Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Legyél Te is IT SZUPerhős! Alapozd meg szakmai karriered nálunk! - Budapest

A Raiffeisen Bank IT Szakmai Utánpótlás Programja (SZUP) Neked való, ha szeretnél: betekintést nyerni a Bank egyik legnagyobb és szakmailag erős területére több informatikai részterületen is kipróbálnád magad, hogy megtaláld a hozzád illőt részese lenni a modern bankolás működtetésének, és a digitális stratégiánk megvalósításának a diplomádhoz kapcsolódóan valós feladatokkal, éles banki környezetben szakmai rutint szerezni

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Sugár fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Junior HR Business Partner - Budapest

A stratégiai HR Business Partnerek mellett szakmai támogatást nyújtasz a bank üzleti területei számára. Mindennapi munkád elsődleges célja, hogy a HR stratégiában megfogalmazott irányelvek mentén menedzseld az üzleti igényeket, HR feladatokat. Részt veszel a HR rendszerek hatékony működtetésében - kompenzáció és létszámgazdálkodás, karrierfejlesztés, teljesítménymenedzsment, képzés, megtartás témakörben. A toborzási és kiválasztási folyamatot teljes körűen menedzseled, szorosan együttműködve a toborzási specialistákkal és az érintett üzleti területek vezetőivel. A jelöltélményt és minőségi felvételeket szem előtt tartva, stratégiai támogatást nyújtasz a keresési profil, csatornák, előszűrések és interjúk tekintetében, azaz a kiválasztási folyamat gördülékeny menedzselésében egészen az ajánlat elfogadásig. A felvételeket folyamatosan kézben tartod a létszámtervekhez, bérkeretekhez igazítva. Biztosítod, hogy a HR folyamat egységes elvek mentén, a banki érdekekkel és gyakorlatokkal/szabályokkal összhangban történjen az általad támogatott területen.

Budapest

Telefonos Banki értékesítési specialista - Nyíregyháza

Potenciális ügyfeleink telefonon történő megkeresése, értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Valamint hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása

Nyíregyháza

Rendszerszervező (hitelezési terület - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a Bank lakossági hitelezési és hitelbírálati területeihez kapcsolódó rendszerek, valamint azok új digitális csatornáinak szakértői támogatása, a felmerülő üzleti igények követelményelemzése, a megfelelő megoldások megtervezése és dokumentálása, az elkészült implementációk tesztelése.

Budapest

IT tesztelési szakértő (hitelezési terület) - Budapest

Tesztelési szakértőként feladatod lesz a Bank lakossági hitelezési és hitelbírálati területeihez kapcsolódó rendszerekkel, valamint azok új digitális csatornáival kapcsolatos fejlesztések tervezéseiben való részvétel. Az üzleti igényeket lefedő tesztesetek, tesztforgatókönyvek megtervezése, majd megvalósítása tesztautomata segítségével.

Budapest

Credit Control Gyakornok - Budapest

Várunk Téged, ha a gyakornoki időt felelősségteljes feladatokkal akarod kitölteni és nem fénymásolással. A fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Bocskai úti fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budafoki fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Data Scientist - Budapest

Fejlett adatbányászati megoldást igénylő projektekben fogsz részt venni ill. modellezni: Üzleti igények feldolgozása és a kutatási, modellezés koncepció felállítása Statisztikai elemzések, vizualizációk készítése Statisztikai és matematikai algoritmusok (pl. data mining, machine learning, deep learning, optimization, natural language processing) implementációja magas szintű programnyelvekben (pl. Python, R, Matlab, SAS) Modellezési koncepció ill. eredmények bemutatása közérthető módon a szervezet teljes vertikumának

Budapest

Főosztályi asszisztens - Budapest

Az üzletág vezetőjének nagyobb részt szakmai és kisebb részt személyi támogatása, ami magába foglalja szakmai anyagok, riportok, státuszjelentések összeállítását, prezentációk készítését; tárgyalásokat, utazásokat és a területen belüli képzéseket, tudásfórumot kell majd megszervezned; aktív kapcsolatot tartasz a Bank egyéb társterületeivel, sőt HR koordinációban is számítanánk rád; részt veszel a teljes főosztály napi operatív munkájának támogatásában, illetve aktívan dolgozol együtt a főosztály vezetőivel; ezen túlmenően kezeled a felettes vezető naptárát, levelezését, hívásait;

Budapest

Kockázatelemző gyakornok (Vállalati terület) - Budapest

Ellenőrzöd az ügyfelektől beérkező adatszolgáltatásokat. Támogatod az elemzők munkáját: beszámolók rögzítését, feldolgozását és elemzésre előkészítését végzed. Információkat gyűjtesz a társterületektől és a nyilvános adatbázisokból. A terület munkatársainak felügyelete mellett, lehetőséged lesz részt venni különböző szakmai feladatokban.

Budapest

Belső ellenőr - Budapest

A bank folyamatainak (elsősorban kockázatkezelés) ellenőrzése, részvétel a Basel II/III, ICAAP témájú auditokban. A jogszabályoknak, group szintű előírásoknak és belső szabályzatoknak való megfelelés, valamint a hatékonyság vizsgálata. Az ellenőrzések lefolytatása az előkészítési szakasztól a helyszíni vizsgálatokon át az írásba foglalásig és egyeztetésig. Jelentések elkészítése és prezentálása angol nyelven.

Budapest

Incidens és probléma menedzser - Budapest

Kiemelt Incidensek megoldásának vezetése, szakértő kollégák munkájának irányítása Probléma jegyek megoldásának koordinálása, a RCA-k nyomon követése Kiemelt incidensek és problémákhoz kapcsolódó megbeszélések szervezése Kiemelt incidens és probléma jegyek rögzítése, feladatok kiosztása, dokumentációja, eszkalációk kezelése, és jegyek zárása. Kommunikációs feladatok elvégzése a kiemelt incidensek során.

Budapest

Pool Pénztáros - Közép-Dél Régió fiókjai - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Váci úti fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági helpdesk munkatárs - Budapest

A lakossági referensek szakmai támogatása, termékekkel kapcsolatos standard és non-standard hálózati kérdések, magas szakmai színvonalú, gyors és precíz megválaszolása telefonon és L/N-n. Speciális kérdések esetén egyeztetés back-office területekkel, közreműködés a non-standard ügyek megoldásában. Szoros együttműködés a Szolgáltatásfejlesztéssel: a hálózatból érkező folyamati és rendszerbéli, szabályozásbéli és tudásbéli hiányosságok jelzése, javaslat tétel SOP írásra, RTP tartalom bővítésre.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Újpesti fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Gyakornok hitelelbírálási területre - Nyíregyháza

A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel a terület munkatársainak felügyelete mellett. Adatok feldolgozása, rögzítése banki rendszereinkben.

Nyíregyháza

MIS & Finance BI szakértő - Budapest

havi rendszeres adatlekérdezések futtatása, rekonsziliációs riportok előállítása rekonsziliációs riportok ellenőrzése, hibák feltárása, oknyomozás feltárt hibák kapcsán intézkedési javaslat készítése, hibajavítások során történő fejlesztések tesztelése egyeztetés társterületekkel, mappingek összehangolása, szakértői szupport nyújtása társterületek elemzéseihez, teszteléséhez rekonsziliációs eszközt érintő fejlesztések BI szakértői szupportja, LRT , mapping készítése

Budapest