Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Bankfióki gyakornok - Királyhágó téri Fiók, Széna téri Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett. A munkavégzésed helye rugalmas, a Blaha Lujza téri fiókban, és az Allee fiókban fogsz dolgozni - ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Pénztáros - Közép-Nyugat Régió Fiókjai - Budapest

A bank ügyfeleinek valamint a bankkal szerződéses kapcsolatban álló partereink készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Likviditási és Piaci kockázatelemzési szakértő (pályakezdőknek is) - Budapest

A banki piaci és likviditási kockázati rendszerek, modellek, riportok kidolgozása és fejlesztése a feladatkörödbe tartozik majd. Az eszköz-forrás menedzsment és piaci kereskedési tevékenységekre vonatkozó üzleti stratégiájának megvalósításában, a megfelelő árazást támogató elemzéseket, riportokat kidolgozásában számítunk a munkádra. Részt veszel a kockázatvállalásra meghatározott limitek rendszeres felülvizsgálatában, a limitek betartásának rendszeres monitoringjában. A kockázati profilra, limitkihasználtságra vonatkozó rendszeres jelentéseket elkészíted a tulajdonos és a helyi menedzsment részére. Az új termékek kidolgozásában való részvételed fontos számunkra. A jogszabályoknak (CRR) és az anyabanki előírásoknak való megfelelését támogatod.

Budapest

AIX rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank Aix szervereinek üzemeltetése lesz IBM power környezetben. Emellett részt vehetsz a Bank Linux szervereinek üzemeltetésében is, segítesz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében.

Budapest

Hitelportfolió-elemző - Budapest

Legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szól a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz a hitelezési politikák kialakításában, azok rendszeres felülvizsgálatában valamint a portfolió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában.

Budapest

Junior Private Banking tanácsadó - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Felsővezetői titkársági munkatárs - Budapest

A Társasági titkárság munkájának teljes körű támogatása lesz a feladatod, ezen belül a kimenő és bejövő papíralapú és elektronikus levelek kezelése, számlák feldolgozása., dokumentumok archiválása. Irodaszereket, reprezentációs anyagok rendeléseit készíted majd elő, a készleteket nyilvántartod. Utazásszervezési feladatokat látsz el, gondoskodsz a felsővezetők megbeszéléseinek zavartalanságáról a megrendelt tárgyalók és eszközök révén.

Budapest

BI csoportvezető - Budapest

People management feladatok: 5-10 fős csapat erőforrás-, feladat- és teljesítmény-menedzsmentje, képzése, új tagok toborzása. Szakmai koordináció: a csapat feladatainak megismerése, támogatása, koordinációja a fejlesztések teljes életciklusában a Project Officeal közösen Stakeholder feladatok: partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása az üzleti megrendelőkkel, beszállítókkal és a Head Officeal A Bank irányításához szükséges adatvagyonnal való gazdálkodás, architektúrájának építése Az 50 fős (belsős-külsős állomány) főosztály 3-4 fős vezetői csapatának tagja leszel.

Budapest

Bankszámla termékmenedzser - Budapest

Aktívan részt veszel a bankszámla termékportfólió kialakításában, fejlesztésében, árazási folyamatában, a termék ki- és bevezetések lebonyolításában. Támogatod a bankszámla és hozzá kapcsolódó szolgáltatások értékesítésének folyamatát, közreműködsz az értékesítési segédletek kifejlesztésében, a versenytársak gyakorlatát folyamatosan nyomon követed. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat készítesz a termékek profitabilitásáról, az értékesítés alakulásáról, döntés előkészítő anyagokat készítesz. Felügyeled a termékkörhöz kapcsolódó folyamatokat, folyamatgazda szemlélettel javaslatot teszel azok javítására, racionalizálására. Aktívan részt veszel a jogszabályi, szabályozói környezet változásából adódó módosítások menedzselésében.

Budapest

Fiókigazgató - Szépvölgyi úti fiók - Budapest

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budapest

Kiemelt nemzetközi ügyfélreferens - Budapest

Új nemzetközi vállalati ügyfeleket akvirálsz a Bank számára. Koordinálod a nemzetközi ügyfelek akvizícióját és kiszolgálását. Szakmailag támogatod a nemzetközi ügyfeleket kiszolgáló és akviráló referensek munkáját. Ezen túl kapcsolatot tartasz nemzetközi szinten a bankcsoporton kívül és belül, illetve támogatod, csatornázod a bankcsoporton belüli és azon kívüli és kommunikációt.

Budapest

Operatív beszerző létesítménygazdálkodási területre - Budapest

Létesítménygazdálkodással kapcsolatos feladatok létesítménygazdálkodási terület projektjei kapcsán felmerülő beszerzési költségekkel kapcsolatos döntés-előkészítési munkák elvégzése létesítménygazdálkodással kapcsolatos beszerzések szakmai javaslatainak és – értékhatártól függően – kereskedelmi feltételrendszerének kidolgozása, ártárgyalásokon való részvétel vállalkozóktól beérkező árajánlatok kiértékelése, felülbírálása a munkálatok befejezését követően a költségek alakulásának ellenőrzése

Budapest

Java fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a szerver oldali java fejlesztés, valamint a kapcsolódó tervezési és teszt támogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a java fejlesztői keretrendszer fejlesztése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Senior Private Banking tanácsadó - Budapest

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 70 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Budapest

Fiókigazgató - Széna téri fiók - Budapest

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Nyugati téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Központi értéktár vezető - Budapest

Központi forint - és valuta feldolgozás irányítása Központi érmefeldolgozás irányítása Értékpapír kezelés irányítása Készpénz átadás-átvétel, szállításra való előkészítés koordinálása

Budapest

BI fejlesztő - Budapest

Részt veszel adattárház jellegű rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, valamint a Bank információs gerincének számító adat architektúra üzemeltetésében is. Törekszünk arra, hogy a legkevesebb hibával dolgozzunk, de mivel tudjuk, hogy egy jó DevOps szereti a nyomozómunkát, erre is lehetőséget biztosítunk. Ha nem bírod a futószalag-szerű munkákat? Nálunk lehetőséged nyílik az ilyen jellegű tevékenységek automatizálására. Szereted, ha egy folyamatra egy módszer van, de elriaszt, ha mégis több van belőlük? Itt a lehetőség az egységesítésre. Szeretnéd, ha első kézből értesülnél a változásokról, hibákról, a hozzánk tartozó rendszerek állapotáról? Szeretnéd, ha mindehhez mások is hozzáférnének? Segíts kibővíteni a monitorozási eszköztárunkat.

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre - Budapest

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Telefonos értékesítési munkatárs - Nyíregyháza

Ügyfeleink telefonon történő megkeresése értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Ügyfélmegtartást célzó hívások lebonyolítását fogod végezni, a hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása mellett.

Nyíregyháza