Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Gyakornok – Credit Control területen - Budapest

Várunk Téged, ha a fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Blaha Lujza téri Fiók, Allee Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett. A munkavégzésed helye rugalmas, a Blaha Lujza téri fiókban, és az Allee fiókban fogsz dolgozni - ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Jogtanácsos – követeléskezelési terület - Budapest

Jogi szakvéleményeddel támogatod a work-out folyamatokat, kidolgozod és módosítod a szerződéses dokumentációkat. Képviseled a bankot peres-, végrehajtási-, csőd- vagy felszámolási eljárásokban, illetve ezeket el is indítod. Jogi támogatást nyújtasz követelés-eladással kapcsolatos folyamatok során, elkészíted és véleményezed a teljes szerződéses dokumentációt. Jogszabálytervezeteket, belső szabályzatokat véleményezel, összefoglalókat készítesz.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Aréna Pláza - Országos

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Országos

Pénzügyi intézmények (Financial institution) ügyfélreferens - Budapest

Tartod a kapcsolatot a meglévő pénzügyi intézményi ügyfelekkel, akik a biztosítók, befektetési alapkezelők, pénztárak, bankok, befektetési szolgáltatók / brókercégek. Személyre szóló megoldásokat dolgozol ki az ügyfelek részére: treasury szolgáltatások és befektetési termékek, értékpapír letétkezelés, egyedi finanszírozási konstrukciók és cash management területén. Felkutatod a potenciális ügyfeleket és személyre szabottan értékesíted számukra a cash management termékeket, treasury és letétkezelési ügyletekhez bevonod a szakértő társterületeket. Együtt kell működj a RBI (Raiffeisen Bank International) adott területével angolul a meglévő ügyfelek kiszolgálása, új ügyfelek akvizíciója és a közös termékfejlesztések érdekében. Ezen kívül képviseled a bankot a szektor különböző hazai rendezvényein, konferenciáin és a hazai tőkepiaci szereplőkkel történő konzultációk, piaci termékfejlesztések során (KELER, BÉT, MNB, BSZSZ).

Budapest

Behajtási stratégiai elemző (Lakossági és KKV kockázatkezelés) - Budapest

Behajtási stratégiai elemzőként fontos szereped lesz a lakossági és kisvállalati lejárt követelések (késedelmessé vált hitelek) kezelésével kapcsolatos banki stratégia kialakításában. Elemzőként megismerheted mind a kisvállalati, mind pedig a lakossági hiteltermékeket illetve a késedelmessé vált hitelek kezelésével kapcsolatos folyamatokat, szabályokat és rendszereket. Átfogó elemzéseid, előrejelzéseid alapján lehetővé válik az egyes stratégiák hatékonyságának, eredményességének visszamérése, módosítása. Elemzőként részt vehetsz a követeléskezeléssel kapcsolatos banki projektekben. Szóval komplex elemzések készítése által fogod támogatni a vezetői döntéseket, illetve kiteljesítheted a kreativitásodat különböző riportok fejlesztésében. Ezen túlmenően részt vehetsz az értékvesztés képzés és tervezés folyamatában és riporting architektúra fejlesztésében.

Budapest

Vállalati ügyfélreferens - Budapest

Ebben a fontos corporate szegmensben (1,25-20 mrd Ft) a középvállalati ügyfél portfoliót Te kezeled, ami napi kapcsolattartásból, előterjesztések készítéséből, aktív és passzív vállalati termékek értékesítéséből és új ügyfelek akvizíciójából áll. Segítségedre vannak a társterületek (termék- és értékesítéstámogatási) szakértői és a referensek mögött álló ügyféltámogatók.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Debreceni Fiók - Debrecen

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Debrecen

Senior Private Banking tanácsadó - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Kecskemét - Kecskemét

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Kecskemét

Digitális csatorna fejlesztő menedzser - Budapest

Részt veszel a csoportszintű (RBI group) digitális projektekben. Havonta 2-3 munkanapban külföldi munkavégzést vállalsz (Bankcsoport Bécsi központjában). Digitális stratégiát és éves fejlesztési tervet dolgozol ki. Nyomon követed a piacot a megoldást szállítók felkutatása érdekében. Ügyfél igényeket gyűjtesz, részletesen definiálod az üzleti igényeket, priorizálod azokat az IT területek felé. Üzleti fejlesztési roadmap-eket készítesz. Funkcionális és követelmény specifikációt vonultatsz fel a tenderekhez. Értékelési szempontrendszert alakítasz ki a szállítói kiválasztáshoz, menedzseled ennek értékelését. Ellátod a benefitek azonosítását, CBA elemzések készítését, UAT tesztek végzését és összefogását. Change management feladatokat végzel az új fejlesztésekhez kapcsolódóan.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Szolnok

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Szolnok

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Mammut Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Akadémia utca - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Portfolió elemző (Lakossági és KKV kockázatkezelés) - Budapest

Portfolió elemzőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy megértsed a Rád bízott hitelportfolió működését és megmagyarázd benne történő változásokat. Szóval komplex elemzések készítése által fogod támogatni a vezetői döntéseket, illetve kiteljesítheted a kreativitásodat különböző riportok fejlesztésében. Ezen túlmenően részt vehetsz az értékvesztés képzés és tervezés folyamatában és a kockázatkezelési eszköztár és riporting architektúra fejlesztésében.

Budapest

Bírálati gyakornok (KKV területre) - Budapest

Közreműködsz a Lakossági és KKV Kockázatkezelési Főosztályon a KKV-hitelbírálati munka operatív feladataiban - többek között a beérkező bírálati anyagok feldolgozásával, a bírálathoz felhasznált pénzügyi adatok generálásával/rendszerezésével segíted a mindennapi munkavégzést. Feladatod lesz a dokumentumok kezelése, tárolása és nyilvántartása, jelentések, kimutatások készítése. Ellátod a főosztályt érintő adminisztratív és szervezési feladatokat, kapcsolatot tartasz a társosztályokkal, levelezéseket, beérkező hívásokat bonyolítasz.

Budapest

Java back-end fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Pénzmosási szakértő - Budapest

Részt veszel a pénzmosási vonatkozású banki projektekben, azonosítod a Bank működése szempontjából releváns compliance kockázatokat, a jogszabályoknak, a csoportszintű szabályoknak és a felügyeleti elvárásoknak való megfelelést biztosítod és ennek ellenőrzését végzed. Rendszeres riportokat és jelentéseket készítesz, vizsgálatokat folytatsz. Követed, értelmezed a jogszabályi változásokat, s támogatod ezek implementálását. Oktatási anyagokat készítesz, képzéseket tartasz. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzése érdekében ügyfél- és tranzakció vizsgálatokat hajtasz végre, vizsgálati módszertanokat alakítasz ki.

Budapest