Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Raiffeisen Gyakornoki Program - Budapest

A feladatok terület specifikusak, de az általános feladatkör részét képezi szinte minden területen: szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása szervezési feladatok riportok, elemzések készítése (lehetőséged lesz különböző módszertanok megismerésére) kockázati területen nemzetközi kockázatkezelési projektek helyi implementálásában

Budapest

Pénzügyi BI szakértő - Budapest

Adatpiacokat kell felépítened és működtetned, a saját és pénzügyi partnerterületeink igényeinek megfelelően. Legfőbb feladatod az Adattárház és a Főkönyv adatainak egyezőségének biztosítása lesz egy rekonsziliációs eszköz kialakítása és működtetése révén. Tulajdonosi, hatósági, kockázati riportok és elemzések készítését kell BI oldalról támogatnod.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens 4 vagy 6 órában - Szolnoki Fiók - Szolnok

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Szolnok

Junior Mid-officer - Piaci és Likviditási kockázatkezelés - Budapest

Naponta elemzed a bank deviza pozícióját, eredményességét, limitjeit, egyéb kitettségeit. A rendszerek használata közben – a számok ismeretében – rálátsz a banki folyamatokra, tevékenységekre, kockázatokra. Szabályozói elvárások, jelentések elkészítésében működsz közre. Ezáltal sajátítod el a banki működés finomságait és kockázatainak kezelését. Nagy a felelősséged, ami pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Kiskőrösi fiók - Kiskőrös

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Kiskőrös

Junior Stratégiai beszerző - Budapest

Általános szolgáltatások (főleg HR, jog, behajtási terület) beszerzésére vonatkozó pályáztatási, versenyeztetési folyamat meghatározása A beszerzés képviselete a beszállítói piacon, elsődleges kapcsolattartás a szállítókkal Csoport (Raiffeisen Bank International) és regionális szintű beszerzési tenderekben való részvétel (későbbiekben irányítói szerepkör betöltése) Vendor Management tevékenység bonyolítása Beszerzési igények optimalizálása, kontrolálása

Budapest

Képzési és fejlesztési szakértő - Budapest

Banki szinten a Te témaköreid a következőek lesznek: Hatósági, jogszabályi képzések: pl. MIFID, JEHI, IDD, aláírás azonosítás, stb. (munkakörök szerinti jogszabályi megfeleltetés, képzések szervezése, nyomon követése, vizsgák és pótvizsgák szervezése, nyomon követése, teljes körű precíz, naprakész adminisztráció biztosítása) Számítástechnikai képzések (igényfelmérés, képzések szervezése, nyomon követése, képzéshez tartozó számlák, elszámolások kezelése) Nyelvi képzések (igényfelmérés, képzések szervezése, nyomon követése, képzéshez tartozó számlák, elszámolások kezelése) Tanulmányi szerződésekkel kapcsolatos feladatok önálló intézése és precíz adminisztrációja

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre (Baja) - Baja

A kis- és középvállalati ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátásában, személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben (elsősorban telefonos) számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítessz szerződéseket (pl. számlanyitási, finanszírozási, biztosítéki, betét) és egyéb adminisztrációs anyagokat. Valamint dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, begyűjtöd az adatszolgáltatásokat az ügyfelektől, kezeled az ügyfélproblémákat, reklamációkat, statisztikákat, jelentéseket.

Baja

Bankfióki gyakornok (Nyugati tér) - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Működési Kockázati Csoportvezető - Budapest

Működési kockázati stratégia kidolgozásának koordinálása, a megvalósítás támogatása A fejlett (AMA) módszer szerinti banki működési kockázatkezelési tevékenységek koordinálása (veszteségadat gyűjtés, elemzés, önértékelés, szcenárió elemzés, KRI mérés, kockázatcsökkentő intézkedések, riportolás, tőkekövetelmény-számítás) Rendszeres beszámoló készítés a felettes vezetők, tulajdonos részére a működési kockázati eseményekkel, kockázati kitettséggel összefüggésben Működési kockázati kultúra fejlesztése a bankon belül, oktatási tevékenység Felügyeleti és anyabanki kapcsolattartás, elvárások implementálásának támogatása

Budapest

Adatvédelmi Szakértő - Budapest

Te leszel a bank egyik adatvédelmi szakértője és ebben a szerepkörödben képviseled az adatvédelem szellemiségét a szervezetben éppúgy, mint biztosítod a folyamatainkba történő beépítését és prudens működését az adatvédelmi rendeletnek megfelelően. Felügyeled és koordinálod az új szabályozás implementációját részt veszel adatvédelmi vonatkozású projektekben. Azonosítod a Bankcsoport működése szempontjából releváns adatvédelmi kockázatokat, biztosítod ezek megfelelését, ellenőrzését. Rendszeres riportokat, vizsgálatokat folytatsz, jelentéseket készítesz. Követed, értelmezed a hazai és nemzetközi, valamint csoportszintű jogszabályi változásokat, támogatod ezek implementálását. Oktatási anyagokat készítesz, képzéseket tartasz.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pólus - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Pécsi fiók - ÁRKÁD - Pécs

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Pécs

Lakossági ügyfélreferens - Szigetszentmiklós - Szigetszentmiklós

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Szigetszentmiklós

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budapest - Budapest, Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest, Budapest

Senior KKV Ügyfélreferens (Szeged) - Szeged

A kis- és közepes vállalati ügyfelekkel személyes kapcsolat kialakítása, a részükre történő információnyújtás, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése, a banki, leányvállalati és egyéb partnerek által nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítése lesz a feladatod. Aktívan részt veszel a vállalati csomag értékesítésben. Szorosan együttműködsz a lakossági és prémium területen dolgozó kollégákkal, törekedsz a keresztértékesítési lehetőségek felismerésére. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzel. Feladataid közé tartozik a befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, hitelügyletek lebonyolítása és az új ügyfelek akvizíciója.

Szeged

Nagyvállalati követeléskezelési gyakornok - Budapest

Nagyvállalati minősített ügyfelekkel kapcsolatos historikus adatok gyűjtése különböző külső és belső adatbázisokból, rendszerezése előre meghatározott adatszerkezetben, elemzése és riportolása,minőségbiztosítása. Részvétel az adatok elektronikus rendszerekbe történő importálási feladataiban, kapcsolódó tesztelések és ellenőrzések elvégzése. Részvétel az adatok kezelésére szolgáló rendszer felhasználói adatbeviteli felületének definiálásában és tesztelésében.

Budapest

Energetikai mérnök - Budapest

Fő feladatod lesz székházak, bankfiókok és egyéb irodák energia- és költséghatékony, valamint üzemszerű működésének biztosítása. Havi rendszerességgel összesítéseket, energiajelentéseket, elemzéseket készítesz az ingatlanok energiafelhasználásáról. Kidolgozod a veszteségfelmérő vizsgálatok rendszerét és javaslatokat teszel a problémák megoldására. Energetikai projekteket állítasz össze és önállóan megvalósítod azokat. Feladatod lesz a lekötött közmű kontingensek monitorozása, szükség esetén módosítása. Mindezek mellett kapcsolatot tartasz az érintett hatóságokkal és a szolgáltatókkal.

Budapest

Rendszerszervező - Core Bank - Budapest

A fejlesztői csapat munkatársaként banki fejlesztésekben fogsz részt venni, Te leszel a kapcsolattartó a core banking rendszer nemzetközi szállítójával, illetve valamennyi, az általad felügyelt rendszert érintő fejlesztési projekttel. Az egyes projektekben részt veszel az IT területen belüli feladatok menedzselésében (alternatívák feltérképzése, javaslattétel a legjobb megoldásokra, döntés-előkészítés, specifikációk készítése, IT területen belüli fejlesztői csapat szakmai felügyelete, megvalósítás nyomon követése).

Budapest

Vezető kockázatkezelő - Budapest

Azonosítod, méred és folyamatosan ellenőrzöd az alapkezeléssel kapcsolatos piaci, likviditási, partner és működési kockázatokat. Vizsgálod a jogszabályokban és az Alapkezelő szabályzataiban foglaltak érvényesülését, a befektetési-, illetve kockázati limitek betartását. Ellenőrzöd a jelentési kötelezettségek teljesítését. Támogatod az Alapkezelő kockázatkezelési módszereinek fejlesztését.

Budapest