Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Középvállalati területi vezető (Kecskemét) - Kecskemét

Az éves üzleti terv teljesítése a banki szolgáltatások minél szélesebb körű proaktív értékesítése révén. Mindezt a jellemzően komplex ügyfélkapcsolatok kiépítésén önálló kezelésén, illetve a specializált szaktudást igénylő ügyfélkör kiszolgálásán keresztül érheted el. Az üzletág területre bontott tervszámait nyomon követed, szükség esetén beavatkozol az értékesítési folyamatba. A saját és a felelősségi körödbe sorolt ügyfélreferens(ek) értékesítési tevékenységét megszervezed, irányítod és szakmailag felügyeled. Az Üzletág belső és külső szakmai, és egyéb fórumokon képviseled, valamit kapcsolatot tartasz kulcsügyfelekkel és partner intézményekkel. Számítunk arra, hogy tudásodat, képességedet a munkatársaink szakmai mentorálásában, fejlesztésében is kamatoztatni tudod.

Kecskemét

Pool Lakossági ügyfélreferens - Budapest Belváros - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Senior Hitelkockázati Elemző / Modellező - Budapest

Az ideális jelölt a bank vállalati hitelkockázati modelljeinek szakértője illetve fejlesztője lesz. A felügyeleti elvárásoknak megfelelően számos lokális modellt működtetünk, amelyek segítségével pontosan mérni tudjuk a portfólió hitelkockázatát, illetve az ICAAP tőkekövetleményét. Feladatod lesz ezen modellek (pl. PD, LGD, CCF/EAD) fejlesztése, teljesítményének mérése, ill. képviselete a menedzsment és a felügyelet felé. Senior elemzőként jól ismered az anyagbankban fejlesztett hitelkockázati modelleket (rating modellek és PD becslések), és aktívan részt veszel ezen modellek éves validációjában.

Budapest

Rendszerszervező (digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Senior adatminőség elemző (DQA) - Budapest

A feladatod a banki rendszerek, adattárház adatminőség ellenőrzését célzó rendszer kiépítése és működtetése lesz. Részt veszel majd számos, adatminőségi elvárások teljesítéséhez kapcsolódó fejlesztésekben, projektekben, adatminőségjavítási kampányok végrehajtásában. Képviseled és közvetíted az adatminőségi elveket a banki területek felé, koordinálva a témában dolgozó kollégákat. Mindezzel emelve a felügyeleti és tulajdonosi riportjaink adatminőségét.

Budapest

BI Kontroller (BIC) - Budapest

A feladatod a bank kontrolling információs rendszere által biztosított adatokra épülő riport rendszer üzemeltetése, kiaknázása BI vizualizációs eszközzel. Részt veszel a riportok adatbázis szintű kialakításában, üzleti támogatásában és új riport fejlesztési irányok keresésében. Munkád során megismered a banki adatbázis rendszereket, az abból kinyert pénzügyi mutatókat a riport keretrendszerbe illeszted.

Budapest

Hitelezési Kockázatelemző - Szakmai Utánpótlás Program - Budapest

Miközben megismered a Hitelezési Kockázatelemzési terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és ad-hoc hitelkockázati riportok, elemzések és előrejelzések készítésébe, valamint a bázeli tőkekövetelmény kalkulációjába (Pillar 1, ICAAP). Lehetőséged lesz a tanulmányaid elméleti ismereteit gyakorlati oldalon mélyíteni pl. a hitelezési kockázati modellek megismerésével (PD, LGD, CF) vagy a stratégiai tervezéssel és tőkemenedzsmenttel.

Budapest

Értékesítés támogatás gyakornok (Vállalati üzletág) - Budapest

A Bank Vállalati és Befektetési Banki Üzletágának marketing tevékenységével kapcsolatos feladatok menedzselése, valamint az értékesítési területek munkájának támogatása. Lehetőséged lesz részt venni rendezvények szervezésében, a vállalati ügyfélkört érintő marketing aktivitással kapcsolatos feladatok menedzselésében. Ezen kívül munkádba beletartozik majd a Sales területek támogatása különböző oktatási anyagok összeállításával, elemzési, illetve adminisztratív jellegű feladatok tekintetében.

Budapest

Alkalmazás üzemeltető (elektronikus csatornák) - Budapest

Java alapú, alkalmazásszerveren futó rendszerek és alkalmazások üzemeltetése Incidensek és problémák gyors és hatékony elhárítása, panaszok kivizsgálása, megválaszolása Verzióváltások előkészítése, telepítések nyomon követése, ellenőrzése Proaktív hibakeresés monitoring eszközök használata révén, performancia problémák vizsgálata, elhárítása Projektmunkákban való részvétel

Budapest

Központi értéktáros - Budapest

Érmefeldolgozás, mozgatás Készpénz átadás-átvétel Forint- és valutafeldolgozás Érme szállításra való előkészítés

Budapest

Gyakornok (pénzügyi intézmények terület) - Budapest

A belföldi pénzügyi intézmények csoportjában a napi ügyfélkiszolgálás keretében az asszisztensek és a referensek munkájának hatékony segítése. Ennek keretében napi fix feladatok önálló végzése, többek között befektetési jegy forgalmazási ügyletek kezelése, napi riportok lehívása és küldése az ügyfelek részére, egyéb napi ügyfélkérések kezelése, ügyfélszerződések banki rendszerekben történő rögzítése, főosztályi szintű asszisztensi feladatok végzése. A pozíció valós lehetőséget biztosít számodra az ügyfélkör igényeinek és banki kiszolgálásuk termék- és rendszeroldali megismerésére, szakmai ismereteid bővítésére és szakmai tapasztalat szerzésére, továbbá jó alapot és lehetőséget nyújt szakmai karriered megalapozásában.

Budapest

Szenior rendszerszervező (fizetésforgalmi rendszerek) - Budapest

A fejlesztői csapat szenior munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni. Az egyes projektekben Te fogod end-to-end menedzselni az IT területen belüli feladatokat (alternatívák feltérképezése, javaslat a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli leszállító csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése)

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Junior Compliance ICS munkatárs - Budapest

A Bank Compliance főosztályán belül, az ún. ICS (Internal Control System) funkció működtetésben való részvétel. A Bank kulcsfolyamatainak és kulcskontrolljainak a meghatározásában való részvétel. ICS folyamatok validálása, a kockázatok azonosításában, rangsorolásában, a kiemelt kockázatok meghatározásában támogatás nyújtása az ICS Officer számára. Az ICS Officer támogatása ellenőrzési- és hiánypótlási tervek elkészítésében; egyeztetés társosztályokkal.

Budapest

Risk Architect - Budapest

a Retail Kockázatkezelési főosztály igényeinek megfelelő IT megoldások kidolgozása. a bank hiteligénylési rendszeréhez kapcsolódó fejlesztések támogatása, a használatban lévő bírálati motor (Capstone Decision Accelerator) programozása, a bank adatvagyonának ismerete, a kollégák támogatása riportok készítésében/automatizálásában, a főosztály projektjeinek támogatása, kapcsolattartás az informatikai főosztállyal.

Budapest

Hitelkockázat-kezelő - Budapest

A Hitelkockázat-kezelési csoport tagjaként felelős leszel a Bank hitelezési tevékenysége során felmerülő ügyfél- és ügyletkockázatok értékeléséhez, csökkentéséhez, kezeléséhez kapcsolódó elvárások, valamint a kockázatvállalási előterjesztésekkel kapcsolatban a hitelezési irányelveknek való megfelelés érvényesítéséért. Munkád során ellátod a limitek és hitel-előterjesztések jóváhagyásával kapcsolatos szakmai és adminisztratív teendőket. Tevékenységed révén közvetlenül támogatod a Bank fenntarthatóan nyereséges működését, minimalizálva az ügyfél-kockázatokból eredő potenciális veszteségeket. Munkavégzésed során aktív kapcsolatot tartasz a társterületekkel (üzleti és back-office) és igény/szükség esetén ügyféltalálkozókon is részt vehetsz.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Soproni Fiók - Sopron

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Sopron

Scrum Master - Budapest

Scrum Masterként támogatod egy (később két) agilis csapatot és segíted őket az általuk létrehozott értékek maximalizálásában Megerősíted, gyakorlatba ülteted, a csapat napi munkájának szerves részévé teszed az agilis értékeket, alapelveket, technikákat Elősegíted a csapat önszerveződésének kialakulását Mozgásban tartod a csapatot, szervezed és facilitálod az agilis/Scrum ceremóniákat Elősegíted a gördülékeny, félreértésektől mentes kommunikációt a csapaton belül és kívül egyaránt

Budapest

On-line marketing kampánymenedzser - Budapest

Digitális projektekhez kapcsolódó landing és egyéb oldalak marketing kialakítása Részvétel a digitális customer journey kialakításához történő feladatokban Raiffeisen weboldal tartalmának bővítése, minőségi paramétereinek javítása Online kampányok menedzselése Online performance havi akciótervek összeállítása

Budapest

Vállalati Ügyfélreferens - Budapest - Budapest

Az egyik legdinamikusabb vállalati szegmensben (1,25 – 20 MRD Ft. éves árbevételű cégek) dolgozhatsz, aminek során a feladataid a következők lesznek: Új potenciális ügyfelek felkutatása, partneri kapcsolatok kiépítése velük. Meglévő ügyfél-portfóliód ápolása, hitelezési/bankolási igényeik professzionális kiszolgálása. Aktív és passzív banki termékek értékesítése. Az ügyfelekkel történő szerződéskötési folyamat menedzselése, előterjesztések írása.

Budapest