Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Rendszerszervező- Collection & Risk területre (junior) - Budapest

A szervezői munka során feladatod lesz a társterületek támogatása az üzleti igények kialakításában, a rendszert érintő követelmények azonosítása és azok dokumentálása. Több rendszert érintő változás esetén a rendszerek érintettségének felismerése és az összefüggések kezelése. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz a funkcionális és integrációs tesztelés, az elkészült megoldás tesztelésének megtervezése és a felhasználói tesztek támogatása, melyhez szoros együttműködést kell kialakítani a tesztmenedzserrel. A fejlesztési folyamat egésze alatt biztos fejlesztői háttérre számíthatsz, melyet több fejlesztői csapat biztosít számunkra. A velük való hatékony együttműködés a kulcsa a megfelelő megoldások kialakításának. A fejlesztéseken túl feladatod lesz a csapatunkhoz tartozó rendszerek szakértői support-ja.

Budapest

Banki ügyfélszolgálati munkatárs - Customer Experience Specialist (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Contact Centerünkben a Raiffeisen Bank lakossági, prémium-és private banki, valamint vállalati ügyfeleinek magas színvonalon történő kiszolgálása zajlik. Téged keresünk ha: Ügyfeleink telefonon érkező kérdéseire mindig a legjobb megoldásokat keresed; készen állsz arra, hogy a tudásodat napi szinten fejlesztd és nyitott vagy az új kihívásokra; képes vagy gyorsan és hatékonyan felmérni az ügyfelek igényeit és ezek alapján testreszabott lehetőségeket ajánlasz a figyelmükbe;

Nyíregyháza

Lízing Gyakornok – Front terület - Budapest

Lízing üzletkötéssel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása a lízing ügyfélreferensek/lízing támogató munkatársak irányítása alatt Lízing finanszírozási folyamatokhoz kapcsolódó céginformációs lekérdezések készítése és ellenőrzése (központi rendszerekből), Lízing ügylet jóváhagyásra beérkező ügyfél adatlapok és dokumentumok mennyiségi és minőségi ellenőrzése, majd szkennelése és feltöltése az elektronikus rendszerekbe, Ügyfél és szállító adatok rögzítése a lízingcég IT rendszerébe, A lízing ügyletekhez kapcsolódó dokumentációk kezelése (szkennelés, nyilvántartás, dokumentum lefűzés).

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Nyugati téri fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Királyhágó téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Üzletági asszisztens (vállalati divízió) - Budapest

Az üzletág vezetőjének szakmai támogatása, ami magába foglalja heti riportok, státuszjelentések összeállítását, prezentációk készítését. Tárgyalásokat, utazásokat és üzletági csapatépítéseket kell majd megszervezned és azokon részt venned. Ezen túlmenően figyeled a sajtót/piacokat, kezeled a felettes vezető naptárát, levelezését, hívásait. A fenti feladatokon, projektmunkákon keresztül megismered a Bank vállalati szegmensének működését, megismerkedsz számos társterülettel és belelátsz az ügyfélkapcsolatok és a stratégiaalkotás világába. A pozíció fő célja hogy megbízható asszisztensként koordinálj egy országos hálózatot, de mellette tanulj és fejlődj, hogy 1-2 éven belül jr. referenssé tudj válni!

Budapest

Bérszámfejtési szakértő - Budapest

Havi bérszámfejtés és társadalombiztosítási ellátások számfejtése a bank és érdekeltségi vállalatainak teljes állományára a megbízási szerződéses dolgozókkal együtt, bérek és járulékok, egyéb levonások pénzügyi teljesítése, bank bér-, járulék költségeinek és kötelezettségeinek könyvelése a SAP-ban, leányvállalatok könyvelési területei részére adatszolgáltatás (bérkarton, bérösszesítő), bank és érdekeltségi vállalatai társadalombiztosítási kötelezettségének megállapítása, bevallás előkészítése, szabadság nyilvántartás, munkáltatói igazolások elkészítése, kiadása, órabéres, több műszakban dolgozó munkatársak munkaidejének rögzítése a bérszámfejtő rendszerben, Adatszolgáltatások NAV, OEP, KSH, Magán és Önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak felé, kimutatások készítése társosztályok igényei alapján

Budapest

Bérszámfejtési szakértő (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Havi bérszámfejtés és társadalombiztosítási ellátások számfejtése a bank és érdekeltségi vállalatainak teljes állományára a megbízási szerződéses dolgozókkal együtt, bérek és járulékok, egyéb levonások pénzügyi teljesítése, bank bér-, járulék költségeinek és kötelezettségeinek könyvelése a SAP-ban, leányvállalatok könyvelési területei részére adatszolgáltatás (bérkarton, bérösszesítő), bank és érdekeltségi vállalatai társadalombiztosítási kötelezettségének megállapítása, bevallás előkészítése, szabadság nyilvántartás, munkáltatói igazolások elkészítése, kiadása, Adatszolgáltatások NAV, OEP, KSH, Magán és Önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak felé, kimutatások készítése társosztályok igényei alapján

Nyíregyháza

Lakossági ügyfélreferens - Szeged - Széchenyi téri fiók - Szeged

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Szeged

Értékpapír elszámolás ügyintéző - Budapest

Ügyfeleink által adott belföldi értékpapír megbízások elszámolása, menedzselése, könyvelése feladatunk: Tőzsdei határidős elszámolás koordinálása, pozíció értékelés, tőzsdei egyeztetés, szükség esetén hibakezelés Tőzsdei részvény ügyletek koordinálása, tőzsdei egyeztetés, elszámolás könyvelése Saját számlás kötések, REPO ügyletek elszámolása, egyeztetés partnerrel, elszámolás nyomon követése Befektetési jegyekre vonatkozó megbízások WARP rendszerbe feladása, elszámolás nyomon követése, elszámolás könyvelése

Budapest

Nemzetközi értékpapír elszámolás ügyintéző - Budapest

Ügyfeleink által adott nemzetközi értékpapír megbízások elszámolása, menedzselése, könyvelése: Nemzetközi tőzsdéken kötött megbízások elszámolása Elszámolási instrukciók egyeztetése Elszámolás nyomon követése, könyvelése Külföldi befektetési jegy forgalmazás elszámolás

Budapest

Private Banking ügyfélasszisztens - Agora központi Fiók - Budapest

A Private Banking csapatunk 70 millió feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleket szolgál ki. E csapat részeként elsődlegesen a banki tanácsadók munkáját segíted, valamint a fiók működtetéséhez szükséges adminisztratív feladatokat látod el. Ilyen feladatok a bankszámlákhoz tartozó szerződések elkészítése, ügyfél megbízások feldolgozása, ügyfél dokumentációk karbantartása, határidős feladatok elvégzése.

Budapest

Junior Private Banking tanácsadó - Agora központi fiók - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Senior Private Banking tanácsadó - Agora központi fiók - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Tesztelő-tesztkoordinátor (számlavezetési terület) - Budapest

Tesztelő-tesztkoordinátorként részt veszel a Bank számlavezető rendszereivel kapcsolatos tesztek tervezésében, végrehajtásában, koordinálásában és a letesztelt funkciók élesítésének folyamatában. Te felelsz majd kisebb fejlesztések tesztelési feladatainak tervezéséért, koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end teszteléséért, valamint funkcionális tesztek végrehajtásáért. A feladatok során tesztforgatókönyveteket készítesz, tesztadatokat állítasz elő, tesztkörnyezetek frissítését szervezed meg és kapcsolatot tartasz a társosztályokkal.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Budai lokációk - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Partner hitelcentrum vezető - Akadémia utca - Budapest

A bank Retail jelzáloghitel értékesítésének a third party csatornán keresztüli értékesítési céljainak teljesüléséért és hatékony működésért Te és csapatod felel. Legfontosabb feladatod, hogy olyan stratégiát dolgozz ki, ami hozzájárul új termékek kialakításához és a partneri hálózat bővítéséhez. Menedzseled a közvetítői értékesítési terv teljesítését, valamint a közvetítői állomány minőségét. Vezetőként koordinálod és fejleszted a közvetítői csapatot, hogy minél hatékonyabb eredményeket érjetek el a partnerekkel való együttműködésben. Vezetői feladatid mellet Te is rendszeresen tartod a kapcsolatot a partnerekkel és együttműködsz a társterületekkel a fejlesztések kapcsán.

Budapest

Termékmenedzser Gyakornok - Lakossági és Prémium Szegmens Menedzsment területre - Budapest

Felügyeleti adatszolgáltatás biztosítása elektronikus adatszolgáltatás végzésével. Információk gyűjtése összegzése, kimutatások készítése. Online adatgyűjtés a versenytársak elemzéséhez, a banki termékkör megismerését követően. Közreműködés kondíciós listák aktualizálásában. Közreműködés prezentációk előkészítésében.

Budapest

Partner Jelzálog szakértő - Akadémia utca - Budapest

Főbb feladatod a 3rd party terület értékesítési és üzleti célkitűzéseinek eredményes megvalósítása új partneri jelzáloghitelezési ügyfelek és a hitelközvetítő ügynökhálózat kiszolgálásával, értékesítési célok elérésével, X-sell lehetőségek felkutatásával. Emellett részt veszel a partneri jelzáloghitelezés és a hálózati együttműködés gyakorlati fejlesztésében. Kiemelkedő jelzáloghitel szaktudásod, termékismereted és készségeid alapján szakértőként támogatod a fiókban dolgozó kollégákat. Folyamatosan figyelemmel kíséred a piaci változásokat. Napi munkádat szigorú külső és belső szabályok mentén végzed, ezzel is növelve ügyfeleink bizalmát.

Budapest

Junior Számlakönyvelő Számvitel Területre - Budapest

szállítói számláinak ellenőrzése, könyvelése a Bank integrált SAP rendszerében, az elektronikus számla jóváhagyási folyamat működtetése havi zárási, elhatárolási, egyeztetési feladatokat ellátása kapcsolatot külső és belső partnereinkkel

Budapest