Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Királyhágó téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - StopShop Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Szépvölgyi úti Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett. A munkavégzésed helye rugalmas, a Blaha Lujza téri fiókban, és az Allee fiókban fogsz dolgozni - ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Pénztáros - Esztergom - Esztergom

A bank ügyfeleinek valamint a bankkal szerződéses kapcsolatban álló partereink készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Esztergom

Senior jogtanácsos munkatárs - Budapest

Fő feladatod a jelentős, illetve komplex egyedi ügyekben történő jogi szakvélemény nyújtása, szerződések elkészítése, jogi állásfoglalások kialakítása. Te végzed a banki üzletszabályzat(ok) módosítását. Termékfejlesztési folyamatokban is számítunk a részvételedre. A Bank működésével kapcsolatos jogügyletek szerződésmintáit elkészíted. A Bank jogi képviseletének ellátása, jogszabályok változásainak nyomon követése, alkalmazása, az érintettek tájékoztatása a változásokról is a feladatod lesz. Emellett jogi ismeretek oktatásával is foglalkozol.

Budapest

Gyakornok – Operational Risk Controlling (Integrated Risk Analysis Dept.) - Budapest

Részt veszel a Raiffeisen Bank valamennyi szervezeti egységét és leányvállalatát érintő nemzetközi kockázatkezelési projekt helyi implementálásában. Munkád során lehetőséged lesz kipróbálni angol nyelvtudásodat izgalmas banki környezetben is. Megismerkedsz a legfejlettebb kvantitatív és kvalitatív működési kockázatkezelési módszertanokkal (pl.: scenario analysis, risk and control self assessment, capital management, etc.). Átfogó képet kapsz a Raiffeisen Bank és leányvállalatainak teljes működéséről, részt veszel a Bank működési kockázatkezelési bizottságának ülésein. Betekintést nyersz a Bank felső vezetésének készülő riportokba, s ezek készítésének folyamatába is. Az V. kerületi Bank-negyedben, a Raiffeisen Bank központi székházában dolgozhatsz.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser -Váci úti Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Közép és nagyvállalati kockázatelemző (Corporate Credit Risk Analyst) - Budapest

Hetente más-más cégeket és cégcsoportokat elemzel, így rálátsz és megismered tevékenységüket, üzleti modelljüket, pénzügyi helyzetüket valamint kilátásukat. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve a működési környezetüket és a piaci trendeket. Ezt kiegészítheted személyes kapcsolatok során nyert információkkal. Az éves felülvizsgálatok során folyamatosan nyomon is követheted az ügyfelek fejlődését és az ügyfélkapcsolat alakulását. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Széna téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Retail ingatlanértékelési koordinátor - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a jelzáloghitelekhez kapcsolódó értékbecslések felülvizsgálatának koordinálása, az ingatlan felülvizsgálatot végző szakértők szakmai támogatása. Értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, különös tekintettel kétség vagy reklamáció esetén, valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve ügyfél és ügyfélreferensi oldalról érkező kérdések és kérések feldolgozásában, megválaszolásában. Elsődleges szakmai kapcsolattartó leszel a jelzáloghitelezési folyamatban résztvevő területek számára. Meghatározó szerepet szánunk Neked új és meglévő lakossági hiteltermékek fejlesztésében valamint a kapcsolódó rendszerfejlesztési projektekben. Átfogó ismereteket szerezhetsz a jelzáloghitelezési folyamatokról és a kapcsolódó szabályozói elvárásokról. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan porfólió elemzések és riportok elkészítésénél. Kapcsolattartás a jelzáloghitelezési folyamat többi szereplőjével és a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel ingatlan szakmai kérdésekben is feladatod lesz.

Budapest

Szenior ingatlanértékelési specialista - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz az értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve folyamatban lévő beruházásokhoz kapcsolódó műszaki szakértői jelentések véleményezésében. Bekapcsolódhatsz tervezett és folyamatban lévő ingatlan beruházások jóváhagyási és kontroll folyamataiba. Részese lehetsz komplex banki termék és rendszerfejlesztési projekteknek. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan porfólió elemzések és riportok elkészítésénél, valamint rendszerfejlesztéseknél. Kapcsolattartás a külső értékbecslő cégekkel és a bank legkülönbözőbb szervezeti egységeivel ingatlan szakmai kérdésekben is feladatod lesz.

Budapest

Vállalati ügyfélreferens - Budapest

Ebben a fontos corporate szegmensben (1,25-20 mrd Ft) a középvállalati ügyfél portfoliót Te kezeled, ami napi kapcsolattartásból, előterjesztések készítéséből, aktív és passzív vállalati termékek értékesítéséből és új ügyfelek akvizíciójából áll. Segítségedre vannak a társterületek (termék- és értékesítéstámogatási) szakértői és a referensek mögött álló ügyféltámogatók.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Pécs - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Pécs

Pool Lakossági ügyfélreferens - Pécs - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Pécs

Bankfióki gyakornok - Aréna Pláza - Árkád Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Pénzügyi vállalatok és intézmények kockázatelemző (FI Credit Risk Analyst) - Budapest

Hetente más-más cégeket elemzel, így rálátsz és megismered a pénzügyi vállalatok és intézmények világát és a trendeket. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve szabályozói változásokat valamint a piaci trendeket. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör napi szintű angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Adókönyvelő munkatárs - Budapest

Résztveszel a bank és az áfa-csoport adózási feladatainak ellátásában, szakmai támogatás mellett. Közreműködsz a transzferár dokumentációs kötelezettséggel összefüggő adat és információ gyűjtésben, elemzésben és a dokumentáció készítésben. Adóanalitikákat készítesz: adatleválogatások a banki rendszerekből, adatbázisokból, szükséges ellenőrzések elvégzése. Bevallásokat, utalásokat teljesítesz, ide értve IFRS szerinti HIPA bevallásokat is, valamint adófolyószámlákat egyeztetsz. Részt veszel a kifizetői adatszolgáltatások teljesítésében.

Budapest

Riportfejlesztő munkatárs - Nyíregyháza

Rendszeres riportokat, kimutatásokat készítesz e a beérkező igényléseket illetően darabszám, kapacitás, ciklusidő tekintetében. Feladatod lesz az erőforrás felhasználás nyomon követése, összehasonlító kimutatások készítése a kihasználtságról. Lakossági hitelbírálati terület által alkalmazott Excel, Acces, Apex eszközök igény szerinti fejlesztését, dokumentálását, karbantartását, működtetését (pl. körlevelek készítése, automatizálása) fogod végezni. Segíted a folyamatok javítása során felmerülő lehetőségek kivitelezését, hibalistákat készítesz, módosítod azokat. Excel/Acces/Word oktatásokat tartasz.

Nyíregyháza

Építész gyakornok - Budapest

Fióki és irodai berendezési alaprajzok, koncepciótervek elkészítése, aktualizálása Épületen kívüli terek tervezése (pl.: kijelölt dohányzó, kerékpártároló) Épületeken belüli és közötti költöztetések elhelyzési terv szinten történő lekövetése a néhány főstől a teljes főosztályok elhelyezéséig Excel kimutatások, statisztikák, készítése a facility management (FM) csapat részére Digitális dokumentációs könyvtár naprakészen tartása

Budapest

Corporate Finance Senior Associate - Budapest

Feladatod lesz többek között a(z) M&A és tőkepiaci tranzakciók originálásának a támogatása valamint a vállalatfelvásárlási és tőkepiaci tranzakciókhoz, átvilágításokhoz kapcsolódó feladatok koordinálása. Ezen túlmenően rád bízzuk a dokumentáció - teaser, információs memorandum, tájékoztató, prezentációk elkészítésének támogatását is. Szaktudásodat használhatod a vállalati pénzügyi modellezés, cash flow előrejelzések és vállalatértékelések elkészítésében. Közreműködésedre is szükségünk van a tranzakciós tárgyalásoknál. Munkád során együttműködésedre is számítunk bankon belül, mind helyi szinten, mind pedig a bécsi központú iparági és termék csoportokkal, valamint a közép-kelet-európai helyi csapatokkal.

Budapest