Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Fedezetes hitelbírálati munkatárs - Nyíregyháza

A lakossági ügyfelek lakásvásárlási hiteleinek (CSOK, állami kamattámogatás), vagy ingatlan fedezete mellett nyújtott hiteligényléseinek bírálata. Társosztályokkal történő egyeztetések, a szükséges dokumentációk, információk beszerzése érdekében. Előkészítés során szerzett információk rögzítése, döntési javaslatok előterjesztése, és végleges döntés meghozatala.

Nyíregyháza

Üzleti átalakítás gyakornok - Budapest

Részvétel a szenior folyamat menedzserek által vezetett üzleti folyamatokat átalakító projektekben, munkájuk támogatása. Üzleti folyamat átalakítását segítő workshop-ok szervezése, azok lebonyolításának támogatása Folyamatmodellezési feladatok elvégzése, támogatása Folyamatok dokumentálása

Budapest

Integrációs szervező - Budapest

A csoport felelősségi körébe tartozik az IT alkalmazások integrációs tervezése, fejlesztése és tesztelésének támogatása, a Bank üzenetalapú middleware-ének fejlesztése, fejlesztői szabványok gondozása. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod lesz az igények megvalósításának megtervezése, tervek dokumentálása, szállítókkal való kapcsolattartás, fejlesztés támogatása, változások kezelése. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült megoldások, módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése. Funkcionális, integrációs, regressziós és tesztautomatizációs témákkal is foglalkozni fogsz. Felügyeleted alá tartozik az tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a fejlesztő csapattal, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

KKV Bírálati munkatárs (szerződésíró -előkészítő) - Budapest

Munkakörödbe a jóváhagyott kis- és középvállalati ügyletek szerződésírásra történő előkészítése, valamint az ügyfelek hitelképesség-vizsgálatának támogatása tartozik majd. Ennek keretén belül olyan konkrét feladatokkal találkozhatsz, mint az ügyletek paramétereinek (a biztosítéki háttérnek, a szükséges verifikációs elemeknek, az előírt folyósítási feltételeknek) rögzítése a jóváhagyásnak megfelelően, a hitelbírálati dokumentáció elemzésre történő előkészítése, a kockázatelemzői munka operatív segítése az elemzéshez használt input-adatok generálása által, valamint egyéb elemzéstámogatás, továbbá a megvalósult ügyletek monitoringja, ill. a belső és külső előírások, hitelezési/kockázati szabályok ismerete, betartása és betartatása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Veszprémi Fiók - Veszprém

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Veszprém

Projekt Koordinátor Gyakornok - Budapest

Projekt management csapat adminisztratív támogatása: megbeszélések, workshopok szervezése, tárgyalófoglalás, feladatlapok indítása, eszközigénylések és eszköz nyilvántartás kezelése Projekt portfólió menedzsment csapat támogatása: portfólió management eszköz használata, frissítések, riportok készítése és elemzése

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest, Budapest

Lakossági ügyfélreferens - országos - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Országos

Premium Banking ügyfélreferens - Pécsi fiók - Pécs

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Pécs

Lakossági ügyfélreferens - Gyöngyös - Gyöngyös

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Gyöngyös

Forint és Valutapénztáros - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Szenior faktoring ügyfélreferens - Budapest

A faktoring ügyfélkör szélesítése, új potenciális ügyfelek megtalálása a Raiffeisen Bank vállalati hálózatán keresztül; aktív kapcsolattartás meglévő ügyfeleinkkel; folyamatos jelenlét a vállalati értékesítési hálózatban; referensek képzése; ajánlatok, előterjesztések elkészítése magyar és angol nyelven, szerződéskötés menedzselése; együttműködés a kockázatkezelési területekkel;

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Győr - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Győr

Premium Banking ügyfélreferens - Westend Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Gyakornok - Ingatlanbefektetési területre - Budapest

A kollégák napi szintű adminisztratív és operatív jellegű támogatása lesz a feladatod a Raiffeisen Ingatlan Alapnál. Aktívan részt veszel a szakmai feladatokban, a területen dolgozó 3-4 munkatárssal szorosan együttműködve. Támogatod a kereskedelmi ingatlanok bérbeadásához, gazdálkodásához, üzemeltetéséhez kapcsolódó folyamatokat. Információkat gyűjtesz be, rendezel újra és juttatsz el felhasználóihoz, megismerve ezáltal a kereskedelmi ingatlanpiac folyamatait, működését. Várunk Téged, ha a fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Nálunk biztos alapokra helyezheted karriered.

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Corporate Finance Senior Associate - Budapest

Feladatod lesz többek között a(z) M&A és tőkepiaci tranzakciók originálásának a támogatása valamint a vállalatfelvásárlási és tőkepiaci tranzakciókhoz, átvilágításokhoz kapcsolódó feladatok koordinálása. Ezen túlmenően rád bízzuk a dokumentáció - teaser, információs memorandum, tájékoztató, prezentációk elkészítésének támogatását is. Szaktudásodat használhatod a vállalati pénzügyi modellezés, cash flow előrejelzések és vállalatértékelések elkészítésében. Közreműködésedre is szükségünk van a tranzakciós tárgyalásoknál. Munkád során együttműködésedre is számítunk bankon belül, mind helyi szinten, mind pedig a bécsi központú iparági és termék csoportokkal, valamint a közép-kelet-európai helyi csapatokkal.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szolnoki Fiók - Szolnok

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Szolnok

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Érdi fiók - Érd

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Érd

Vállalati hitelezési módszertani/kockázati szakértő - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a vállalati hitel kockázatkezelési terület fejlesztési, folyamat-optimalizálási igényeinek összefogása, képviselete. Számítunk rád a kockázati folyamatok vonatkozásában felmerülő hatósági követelmények megvalósításának nyomon követésében, státuszok készítésében. Feladataid közé tartozik majd a belső szabályozói elvárások és jogszabályok implementálása, módszertani témák vezetése és gondozása. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő fejlesztésekbe, ezáltal részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Kapcsolatot tartasz a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel a vállalati hitelezéshez kapcsolódó kockázati kérdésekben.

Budapest