Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Kecskeméti fiók - Kecskemét

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Kecskemét

IT kontroller - Budapest

Informatikai projektek cost-benefit számításainak ellenőrzése, Terv/tény összehasonlítások elvégzése, a projektek megvalósításának pénzügyi nyomonkövetése Eltérések/problémák feltárása és tisztázása Rendszeres, valamint ad hoc IT kontrolling riportok, kimutatások, elszámolások, elemzések készítése a vezetők és más kollégák részére.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Szolnok - Szolnok

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Szolnok

Hitelkockázat elemző - Restrukturálás és Work-Out terület - Budapest

Speciális kezelésben (restrukturálás, work-out) levő ügyfelek kockázatelemzése lesz a feladatod, ezen belül Közép- és nagyvállalatok valamint projekt finanszírozási ügyletekkel kapcsolatos hitelkockázati vizsgálatokat készítesz angolul és magyarul. Te végzed az ügyfélminősítések készítését, aktualizálását, folyamatos felülvizsgálatát. Folyamatosan nyomon követed a megvalósult ügyleteket (monitoring) és aktívan részt veszel a kockázatkezeléshez kapcsolódó banki projektekben.

Budapest

Pool Pénztáros - Közép-Dél Régió fiókjai - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Üllői út - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Hitelkockázat elemző Restrukturálás és Work-Out terület - Budapest

Speciális kezelésben (restrukturálás, work-out) levő ügyfelek kockázatelemzése lesz a feladatod, ezen belül Közép- és nagyvállalatok valamint projekt finanszírozási ügyletekkel kapcsolatos hitelkockázati vizsgálatokat készítesz angolul és magyarul. Te végzed az ügyfélminősítések készítését, aktualizálását, folyamatos felülvizsgálatát. Folyamatosan nyomon követed a megvalósult ügyleteket (monitoring) és aktívan részt veszel a kockázatkezeléshez kapcsolódó banki projektekben.

Budapest

Credit Control munkatárs - Szerződéstervezet ellenőrzési területre - Budapest

Aktívan részt veszel a nagyvállalati ügyfelek hitelezéssel kapcsolatos ügyleteinek szerződés ellenőrzési feladataiban. Ellátod a területet érintő adminisztratív, szervezési és koordinációs feladatokat.

Budapest

Gyakornok - Operációs területre - Budapest

Várunk Téged, ha főiskolán/egyetemen megszerzett ismereteidet kamatoztatnád, és részt Vennél vállalatunk mindennapi működésében. Betekintést nyerhetsz a banki üzletág operációs folyamataiba. Támogathatod az Operációs főosztály projektjeit és munkatársaid munkáját, rész vehetsz a mindennapi folyamatok működtetésében. Feladataid közé fog tartozni különböző ellenőrzések elvégzése, adatok rögzítése, egyéb adminisztrációs feladatok végzése.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Szolnok - Szolnok

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Szolnok

Mikro szegmens menedszer, üzletfejlesztő - Budapest

Aktívan részt veszel a kisvállalati stratégiai koncepciók és üzlet fejlesztésében, termékek árazási folyamatában. Felügyeled az üzleti tervek teljesülését, az értékesítés alakulását, döntés előkészítő anyagokkal segíted a célok megvalósulását. Kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a profitabilitásáról, Javaslatot teszel a kisvállalati szegmens akvizíciós céljainak teljesülésének elősegítésére, az ügyfél-megtartásához szükséges értékesítési eszközök kialakítására, folyamatosan nyomon követve a versenytársak gyakorlatát. Koordinálod a marketing kommunikációs kampányok tervezését és üzleti szempontból értékeled a promóciókat. Aktívan részt veszel a szegmenshez kapcsolódó projektek, fejlesztések tervezésében, bevezetésében és a jogszabályi, szabályozói környezet változásából adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Oktogon Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

IT feladatkoordinátor gyakornok - Budapest

Feladatod lesz a külsős erőforrásokkal kapcsolatos ügyintézés (feladatlapok készítése, teljesítések nyomon követése). Rendszeres és ad-hoc riportokat készítesz, kapcsolatot tartasz a társterületekkel (pl. beszerzés, számvitel). Feladataid közé tartoznak még egyéb adminisztratív feladatok ellátása.

Budapest

Hitelkockázati adatfolyamat elemzési szakértő - Budapest

a bank hitelkockázati riportolási rendszereinek, adatáramlásainak konszolidálása, aggregált hitelkockázati riportolási adatplatform létrehozása, a rendszeres hitelkockázati adatok teljeskörűségének, átláthatóságának növelése, a tulajdonos, a Magyar Nemzeti Bank, és belső felhasználók számára megfelelő tartalmú és minőségű információ szállítása a kért időben és formátumban. Ezen túlmenően a rendszeres hitelkockázati adatáramlások során előforduló hibák kezelése, megoldása, megfelelő rekonsziliációs folyamat kiépítése. Együttműködés a hitelkockázati főosztályok, informatikai főosztály és más főosztályok munkatársaival a felmerülő problémák megoldása érdekében.

Budapest

Gyakornok - Információbiztonsági területre - Budapest

Támogatod az információbiztonsági szakértők napi operatív és adminisztratív munkáját. Feladatod lesz a jogosultság igénylések elbírálása elektronikus kezelőrendszerben. Elvégzed a szakterületre érkező megkeresések kezelését, előszűrését. Ellátod az incidens menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat, mint a befogadás, elemzés, eszkalálás, érintettek bevonása és kommunikációs feladatok ellátása.

Budapest

Bankkapcsolati szakértő (hazai és külföldi bank ügyfélkör) - Budapest

A nemzetközi banki ügyfélkör teljes körű kiszolgálása, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, hitel és egyéb banki termékek és szolgáltatások étékesítése és erősítése, további új potenciális ügyfelek beazonosítása, új ügyfél akvizíciók és hitelügyletek lebonyolítása. Részt veszel a nemzetközi / hazai pályázatok / kérdőívek menedzselésében. Referensként bankon belüli (hazai és csoporton belüli) koordinációs feladatokba is bevonódsz, bizonyos partnerbanki limit felállítási folyamatok kapcsán.

Budapest

Lízing kockázatkezelési szakértő - Budapest

Lehetőséget kapsz a lízingügyletek hatékony kezelésével kapcsolatos lízing kockázatkezelési folyamatok, rendszerek és szabályzatok kidolgozására és működtetésére, egy új, de a banki kockázatkezelési területek égisze alatt működő lízing kockázatkezelési terület kialakítására, amely biztosítja a stratégiailag elvárt mértékű és minőségű lízing portfolió növekedést. Szükség lesz a kreativitásodra, kitartásodra és érdekérvényesítő képességedre, hogy a lízingügyletek optimális kockázatkezelési folyamatok mentén, a piaci elvárásoknak is megfelelő módon valósuljanak meg. Rendszeresen beszámolsz a lízing vezetőségnek a portfolió minőségéről, szükség esetén beavatkozol a jóváhagyási folyamatokba. Összekötő szerepet játszol a banki kockázatkezelési területek és a lízing csoport között, képviseled a lízing érdekeket a bankcsoporton belül és szakmai egyeztetéseket folytatsz a bécsi kockázatkezelési központtal. Szaktudásodat kérjük a lízing kockázatkezelési stratégiák kidolgozásában és hiánypótlások rendszerének kidolgozásában, működtetésében. Számítunk Rád, hogy tudásodat, képességedet a juniorabb munkatársaink szakmai mentorálásában is kamatoztatni tudod.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Budafoki Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Számviteli munkatárs - Budapest

Ellenőrzöd a szállítói (forintos költség) számlákat, ezeket jóváhagyod és könyveled SAP rendszerben, elvégzed a havi és éves zárási, elhatárolási egyeztetési feladatokat, valamint egyezteted külső és belső partnerekkel.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Szolnok

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Szolnok