Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Gyakornok - Csaláskockázati terület - Budapest

Támogatni a hitelcsalás kockázat-kezeléssel foglalkozó kollégák munkáját, ezáltal betekintést kaphatsz a banki hitelezési folyamatokban rejlő csaláskockázatokra. Megismerheted a hitelcsalás kockázat-kezelési rendszereket és eszközöket, részt vehetsz a Bankot érintő hitelcsalás kockázati eseményekkel kapcsolatos riportkészítési feladatok ellátásában, illetve azok továbbfejlesztésében.

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Stop Shop fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Blaha Lujza téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Gyakornok - Hitel termékmenedzsement (Vállalati és Befektetési Banki üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág hitel termékmenedzsment csoportjának munkájában, legyen szó akár a meglévő hiteltermékkör kezeléséről, új termékek kialakításáról, a nagyvállalati hitelezési folyamat fejlesztéséről, a vállalati hitelezéshez kapcsolódó különböző projektekről. Segíted a csoportban dolgozó kollégák munkáját kalkulációk, elemzések készítésével, belső nyilvántartások vezetésével, riportok összeállításával és bekapcsolódsz a napi adminisztratív feladatok ellátásába. Mindezeken keresztül átfogó rálátást kapsz a bank egyik stratégiai fontosságú tevékenységére, a nagyvállalati hitelezésre.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Oktogoni fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Telefonos ügyfélkapcsolati munkatárs - Nyíregyháza

A telefonos ügyfélszolgálatra érkező lakossági, kiemelt lakossági (prémium és privát banki), valamint vállalati ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálása. Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések teljes körű megválaszolása. Információnyújtás az aktuális kondíciókról, szolgáltatásokról meglévő és leendő ügyfeleink részére. Tanácsadás, átfogó segítségnyújtás termék, szolgáltatás, bankfiók kiválasztásában, információk elérhetőségében. Ügyfeleink és leendő ügyfeleink segítése a számukra legkedvezőbb termékek kiválasztásában, proaktív termékajánlás értékesítés

Nyíregyháza

Telefonos értékesítési munkatárs - Nyíregyháza

Potenciális ügyfeleink telefonon történő megkeresése, értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Ügyfélmegtartást célzó hívások lebonyolítását fogod végezni, a hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása mellett.

Nyíregyháza

Webchat munkatárs - Nyíregyháza

Webchaten keresztül érkező ügyfél megkeresések kezelése meghatározott prioritások és KPI-ok mentén Az érdeklődő ügyfelek professzionális tájékoztatása a Bankban elérhető termékekről, és azok feltételeiről/kondícióiról Az ügyfelek igényeinek megfelelően (hiteltermékek esetén) alap feltételek egyeztetése telefonon A beszélgetés irányítása oly módon, hogy az érdeklődőkből potenciális igénylők legyenek Az érdeklődésekkel kapcsolatos pontos adminisztráció (lead továbbítás a feldolgozó csoportnak)

Nyíregyháza

Partner Jelzáloghitelezési szakértő - Budapest - Budapest, Budapest

Főbb feladatod a 3rd party terület értékesítési és üzleti célkitűzéseinek eredményes megvalósítása új partneri jelzáloghitelezési ügyfelek és a hitelközvetítő ügynökhálózat kiszolgálásával, értékesítési célok elérésével, X-sell lehetőségek felkutatásával. Emellett részt veszel a partneri jelzáloghitelezés és a hálózati együttműködés gyakorlati fejlesztésében. Kiemelkedő jelzáloghitel szaktudásod, termékismereted és készségeid alapján szakértőként támogatod a fiókban dolgozó kollégákat. Folyamatosan figyelemmel kíséred a piaci változásokat. Napi munkádat szigorú külső és belső szabályok mentén végzed, ezzel is növelve ügyfeleink bizalmát.

Budapest, Budapest

Adatminőség elemző (DQA) - Budapest

A feladatod a banki rendszerek, adattárházak adatminőség ellenőrzését célzó rendszer kiépítése és működtetése lesz. Részt veszel majd számos, adatminőségi elvárások teljesítéséhez kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben, adatminőségjavítási kampányok végrehajtásában. Feladatod lesz a bank Data Governance elképzelésének kidolgozása, megvalósítása, valamint a Business Glossary rendszerünk működtetése, fejlesztése. A felügyeleti riportjaink minőségének emelése.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Miskolc és Eger bankfiókok - Miskolc, Eger

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye a miskolci és egri bankfiókunk lesz (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Miskolc, Eger

Pool Lakossági ügyfélreferens - Allee fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Folyamatfejlesztési szakértő – Vállalati kockázatkezelés - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a vállalati hitel kockázatkezelési terület fejlesztési, folyamat-optimalizálási igényeinek összefogása, képviselete. Számítunk rád a kockázati folyamatok vonatkozásában felmerülő hatósági követelmények megvalósításának nyomon követésében, státuszok készítésében. Feladataid közé tartozik majd a belső szabályozói elvárások és jogszabályok implementálása, módszertani témák vezetése és gondozása. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő fejlesztésekbe, ezáltal részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Kapcsolatot tartasz a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel a vállalati hitelezéshez kapcsolódó kockázati kérdésekben.

Budapest

Bankkártya elszámolási szakértő - Budapest

Fő feladata a bankkártya elszámolási rendszerek és folyamatok fejlesztésében, azok optimális üzemeltetésében való részvétel Kibocsátó oldali elszámolási feladatok elvégzése, változások nyomonkövetése A bankkártya operáció területéhez kapcsoló számlák igazolásával és könyvelésével kapcsolatos feladatok végrehajtása Függő számlák egyeztetése Bankkártya könyvlésekben történő változások implementálásában való részvétel (specifikáció, felhasználói tesztelés)

Budapest

Építész gyakornok - Budapest

Székházi irodai berendezési alaprajzok, koncepciótervek elkészítése, aktualizálása, elemzése Épületen kívüli és egyedi belső terek alaprajzi tervezése, meglévők elemzése (pl.: kijelölt dohányzó, kerékpártároló, raktárak) Épületeken belüli és közötti költöztetések elhelyezési tervezése szinten történő lekövetése a néhány főstől a teljes főosztályok elhelyezéséig Excel kimutatások, statisztikák, készítése a facility management (FM) csapat részére FM csoport működését segítő egyéb, kisebb üzemeltetési és szervezési feladatok (pl.: igénylések feladása)

Budapest

Alkalmazás üzemeltető (windows rendszerek) - Budapest

Windows alapú rendszerek és alkalmazások üzemeltetése virtuális környezetben Incidensek és problémák gyors és hatékony elhárítása Verzióváltások, telepítések végrehajtása Proaktív hibakeresés monitoring eszközök használata révén, performancia problémák vizsgálata, elhárítása Projektmunkákban való részvétel

Budapest

Raiffeisen Gyakornoki Program - Budapest

A feladatok terület specifikusak, de az általános feladatkör részét képezi szinte minden területen: szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása szervezési feladatok riportok, elemzések készítése (lehetőséged lesz különböző módszertanok megismerésére) kockázati területen nemzetközi kockázatkezelési projektek helyi implementálásában

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Kiskőrösi fiók - Kiskőrös

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Kiskőrös

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budapest - Budapest, Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest, Budapest