Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

KKV Bírálati Csoportvezető - Budapest

A KKV Hitelbírálati csoport munkatársainak szakmai felügyelete, feladatok delegálása, a felügyelt munkaköröket érintő utasításokban foglaltak beosztottakkal való betartatása, a bírálók és az ügyfélreferensek munkájának szakmai segítése, előmozdítása; a beosztottak motiválása, a hatékony munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítása; a bírálók által készített előterjesztések és/vagy finanszírozási struktúrák felülvizsgálata, véleményezése és jóváhagyása a delegált kompetencia erejéig; az ügyfélkör minőségének javítását célzó intézkedések támogatása, a monitoring folyamat fenntartása, fejlesztése;

Budapest

Rendszerszervező (Fióki, call center és digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest

Senior hitelportfolió elemző és modellező - Budapest

Hitelkockázati modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy non-retail kockázat előrejelző modelleket fejlesszél és nyomon kövesd a modellek teljesítményének időbeli változását. Fel kell ismerned az adatokban lévő összefüggéseket és ezt kreatívan beépíted a kockázatkezelési folyamatokba, ezáltal komoly üzleti döntésekre lesz ráhatásod. Ezen túlmenően ráláthatsz az ügyfelek rendszeres minősítési (rating) folyamatára és részt vehetsz a kockázatkezelési eszköztár és modellezési adatpiac fejlesztésében. Hitelportfólió elemzőként legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szólhat a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz portfólió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában. Mindemellett önállóan figyeled és elemzed a portfólió kockázati jellemzőinek alakulását, feltárod a megfigyelhető kockázati folyamatok hátterét és követed a helyi és a nemzetközi piacok alakulását, illetve lehetőséged van projektekben is részt venni.

Budapest

Projekt- és szindikált finanszírozási szakértő - Budapest

Ajánlatok készítése vállalatok részére működő tőke, beruházások, projektek, fel- illetve kivásárlások finanszírozása céljából. Ajánlatok kiadása előtt egyeztetés ügyfelekkel, valamint szindikált hitelek esetén a szindikátusban résztvevő bankokkal. Előterjesztések összeállítása a releváns döntéshozó testületek részére. Egyéb termékek értékesítése vállalati ügyfeleink részére, szoros együttműködésben a banki hálózat értékesítési és egyéb társterületeivel.

Budapest

Speciális ügyfélvédelmi munkatárs - Nyíregyháza

Ügyfélvédelmi feladatok ellátása Az ügyfélszolgálatra érkező telefonhívások vagy emailek magas színvonalon történő megválaszolása, ügyfélkapcsolatok erősítése Az ügyféligények alapján kimenő hívások indítása, szükség esetén reklamációkezelés Bankunk termékeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Gyakornok - Nagyvállalati értékesítési területre - Budapest

AMIT AJÁNLUNK: Nálunk a gyakorlatban is alkalmazható szakmai tapasztalatot szerezhetsz már egyetemi éveid alatt is, A pozíció lehetőséget biztosít számodra a banki termékek és szolgáltatások megismerésére, banküzemtani ismereteid bővítésére, tárgyalástechnikád és kommunikációs készséged fejlesztésére, Betekintést nyerhetsz az egyes iparágak és top vállalatok működésébe, Tiszteletben tartjuk folyamatban lévő tanulmányaidat, rugalmas időbeosztást biztosítunk.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Oktogon Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budaörsi Fiók - Budaörs

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budaörs

Digitális csatorna fejlesztő szakértő - Budapest

Részt veszel a csoportszintű (RBI group) digitális projektekben. Havonta 2-3 munkanapban külföldi munkavégzést vállalsz (Bankcsoport Bécsi központjában). Digitális stratégiát és éves fejlesztési tervet dolgozol ki. Nyomon követed a piacot a megoldást szállítók felkutatása érdekében. Ügyfél igényeket gyűjtesz, részletesen definiálod az üzleti igényeket.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Hódmezővásárhely - Hódmezővásárhely

250.000.000 Ft árbevételig, a kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása. Aktív részvétel, együttműködés a további vállalati ügyfélkapcsolatot ellátó területekkel, és a Lakossági Prémium területen dolgozó kollégákkal, keresztértékesítési lehetőségek felismerése.

Hódmezővásárhely

Gyakornok - Kockázatelemző (Vállalati Hitelkockázati terület) - Budapest

Ellenőrzöd az ügyfelektől beérkező adatszolgáltatásokat. Támogatod az elemzők munkáját: beszámolók rögzítését, feldolgozását és elemzésre előkészítését végzed. Információkat gyűjtesz a társterületektől és a nyilvános adatbázisokból. A terület munkatársainak felügyelete mellett, lehetőséged lesz részt venni különböző szakmai feladatokban.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Királyhágó téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Vállalati hiteladminisztráció munkatárs - Budapest

a közép és nagyvállalati valamint a private hitelek analitikus nyilvántartása, a mikro, kis, közép, nagyvállalati és private hitelek biztosítékainak rögzítése a private ügyfelek hitelszerződéseinek, biztosítékainak és folyósítási feltételeinek ellenőrzése földhivatali ügyintézés

Budapest

Gyakornok Corporate Banking érdeklődéssel - Budapest

FELADATOK: Főosztály szintű támogatói feladatok Különböző külső és belső adatbázisokból származó adatok rendszerezése Részvétel rendszerek tesztelésében, fejlesztésében Adatok elemzése és riportolása, minőségbiztosítása

Budapest

Vállalati Ügyféltámogató Munkatárs (Budapest) - Budapest

Támogatod az ügyfélreferensek ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív és protokolláris jellegű feladatokat. A beérkező ügyfélmegbízások bizonyos részét Te képviseled a Bankon belül, gondoskodsz azok végrehajtásáról, továbbításáról, illetve nyomonkövetéséről. Az ügyfelekkel telefonon, esetenként személyesen tartod a kapcsolatot, ha szükséges a társterületekkel is. Megismered, majd önállóan előkészíted a szerződéseinket, illetve összeállítod az egyéb kapcsolódó ügyfélanyagokat.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Győr - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Győr

Pool Lakossági ügyfélreferens - Zalaegerszeg, Keszthely, Nagykanizsa - Zalaegerszeg

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed fő helye a zalaegerszegi bankfiókunk lesz, de alkalkalomadtán a keszthelyi ill. a nagykanizsai bankfiókunkban is fogsz helyettesítő feladatokat ellátni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Zalaegerszeg

SB Hiteladminisztrációs Munkatárs - Budapest

a Bank Kis- és középvállalati hitelezési folyamataihoz kapcsolódó termékek, megbízások operációs végrehajtása: ügyfelek minősítése, ügyletek jóváhagyása, szerződéses dokumentációk összeállítása, ellenőrzése, az analitikus rendszerekhez kapcsolódó adattranszformációs, adatbeviteli, adatellenőrzési tevékenységek és az ehhez kapcsolódó dokumentáció- és bizonylatkezelés - a Bank vezérigazgatói utasításainak, ügyviteli rendjének megfelelően, a Bank Kis- és középvállalati hitelezéséhez kapcsolódó operációs problémakezelés, hibakezelés és a folyamatokba épített ellenőrzések hibamentes, hatékony lebonyolítása, a Bank Kis- és középvállalati hitelezéséhez kapcsolódóan a fiókok, társterületek kiszolgálása, információnyújtás részükre.

Budapest

Senior Közép- és Nagyvállalati Kockázatelemző - Budapest

Hetente más-más cégeket és cégcsoportokat elemzel, így rálátsz és megismered tevékenységüket, üzleti modelljüket, pénzügyi helyzetüket valamint kilátásukat. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve a működési környezetüket és a piaci trendeket. Ezt kiegészítheted személyes kapcsolatok során nyert információkkal. Az éves felülvizsgálatok során folyamatosan nyomon is követheted az ügyfelek fejlődését és az ügyfélkapcsolat alakulását. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest