegű feladatok ellátásában. Alaposan megismerheted a bank treasury értékesítési, kereskedési és likviditáskezelési területeit.

Budapest