Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Széna téri fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

BI csoportvezető - Budapest

People management feladatok: 5-10 fős csapat erőforrás-, feladat- és teljesítmény-menedzsmentje, képzése, új tagok toborzása. Szakmai koordináció: a csapat feladatainak megismerése, támogatása, koordinációja a fejlesztések teljes életciklusában a Project Officeal közösen Stakeholder feladatok: partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása az üzleti megrendelőkkel, beszállítókkal és a Head Officeal A Bank irányításához szükséges adatvagyonnal való gazdálkodás, architektúrájának építése Az 50 fős (belsős-külsős állomány) főosztály 3-4 fős vezetői csapatának tagja leszel.

Budapest

Piaci Kockázat Vezető - Budapest

Minden, a banki és a kereskedési könyvben azonosított kockázattípus aktív menedzselése, a teljesség igénye nélkül: a partnerkockázatok, az ország és szuverén kockázatok, a befektetési kockázatok, kamatkockázatok, a kereskedési könyvi kockázatok, a Treasury/Dealing Room/Market területek tevékenységében rejlő működési kockázatok. Ezen kockázat típusok tekintetében a folyamatos monitoring működtetése, a kockázati mérőszámok figyelemmel kísérése, valamint a kockázati kontrollok fejlesztése. Ide tartozik a kapcsolódó partner intézmények FI limiteinek és az ebből származtatott ország- és üzletkötői limitek, stb.) kezelése, a limit előterjesztések menedzselése, limitdöntések meghozatala, a limitek nyilvántartása és azok betartásának ellenőrzése. Jelentős állományú és összetett termékeket tartalmaz a kereskedési könyv, melynek átlátása és ellenőrzése szintén fontos feladat. A Treasury/ALM Menedzsment terület által kezelt mérlegszintű piaci kockázatok (FX árfolyam, kamat és likviditási kockázatok) körében a másodszintű kontroll biztosítása, rendszeres konzultációkon, döntés-előkészítő fórumokon és ellenjegyzéseken keresztül. A pozícióhoz tartozik a Raiffeisen Befektetési Szolgáltatónál működtetett kockázatkezelési kontrollok és folyamatok koordinálása, fejlesztése és felügyelete. Az irányítása alá tartozó területeken a szabályzatok karbantartása, előzetes véleményezése és azok folyamatos felülvizsgálata. Kiemelt erőfeszítést igényel még a Szabályozó hatóságokkal kapcsolatos tevékenységek ellátása, valamint a szabályozói elvárásokhoz való minél jobb alkalmazkodás folyamatos elősegítése. Mivel vezetőt keresünk, ezért nagyon fontos a területhez tartozó kollégák munkájának koordinálása, rendszeres felügyelete, szakmai fejlesztése, a munkafolyamatba épített kontrollok gyakorlása és szükség szerint módosítása.

Budapest

KKV Kockázatkezelési Szakértő - Budapest

Munkakörödbe a Bank kockázati irányelveinek megfelelő mikro-vállalati hitelportfolió menedzselése tartozik majd, elsősorban a hiteltermékek és folyamat kockázati paramétereinek meghatározásával, illetve folyamatos monitoringjával. Ennek keretén belül nyomon követed a felelősségi körödbe tartozó hiteltermékek portfoliójának minőségét, javaslatokat teszel a termékek továbbfejlesztésére, módosítására és a kockázati irányelvekkel való összehangolására. A behajtási és csalás-megelőzési területekkel együttműködve részt veszel a kockázati kontroll funkciók, riportok kialakításában és rendszeres kiértékelésében. A portfolió menedzsment mellett rendszeres napi feladataid közé tartozik a mikro hitelezésben előterjesztett kivételes esetek elbírálása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a bank hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes mikro- és kkv hitelezési folyamatot.

Budapest

Adózási munkatárs - Transzferár szakterület - Budapest

Fő tevékenységként feladatod a Bank és kapcsolt vállalatai közti ügyletekre vonatkozó transzferár dokumentációk elkészítése szakértői támogatás mellett Transzferárazással kapcsolatos adatok, információs és szerződések begyűjtése, nyilvántartások vezetése, Transzferárazással összefüggő folyamatok, szabályzatok kialakítása, karbantartása. Transzferárazással kapcsolatos belső tanácsadás, belső és külső adatszolgáltatások (CBC riport), Kapcsolattartás külföldi partnerekkel, tanácsadókkal.

Budapest

Építész gyakornok - Budapest

Székházi irodai berendezési alaprajzok, koncepciótervek elkészítése, aktualizálása, elemzése Épületen kívüli és egyedi belső terek alaprajzi tervezése, meglévők elemzése (pl.: kijelölt dohányzó, kerékpártároló, raktárak) Épületeken belüli és közötti költöztetések elhelyezési tervezése szinten történő lekövetése a néhány főstől a teljes főosztályok elhelyezéséig Excel kimutatások, statisztikák, készítése a facility management (FM) csapat részére FM csoport működését segítő egyéb, kisebb üzemeltetési és szervezési feladatok (pl.: igénylések feladása)

Budapest

Gyakornok - belső kommunikációs területre - Budapest

Belső banki kommunikációk elkészítése Belső kommunikációs csatornák kezelése Újdonságok és friss információk összegyűjtése a bank munkavállaló számára Információs felületek frissítése (online) Prezentációk, tájékoztató anyagok összegyűjtése, elkészítése nyomdai és elektronikus előkészítése

Budapest

Release menedzser - Budapest

Bankszintű Release folyamat és szabályozás kialakítása és bevezetése / kapcsolódó szervezeti egységek oktatása, Összehangolt E2E szállítási menedzsment kialakítása, Folyamatban lévő releasek dokumentálása, Bevezetési tervek és oktatási anyagok készítése, Release Calendar tervezése, kialakítása bevezetése és nyomon követése.

Budapest

Üzleti elemző (BA) - Budapest

Üzleti elemzőként a hozzád rendelt digitális területek támogatása aktív, egypontos kapcsolattal. A felmerült üzleti igények felmérése, megértése és elemzése, üzleti igényspecifikáció készítése, kis fejlesztések esetén témavezetés. Feltérképezed az érintett üzleti folyamatokat és területeket, benefitek gyűjtesz, validációt végzel az érintett területek bevonásával. UAT tesztesetek készítesz és közreműködsz a tesztelésben.

Budapest

Integrációs rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank integrációs rendszereinek (IBM MQ és App Connect) üzemeltetése lesz, segítve az alkalmazás üzemeltetők munkáját. Emellett részt vehetsz architekt jellegű munkákban, új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Aréna Pláza fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Csaláskezelési szakértő (vállalati kivizsgálási terület) - Budapest

A csalási eseményekhez kapcsolódó adatok begyűjtése és kiértékelése után nyomon követhetően lefolytatod a visszaélésekkel kapcsolatos vizsgálatokat. A vizsgálat lezárulta után szükséges lépéseket, hatósági eljárást kezdeményezel. Csaláseseményekhez kapcsolódó riportokat készítesz. A folyamatok javítása, további csaláseseményekhez kapcsolódó veszteségek megelőzése érdekében felhasználod a csaláseseményekre vonatkozó tapasztalataidat. Támogatod a banki folyamatok, szabályzatok, rendszerek csaláskezelési szempontok és hatósági előírások alapján történő kialakítását, fejlesztését.

Budapest

Portfólió Elemző Szakmai Utánpótlás PRogram - Budapest

Portfolió elemzőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy megértsed a Rád bízott hitelportfolió működését és megmagyarázd benne történő változásokat. Szóval komplex elemzések készítése által fogod támogatni a vezetői döntéseket, illetve kiteljesítheted a krativitásodat különböző riportok fejlesztésében. Ezen túlmenően részt vehetsz az értékvesztés képzés és tervezés folyamatában és a kockázatkezelési eszköztár és riporting architektúra fejlesztésében.

Budapest

Vállalati Ügyfélreferens (Debrecen) - Debrecen

Az egyik legdinamikusabb vállalati szegmensben (1,25 – 20 MRD Ft. éves árbevételű cégek) dolgozhatsz, aminek során a feladataid a következők lesznek: Meglévő ügyfél-portfóliód ápolása, hitelezési/bankolási igényeik professzionális kiszolgálása. Új potenciális ügyfelek felkutatása/akvirálása, partneri kapcsolatok kiépítése velük. Aktív és passzív banki termékek értékesítése. Az ügyfelekkel történő szerződéskötési folyamat menedzselése, előterjesztések írása.

Debrecen

Senior Közép- és Nagyvállalati Kockázatelemző - Budapest

Hetente más-más cégeket és cégcsoportokat elemzel, így rálátsz és megismered tevékenységüket, üzleti modelljüket, pénzügyi helyzetüket valamint kilátásukat. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve a működési környezetüket és a piaci trendeket. Ezt kiegészítheted személyes kapcsolatok során nyert információkkal. Az éves felülvizsgálatok során folyamatosan nyomon is követheted az ügyfelek fejlődését és az ügyfélkapcsolat alakulását. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

BI Szervező/Szakértő - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest, Budapest

Senior hitelkockázati modell fejlesztő (Senior Credit Risk Model Developer) - Budapest

hitelezési kockázati modellek fejlesztése (scoring, PD, LGD, EAD, IFRS9) a kidolgozott modellek implementációja adatok megértése, modellezési adatstruktúra kialakítása és karbantartása anyabanki és felügyeleti elvárásoknak való megfelelés biztosítása kapcsolattartás a kockázatkezelési, riporting és validációs területekkel

Budapest

Vállalati Ügyfélreferens (Miskolc) - Debrecen

Az egyik legdinamikusabb vállalati szegmensben (1,25 – 20 MRD Ft. éves árbevételű cégek) dolgozhatsz, aminek során a feladataid a következők lesznek: Meglévő ügyfél-portfóliód ápolása, hitelezési/bankolási igényeik professzionális kiszolgálása. Új potenciális ügyfelek felkutatása/akvirálása, partneri kapcsolatok kiépítése velük. Aktív és passzív banki termékek értékesítése. Az ügyfelekkel történő szerződéskötési folyamat menedzselése, előterjesztések írása.

Debrecen

Linux/AIX rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank Linux és Aix szervereinek üzemeltetése lesz egy 3 fős csapat tagjaként. Emellett részt vehetsz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest