Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

KKV Kockázatkezelési Szakértő - Budapest

Munkakörödbe a Bank kockázati irányelveinek megfelelő mikro-vállalati hitelportfolió menedzselése tartozik majd, elsősorban a hiteltermékek és folyamat kockázati paramétereinek meghatározásával, illetve folyamatos monitoringjával. Ennek keretén belül nyomon követed a felelősségi körödbe tartozó hiteltermékek portfoliójának minőségét, javaslatokat teszel a termékek továbbfejlesztésére, módosítására és a kockázati irányelvekkel való összehangolására. A behajtási és csalás-megelőzési területekkel együttműködve részt veszel a kockázati kontroll funkciók, riportok kialakításában és rendszeres kiértékelésében. A portfolió menedzsment mellett rendszeres napi feladataid közé tartozik a mikro hitelezésben előterjesztett kivételes esetek elbírálása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a bank hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes mikro- és kkv hitelezési folyamatot.

Budapest

Belső ellenőr - Budapest

A bank folyamatainak (elsősorban kockázatkezelés) ellenőrzése, részvétel a Basel II/III, ICAAP témájú auditokban. A jogszabályoknak, group szintű előírásoknak és belső szabályzatoknak való megfelelés, valamint a hatékonyság vizsgálata. Az ellenőrzések lefolytatása az előkészítési szakasztól a helyszíni vizsgálatokon át az írásba foglalásig és egyeztetésig. Jelentések elkészítése és prezentálása angol nyelven.

Budapest

Beszerzési gyakornok - Budapest

Beszerzési csoport munkájának támogatása beszerzési tenderekben való közreműködés különböző elemzések, riportok készítése szerződésállomány fizikai rendezése (sorba rendezés, lefűzés, irattározás) bérleti- és közműszolgáltató számlákkal kapcsolatos különböző ügyintézési feladatok, teljesítési igazolások kezelése

Budapest

Alkalmazásüzemeltető elektronikus csatornák területen (Devops) - Budapest

Java alapú, alkalmazásszerveren futó rendszerek és alkalmazások valamint mobil alkalmazások (Android, iOS) üzemeltetése, fejlesztések támogatása üzemeltetői szemlélettel. Támogatni az Agile Scrum módszertan szerint működő csapatokat és működtetni a fejlesztést, tesztelést és deployment folyamatot lehetővé tevő környezeteket és eszközöket: AWS, Bitbucket (GIT), Bamboo, JAVA / Tomcat, CI/CD tools. Incidensek és problémák gyors és hatékony elhárítása, panaszok kivizsgálása, megválaszolása, azok visszacsatolása a fejlesztési folyamatba Verzióváltások előkészítése, telepítések nyomon követése, ellenőrzése banki környezetben valamint Google play és Appstore - ban Proaktív hibakeresés monitoring eszközök használata révén, performancia problémák vizsgálata, elhárítása

Budapest

Beszerzési csoportvezető - Budapest

A pénzügyi szektor folyamatos kihívásainak és változásainak támogatására létrehozott stratégiai és operatív beszerzési csapat vezetése és fejlesztése. Az éves beszerzési terv összeállításának és megvalósításának felügyelete, valamint a beszerzési rendszerek üzemeltetése és a kapcsolódó folyamatok fejlesztése. Mátrix típusú együttműködés a központi és regionális beszerzési kollégákkal. Költség kontroll a főosztályhoz tartozó közvetlen opex és capex keretekre vonatkozóan.

Budapest

Kiemelt lakossági tanácsadó - Hódmezővásárhelyi fiók - Hódmezővásárhely

A Premium Banking modell szerinti - részletes igényfelmérésen és teljes körű tanácsadáson alapuló – prémium ügyfélkezelés és értékesítés, valamint lakossági ügyfelek kiszolgálása, lakossági termékek teljes körű ügyintézése és értékesítése új és meglévő ügyfelek részére az értékesítési, kiszolgálási és üzleti célok elérésének érdekében.

Hódmezővásárhely

Telefonos értékesítési munkatárs - Nyíregyháza

Ügyfeleink telefonon történő megkeresése értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Ügyfélmegtartást célzó hívások lebonyolítását fogod végezni, a hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása mellett.

Nyíregyháza

Forint és Valutapénztáros - Gyöngyösi fiók - Gyöngyös

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Gyöngyös

Adminisztratív gyakornok-azonnali kezdéssel - Budapest

Adatok kezelése, tisztítása, rendszerezése Excelben Dokumentumok kezelése Egyszerű adminisztratív feladatok

Budapest

Pool Pénztáros - Közép-Kelet Régió fiókjai - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

BI Szervező/Szakértő (4 vagy 6 órás munkavégzésben) - Budapest

Üzleti igények alapján adattárház jellegű rendszerek fejlesztése és tesztelése Kapcsolattartás és egyeztetés a Bank nem informatikai területein dolgozó kollégákkal, valamint kooperáció a Bank egyéb informatikai területeivel, és fejlesztőkkel. Adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítása/kiegészítése SQL-ben történő prototípusgyártás Adattárház tesztlekérdezések elkészítése

Budapest

Partner Jelzáloghitelezési szakértő - Budapest - Budapest

Főbb feladatod a 3rd party terület értékesítési és üzleti célkitűzéseinek eredményes megvalósítása új partneri jelzáloghitelezési ügyfelek és a hitelközvetítő ügynökhálózat kiszolgálásával, értékesítési célok elérésével, X-sell lehetőségek felkutatásával. Emellett részt veszel a partneri jelzáloghitelezés és a hálózati együttműködés gyakorlati fejlesztésében. Kiemelkedő jelzáloghitel szaktudásod, termékismereted és készségeid alapján szakértőként támogatod a fiókban dolgozó kollégákat. Folyamatosan figyelemmel kíséred a piaci változásokat. Napi munkádat szigorú külső és belső szabályok mentén végzed, ezzel is növelve ügyfeleink bizalmát.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Bocskai út - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Bankfióki gyakornok - Széna tér - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank.A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben.Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Működési kockázati terület - Szakmai utánpótlás program - Budapest

Miközben megismered a Működési Kockázat Kontrolling terület működését, folyamatait és rendszereit, már bevonunk rendszeres és eseti riportok, elemzések készítésébe, valamint betekintést nyerhetsz a Bank legfontosabb területeinek működésébe. Lehetőséged lesz részt venni az egyes banki folyamatok által hordozott működési kockázat felmérésében, majd az ezen kockázatokat előrejelző mutatók monitorozásában, a kapcsolódó kontrollok feltérképezésében, majd a kockázatokat enyhítő akciótervek kialakításában is.

Budapest

Gyakornok - Beszerzési területre - Budapest

Beszerzési csoporton belül az ingatlanbérletekkel foglalkozó beszerző munkájának támogatása szerződés tárgyalásokban való személyes részvétel szerződéskötésekben és a szerződésállomány kezelésében történő adminisztratív közreműködés alacsonyabb díjkategóriájú szerződések önállóan történő egyeztetése, megkötése elemzések, riportok készítése

Budapest

BANKKAPCSOLATI SZAKÉRTŐ (HAZAI ÉS KÜLFÖLDI BANK ÜGYFÉLKÖR) - Budapest

A nemzetközi és hazai banki ügyfélkör teljes körű kiszolgálása, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, hitel és egyéb banki termékek és szolgáltatások értékesítésére, további új potenciális ügyfelek beazonosítása, új ügyfél akvizíciók és hitelügyletek lebonyolítása. Részvétel a nemzetközi / hazai pályázatok / kérdőívek menedzselésében. Referensként bankon- és Raiffeisen csoporton belüli koordinációs feladatok ellátása. Partnerbanki limitek felállítása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Oktogon - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Árkád - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Senior HR business partner - Nyíregyháza

A nagyjából 400 fős szervezeti egység megfelelő HR támogatásának biztosítása A területet támogató HR-es kollégák szakmai koordinációja. A munkaügyi feladatok (employee relations) irányítása. A munkaügyi kollégákkal közösen biztosítod a ki- és beléptetésekkel, szerződésekkel, bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenység gördülékeny működését A szervezet megfelelő munkaerő-ellátottságának biztosítása, toborzási stratégiák meghatározása, a recruitment folyamatokért felelős kollégával együttműködésben. Munkajogi esetek szakszerű kezelése.

Nyíregyháza