Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Jelentésszolgálati munkatárs - Budapest

a teljes banki tevékenységet átfogó hatósági és tulajdonosi jelentések, beszámolók készítése egyedi és konszolidált szinten, a riportok forrásadatait tartalmazó adatbázisok vizsgálata, elemzése, a szabályozói környezet áttekintése, folyamatos nyomon követése, részvétel a termékfejlesztéshez kapcsolódó és a számviteli információs rendszer fejlesztését előirányzó projektekben.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Savoya Park (Budafok) - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Cash Management Termékmenedzser (Innovatív fizetési megoldások) - Budapest

aktív alakítója lehetsz bankunk digitális fejlődésének, azon belül is főképpen az egyik legizgalmasabb területnek, a fizetésforgalmi innovációnak; kapcsolatban lehetsz a bank legnagyobb ügyfeleivel, kereskedelmi láncokkal, pénzügyi intézményekkel, önkormányzatokkal, akiknek szükségük van újító megoldásokra; a bank további eredményességét alapozhatod meg ezen ügyfélkör bővítésével; az osztrák anyabankunk, illetve a Raiffeisen csoport tagbankjainak fizetésforgalmi specialistáival közös projektekben vehetsz részt.

Budapest

AIX rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank Aix szervereinek üzemeltetése lesz IBM power környezetben. Emellett részt vehetsz a Bank Linux szervereinek üzemeltetésében is, segítesz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében.

Budapest

Senior Risk Auditor - Budapest

A bank folyamatainak - elsősorban kockázatkezeléshez kapcsolódó - ellenőrzése, részvétel a Basel II/III, ICAAP témájú auditokban. A jogszabályoknak, group szintű előírásoknak és belső szabályzatoknak való megfelelés, valamint a hatékonyság vizsgálata. Az ellenőrzések lefolytatása az előkészítési szakasztól a helyszíni vizsgálatokon át az írásba foglalásig és egyeztetésig. Jelentések elkészítése és prezentálása angol nyelven.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Kecskemét - Kecskemét

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Kecskemét

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Allee - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Pénztáros - Dunaújváros - Dunaújváros

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása, pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése, a lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Dunaújváros

Önkormányzati ügyfélasszisztens - Budapest

A Nagyvállalati és Önkormányzati Értékesítési Főosztály - Önkormányzati osztályán a kiemelt önkormányzati szegmens ügyfélköréhez kapcsolódó ügyféltámogató jellegű feladatok ellátása, az ügyfélreferensek munkájának segítése. Önkormányzati, intézményi és céges ügyfelekkel történő kapcsolattartás, információnyújtás (e-mailben és telefonon). Számlavezetéshez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, folyószámla, bankkártya ügyintézéssel és ügyfél dokumentációkkal kapcsolatos feladatok teljeskörű ügyintézése. Az ügyfélreferensek támogatása mellett feladatkörödbe tartozik banki szerződések előkészítése, kimutatások készítése, igazolások kiállítása és a Nagyvállalati és Önkormányzati Értékesítési Főosztály támogatása adminisztratív feladatokban.

Budapest

Projekt- és szindikált finanszírozási szakértő - Budapest

Ajánlatok készítése vállalatok részére működő tőke, beruházások, projektek, fel- illetve kivásárlások finanszírozása céljából. Ajánlatok kiadása előtt egyeztetés ügyfelekkel, valamint szindikált hitelek esetén a szindikátusban résztvevő bankokkal. Előterjesztések összeállítása a releváns döntéshozó testületek részére. Egyéb termékek értékesítése vállalati ügyfeleink részére, szoros együttműködésben a banki hálózat értékesítési és egyéb társterületeivel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Komárom - Komárom

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, valamint kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel, esetenként pénzkezelés.

Komárom

Lakossági Kockázatkezelő - Budapest

A PI Credit Policy munkakör ellátásához a termékek, hitelbírálati rendszerek és folyamatok bit szintű megismerése szükséges, annak érdekében, hogy átlásd az összefüggéseket. A mindennapi munkád során részt fogsz venni egyes hiteltermékekhez kapcsolódó folyamatok és szabályok módosításának bevezetésében. Számítunk Rád elemzési feladatokban, rendszerfejlesztésben, jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó újítások bevezetésében. Hiszünk a csapatmunkában, ugyanakkor egy adott részfeladat során elvárt az önálló, pontos munkavégzés ami felelősséggel jár.

Budapest

Investment Banking Associate - Budapest

Részvétel M&A, ECM és DCM tranzakciós projektekben; M&A befektetői marketing dokumentáció (teaser, információs memorandum, menedzsment prezentációk), illetve ECM és DCM tranzakciós dokumentáció (befektetői roadshow prezentáció, információs összeállítás vagy tájékoztató) elkészítésének a támogatása; Üzleti tervek, iparági modellek és vállalatértékelések készítése; Részvétel ajánlatok és prezentációk elkészítésében; Közreműködés az ügyféltalálkozókon és tranzakciós tárgyalások során;

Budapest

Vállalati ügyfélasszisztens - Budapest

A régió középvállalati szegmens ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátása, az adminisztratív feladatok elsősorban a hitelezési folyamathoz kapcsolódnak (előterjesztések dokumentálása, hitelszerződések készítése, hitelfolyósítások és biztosítéki ügyek intézése, adatszolgáltatások kezelése), az ügyfélreferensek munkájának támogatása, személyes kapcsolattartás/ügyintézés (elsősorban telefonon) az ügyfelekkel, illetve a társterületek munkatársaival.

Budapest

Biztosítási termékmenedzser - Budapest

Aktívan részt veszel a banki biztosítási termékpaletta kialakításában, termékek fejlesztésében, árazási folyamatában, a termékbevezetések lebonyolításában, valamint a biztosítási stratégia alakításában és tervezésében. Felügyeled és koordinálod a biztosítási termékek értékesítésének folyamatát a különböző sales csatornákon, közreműködsz az értékesítési segédletek kifejlesztésében, a versenytársak gyakorlatát folyamatosan nyomon követed. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a termékek profitabilitásáról, az értékesítés alakulásáról, valamint döntés előkészítő anyagokat állítasz össze. Javaslatot teszel a biztosítási termékek folyamatainak javítására, aktív kapcsolatot ápolsz a Bank biztosítási partnereivel és a bécsi központunkkal illetve a nemzetközi partnerekkel. Követed a jogszabályi, szabályozói környezet változásait és aktívan részt veszel az adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Nagyvállalati ügyfélreferens - Budapest

Kapcsolatban lehetsz a legnagyobb magyarországi és nemzetközi cégcsoportokkal, Te koordinálod a hitelek előterjesztését, Te vagy az első számú kapcsolattartója ügyfeleidnek Lehetőséged nyílik újabb nemzetközi és magyar cégek akvizíciójára Speciális termékterületeink közreműködésével új aktív és passzív üzleti lehetőségeket deríthetsz fel és aknázhatsz ki a portfólióban Osztrák anyabankunkkal való szoros együttműködés révén kitekintést nyerhetsz a bankolás nemzetközi porondjára Meglévő angoltudásodat alkalmazhatod a bécsi kollégákkal és a nemzetközi ügyfelekkel történő kommunikációban

Budapest

Vállalati hitelkockázat-kezelő - Budapest

A Hitelkockázat-kezelési csoport tagjaként felelős leszel a Bank hitelezési tevékenysége során felmerülő ügyfél- és ügyletkockázatok értékeléséhez, csökkentéséhez, kezeléséhez kapcsolódó elvárások, valamint a kockázatvállalási előterjesztésekkel kapcsolatban a hitelezési irányelveknek való megfelelés érvényesítéséért. Munkád során ellátod a limitek és hitel-előterjesztések jóváhagyásával kapcsolatos szakmai és adminisztratív teendőket. Tevékenységed révén közvetlenül támogatod a Bank fenntarthatóan nyereséges működését, minimalizálva az ügyfél-kockázatokból eredő potenciális veszteségeket. Munkavégzésed során aktív kapcsolatot tartasz a társterületekkel (üzleti és back-office) és igény/szükség esetén ügyféltalálkozókon is részt vehetsz.

Budapest

SAS rendszerszervező (Jelentésszolgálati rendszerek) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a számviteli jelentésszolgálati rendszer (CASIR) szakértői támogatása: üzleti igények értelmezése és interpretálása külső fejlesztők felé (specifikációk, rendszertervek), javaslattétel a legjobb megoldásokra, szállító csapat(ok) szakmai felügyelete. A számviteli jelentésszolgálati rendszerben lefolytatott havi zárások monitorozása, a zárás során kieső hibák javításának menedzselése, utókövetése. Ezen felül Te felelsz majd a kisebb fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, a jelentésszolgálati rendszert érintő fejlesztések end-to-end irányításáért, az adott téma gazdájaként. Részt veszel a jelentésszolgálati rendszert érintő nagyobb fejlesztésekben (projektek): feladatod a jelentésszolgálati terület által megfogalmazott igények alapján üzleti igényspecifikáció megfogalmazása, a szállító által készített logikai/fizikai rendszertervek szakmai véleményezése. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel – legfőképp a számviteli jelentésszolgálattal, de egyéb banki társosztályokkal is.

Budapest

Pool lakossági ügyfélreferens-Győr - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Győr

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Veszprém - Veszprém

a kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése, aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése új potenciális ügyfelek megtalálása és akvizíciója

Veszprém