Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Passzív és 3rd party termékmenedzsment vezető - Budapest

A Bank Retail stratégiájával összehangolod a Lakossági és Premium szegmens számla- és megtakarítási, valamint biztosítási termékstratégiáját, továbbá kidolgozod a stratégia megvalósításához szükséges taktikai lépéseket. Irányítod a hozzád rendelt termékek- és folyamatok fejlesztését, a piaci lehetőségekhez lehető legjobban illeszkedő nyereséges termékportfóliót alakítasz ki, melyet folyamatosan gondozol és fejlesztesz, az ügyféligények figyelembevételével. Felügyeled, és üzletileg irányítod a Lakossági ügyfélszegmens termék- és értékajánlatának folyamatos javítását, versenyelőnyök kidolgozását és a megnyíló üzleti lehetőségek kiaknázását. Irányítod az általad felügyelt termék- és ügyfélkör P&L szemléletű felügyeletét.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Oktogon fiók - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Országos

Bankfióki gyakornok - Szombathelyi Fiók - Szombathely

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Szombathely

Teszt menedzser - Budapest

A Bank információtechnológiai projektjeinek és egyéb fejlesztéseihez tartozó tesztelési feladatokhoz koordinálása, E2E megközelítés alkalmazása (a tervezéstől az élesítésig követi a projektjét a tesztmenedzser). Üzleti és IT specifikációk alapján tesztelési scope meghatározása, Részvétel az erőforrás és ütemezés tervezésben, Tesztelési terv kidolgozása (magas és részletes szintű tesztelési tervek elkészítése).

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Debreceni fiók - Debrecen

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Debrecen

Piaci Kockázatkezelés - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Miközben megismered a Piaci Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és eseti riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint betekintést nyerhetsz a Bank Tőkepiaci Főosztályának és Eszköz-Forrás Menedzsmentjének (ALM) mindennapjaiba. Lehetőséged lesz az egyetemen tanultakat a gyakorlatban alkalmazni elemzési feladatok során, illetve „élőben” találkozhatsz a tanulmányaid során megismert pénz- és tőkepiaci instrumentumokkal.

Budapest

Beszerzési Gyakornok - Budapest

A Beszerzési Csoporton belül az ingatlanbérletekkel foglalkozó beszerző munkájának támogatása: szerződés tárgyalásokban való személyes részvétel, szerződéskötésekben és a szerződésállomány kezelésében történő adminisztratív közreműködés, alacsonyabb díjkategóriájú szerződések önállóan történő egyeztetése, megkötése, elemzések, riportok készítése.

Budapest

Biztosítási termékmenedzser - Budapest

Aktívan részt veszel a banki biztosítási termékpaletta kialakításában, termékek fejlesztésében, árazási folyamatában, a termékbevezetések lebonyolításában, valamint a biztosítási stratégia alakításában és tervezésében. Felügyeled és koordinálod a biztosítási termékek értékesítésének folyamatát a különböző sales csatornákon, közreműködsz az értékesítési segédletek kifejlesztésében, a versenytársak gyakorlatát folyamatosan nyomon követed. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a termékek profitabilitásáról, az értékesítés alakulásáról, valamint döntés előkészítő anyagokat állítasz össze. Javaslatot teszel a biztosítási termékek folyamatainak javítására, aktív kapcsolatot ápolsz a Bank biztosítási partnereivel és a bécsi központunkkal illetve a nemzetközi partnerekkel. Követed a jogszabályi, szabályozói környezet változásait és aktívan részt veszel az adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Medior Üzleti Elemző (BA) - Budapest

Üzleti elemzőként a hozzád rendelt területek támogatása aktív, egypontos kapcsolattal. Feltérképezed az érintett üzleti folyamatokat és területeket, benefitek gyűjtesz, validációt végzel az érintett területek bevonásával. A felmerült üzleti igények felmérése, megértése és elemzése, üzleti igényspecifikáció készítése, kis fejlesztések esetén témavezetés (end to end feladat).

Budapest

Chargeback munkatárs - Budapest

a bankkártya tranzakciókkal kapcsolatos reklamációkat regisztrálja és önállóan dönt a reklamáció formáját és menetét illetően – copy bekérés, first chargeback, compliance, stb. a bankkártya reklamációk kezelésére vonatkozóan kidolgozza a bankban alkalmazandó folyamatokat és szabályokat a folyamatok és szabályok változásának megfelelően módosítja a reklamációs eljárás elindításához szükséges nyomtatványokat a hatályos törvényeknek megfelelően megszerkeszti az ügyfélértesítő leveleket (reklamáció befogadása, lezárása, további intézkedések) és a törvényben foglaltak szerint gondoskodik az ügyfelek értesítéséről a reklamációval kapcsolatban önállóan dönt a reklamált összeg előzetes jóváírásáról és gondoskodik róla, hogy a tétel lekönyvelésre kerüljön

Budapest

Kockázati Modellező - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy részt vegyél a lakossági hitelezési kockázati modellek fejlesztésében (scoring, PD, LGD, EAD, IFRS9) és implementációjában. Ehhez szükséges, hogy részt vegyél a modellezési adatstruktúra kialakításában és karban tartásában. Az egyes témák összetett elemzése által fogod támogatni a modellezési döntéseket. Kiteljesítheted a kreativitásodat különböző riportok és algoritmusok fejlesztésében. Ezen túl üzleti modellezési feladatok, és előrejelzések készítése is a feladatod lesz.

Budapest

BI Szervező/Szakértő - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Talent Acquisition Specialist - Budapest

A bank két kiemelt fontosságú területének recruitment támogatása lesz a feladatod. Egyrészt a teljes vállalati üzletág (Corporate), ami magában foglalja a vállalati értékesítési hálózatot, és a területhez tartozó stratégiai területeket is (termékmenedzsment, üzleti elemzés, stb). Másrészt pedig a pénzügyi terület (CFO) ahol változatos elemző, kontrolling, BI, adózási, stb. pozíciók teljes körű toborzását látod el. Napi kapcsolatban (személyesen, telefonon, e-mailben) dolgozol együtt az általad támogatott területek vezetőivel. Egyeztetsz velük a keresett profilokról, segítesz összeállítani az álláshirdetéseket, elmondod nekik a javaslataidat, átadod neki a piaci információidat, stb. Szorosan együtt dolgozol a területet támogató HR Business Partnerekkel. Végig kíséred a toborzási folyamatot a pozíciók megnyitásától egészen az ajánlatadásig. Mindezt úgy, hogy te magad alakítod ki a stratégiát hozzá. Nem csak telefonon szűröd elő a jelölteket, de személyes interjúkon is részt veszel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Debreceni Fiók - Debrecen

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Debrecen

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Stop Shop fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Gyakornok - credit control terület - Budapest

Várunk Téged, ha a gyakornoki időt felelősségteljes feladatokkal akarod kitölteni és nem fénymásolással. A fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budaörsi Fiók - Budaörs

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budaörs

Rendszerszervező - Core Bank - Budapest

A fejlesztői csapat munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni, Te leszel a kapcsolattartó a core banking rendszer nemzetközi szállítójával, illetve valamennyi, az általad felügyelt rendszert érintő fejlesztési projekttel. Az egyes projektekben részt veszel az IT területen belüli feladatok menedzselésében (alternatívák feltérképzése, javaslattétel a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli fejlesztői csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése).

Budapest

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest

Vállalati Ügyfélreferens - Budapest - Budapest

Az egyik legdinamikusabb vállalati szegmensben (1,25 – 20 MRD Ft. éves árbevételű cégek) dolgozhatsz, aminek során a feladataid a következők lesznek: Új potenciális ügyfelek felkutatása, partneri kapcsolatok kiépítése velük. Meglévő ügyfél-portfóliód ápolása, hitelezési/bankolási igényeik professzionális kiszolgálása. Aktív és passzív banki termékek értékesítése. Az ügyfelekkel történő szerződéskötési folyamat menedzselése, előterjesztések írása.

Budapest