Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Projekt portfólió menedzsment csoportvezető - Budapest

portfolió menedzserek és projekt koordinátorok munkájának szakmai irányítása, felügyelete, motiválása, teljesítményük menedzsmentje A portfolió menedzsment és projekt koordináció folyamatainak fejlesztésével, optimalizálásával, hatékonyságának növelésével kapcsolatos stratégiák, koncepciók készítése, alternatívák kidolgozása, részvétel a döntéshozatalban. Projekt költségvetés nyomkövető készítése és aktualizálása a projektvezetők és a projekt kontrolling támogatása érdekében. Csapat építés, a csapat egység fenntartása és fejlesztése

Budapest

Számviteli munkatárs - Budapest

Te felelsz a szállítói (forintos költség) számlák ellenőrzésért, jóváhagyatásáért, és könyvelésért SAP rendszerben. Ellátod a havi zárási, elhatárolási, egyeztetási feladatokat. Valamint tartod a kapcsolatot külső és belső partnereinkkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budapest (Közép-Nyugat Régió) - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági jelzáloghitel termékmenedzser - Budapest

Felügyeled és koordinálod a lakossági jelzáloghitel termékek kifejlesztését, bevezetését, piaci pozícionálását, illetve az értékesítésének támogatását. Nyereséges, piacképes, az ügyfelek igényeit kielégítő termékeket alakítasz ki, s folyamatosan dolgozol ezek továbbfejlesztésén. Koordinálod a termékek teljes életútját, a piaci igény/lehetőség megjelenésétől, egészen termék kifejlesztéséig. A termékek árazása, piaci pozícionálása, promóciója, a termékhez kapcsolódó folyamatok felügyelete és racionalizálása, az értékesítés és termékoktatás támogatása is a feladataid közé tartozik. Folyamatosan figyelemmel kíséred a termékkörre vonatkozó P&L alakulását és reagálsz az eredmények változásaira. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat, beszámolókat készítesz a termékek profitabilitásának, értékesítésének alakulásáról.

Budapest

Lakossági hitel termékmenedzser - Budapest

Felügyeled és koordinálod a lakossági fedezetlen hiteltermékek kifejlesztését, bevezetését, piaci pozícionálását, illetve az értékesítésének támogatását. Nyereséges, piacképes, az ügyfelek igényeit kielégítő termékeket alakítasz ki, s folyamatosan dolgozol ezek továbbfejlesztésén. Koordinálod a termékek teljes életútját, a piaci igény/lehetőség megjelenésétől, egészen termék kifejlesztéséig. A termékek árazása, piaci pozícionálása, promóciója, a termékhez kapcsolódó folyamatok felügyelete és racionalizálása, az értékesítés és termékoktatás támogatása is a feladataid közé tartozik. Folyamatosan figyelemmel kíséred a termékkörre vonatkozó P&L alakulását és reagálsz az eredmények változásaira. A kontrolling adatok alapján elemzéseket, kimutatásokat, beszámolókat készítesz a termékek profitabilitásának, értékesítésének alakulásáról.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Andrássy úti Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Nyugati téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Junior portfolió menedzser - Budapest

Feladataid közé fog tartozni a befektetési döntések előkészítése, támogatása és végrehajtása az adott befektetési eszközcsoportok kapcsán. Részt veszel eszközallokációs döntésekben, közre működsz a vagyonkezelők döntéseit támogató megoldásokban, alkalmazások fejlesztésében és a hozzá kapcsolódó termékfejlesztésben. Jelentések készítesz, valamint értékesítés-támogatási feladatokat látsz el.

Budapest

Hitelkockázat elemző - Projektfinanszírozás és Nagyvállalatok - Budapest

Projektek és vállalatcsoportok kockázatelemzése lesz a feladatod (ingatlanprojektek, energetika, szindikált ügyletek, LBO, stb). A feladataid közé tartozik a közép- és nagyvállalatok, főként vállalatcsoportok hitelképességének vizsgálata, illetve a kockázatelemzések készítése magyarul és angolul. Te végzed az ügyfélminősítések készítését, aktualizálását és folyamatos felülvizsgálatát. Folyamatosan nyomon követed a megvalósult ügyleteket (monitoring). Iparági elemzéseket készítesz és aktívan részt veszel a kockázatkezeléshez kapcsolódó banki projektekben.

Budapest

Folyamatmenedzsment gyakornok - Budapest

Folyamatmenedzsment szakértők napi operatív és adminisztratív munkájának támogatása Folyamatmodellezési és szabályozási feladatok elvégzése illetve támogatása Folyamatfejlesztési workshop-ok szervezése, azok lebonyolításának támogatása Szabályozási és folyamatmodellezési rendszerekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése

Budapest

Fizetésforgalmi ügyintéző - Budapest

A mindennapi munkád során feladatod lesz a kimenő/bejövő deviza és belföldi átutalási megbízások rögzítése, kezelése és ellenőrzése. Munkádat a törvények és banki szabályok ismeretében és annak való megfeleltetésében végzed. Ebből adódóan a kimenő deviza utalások útvonal kódolása, hibás tételek javítása is hozzád fog tartozni. A napi munkád része lesz még a kimenő és bejövő deviza és forint utalásokkal kapcsolatos invesztigáció és reklamáció kezelés, illetve az utalásokkal kapcsolatos költségelszámolások végzése, Banki társterületekkel történő egyeztetés, kapcsolattartás.

Budapest

Vállalati ügyféltámogató (Tatabánya) - Tatabánya

A régió Középvállalati szegmens ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátása, az ügyfélreferensek munkájának segítése, az ügyfélreferensekhez beérkező ügyfélmegbízások Bankon belüli képviselete, végrehajtása, illetve nyomon követése. Személyes kapcsolattartás/ügyintézés (elsősorban telefonon) az ügyfelekkel, illetve a társterületek munkatársaival. Szerződések (pl. számlanyitási, finanszírozási, biztosítéki, betét,elektronikus rendszerek), illetve egyéb adminisztrációs anyagok elkészítése a hatályos folyamatok/szabályzatok szerint. Hitelszerződések ellenőriztetése az aktuális work-flow szerint; hitelfolyósítások ügyintézése, előterjesztések dokumentálása, ügyfélproblémák, reklamációk, statisztikák kezelése, aktuális adatszolgáltatás(ok) begyűjtése az ügyfelektől, ügyféldossziék karbantartása.

Tatabánya

Premium Banking ügyfélreferens - Tatabánya fiók - Tatabánya

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Tatabánya

GYAKORNOK - RAIFFEISEN BEFEKTETÉSI alapkezelő - Budapest

Részt veszel befektetési döntések előkészítésében, kötvény, részvény és devizapiaci elemzések készítésében. Közreműködsz rendszeres tőkepiaci jelentések készítésében, Excel (VBA) vagy Matlab alapú rendszerek fejlesztésében és támogatod a portfolió menedzserek munkáját.

Budapest

Integrációs szoftver mérnök (DevOps Engineer) - Budapest

Együttműködés a Bankcsoport fejlesztési csapataival, közreműködés egy olyan környezet kialakításában, amely biztosítja a fejlesztések gyors telepítését/éles üzembe helyezését. A csoport részeként a Te feladatod lesz az elosztott rendszerek integrációs fejlesztéseinek végrehajtása a tervezéstől az üzembe állításig. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, architektekkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel. Közreműködsz a telepítési, karbantartási és támogatási feladatok automatizálásában.

Budapest

Rendszerszervező - digitális csatornák - Budapest

Új digitális csatorna kialakítása során az üzleti igények kialakítása, formálása, dokumentálása és egyeztetése a különböző érdekeltekkel. Felhasználói élmény szempontjának képviselete a megvalósítás során, fejlesztési folyamat támogatása, változások kezelése, érintettek tájékoztatása / bevonása, kapcsolattartás a magyarországi és ausztriai kollégákkal és társterületekkel. Az igények megvalósításának megtervezése, tervek dokumentálása, szállítókkal való kapcsolattartás, fejlesztés támogatása, változások kezelése. A megvalósításért felelős csapat tagjaként feladatod lesz az elkészült megoldások, módosítások tesztelésének megtervezése, a tesztelési feladatok előkészítése és a tesztek végrehajtásának koordinálása. Funkcionális, integrációs, regressziós, felhasználói tesztelés és tesztautomatizációs témákkal is foglalkozni fogsz. Felügyeleted alá tartozik az tesztelés során talált hibák kezelésének folyamata. A végrehajtott tesztek eredményeit folyamatosan figyelemmel kíséred, azokról tájékoztatást nyújtasz az érintett munkatársak számára. A sikeres tesztek elvégzését követően megtervezed és felügyeled a fejlesztések üzembe helyezésének folyamatát. Ezenfelül végfelhasználói tesztelésben és az ügyfelek felé történő kommunikációban is szükséges a támogatásod.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Westend fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Alkalmazásfejlesztési csoportvezető - Budapest

A csoportvezetői feladatok ellátásán keresztül operatívan és szakmailag irányítani a hatáskörödbe tartozó, a bankcsoport igényeit kiszolgáló információs rendszerek, alkalmazások és szolgáltatások szoftver fejlesztését és működtetését, napi üzleti támogatását. A hozzád tartozó technológiai platformok fejlesztési előírásainak és szabványainak kidolgozása és betartatása, ezáltal a hatékony fejlesztési folyamat és a leszállított szoftver minőségének garantálása. A szervezeti vezetői feladatok mellett a csoportban zajló jelentősebb IT projektekben a szakmai vezetői szereped részeként a teljes IT leszállítást ismerned, és felügyelned kell.

Budapest

Scrum master csoportvezető - Budapest

Scrum módszertan bevezetésének és működtetésének megvalósítása a csoport életében. A csoportvezetői feladatok ellátásán keresztül operatívan és szakmailag irányítani a hatáskörödbe tartozó rendszer és szolgáltatások szoftver fejlesztését és működtetését, napi üzleti támogatását. A hozzád tartozó technológiai platformok fejlesztési előírásainak és szabványainak kidolgozása és betartatása, agilis szoftverfejlesztés bevezetése, ezáltal a hatékony fejlesztési folyamat és a leszállított szoftver minőségének garantálása. A szervezeti vezetői feladatok mellett a csoportban zajló jelentősebb IT projektekben a szakmai vezetői szereped részeként a teljes IT leszállítást ismerned, és felügyelned kell.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szépvölgyi úti Fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest