Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Bankfióki gyakornok - Westend Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Gyakornoki lehetőség: UAT Tesztelő (elektronikus csatornák) - Budapest

Banki alkalmazások (pl.: Internetbank, Mobil alkalmazás stb.) tesztelése és a hozzá kapcsolódó feladatok végrehajtása Tesztesetek előállítása meglévő dokumentációk alapján, a Bank módszertanának megfelelő formátumban, A teszteléshez szükséges tesztadatok leválogatása, tesztadatok előállítása, Együttműködés az üzleti, üzleti elemzői, fejlesztési csapatokkal A tesztesetek futtatása, illetve eredményeinek dokumentálása a Tesztelést támogató eszköz segítségével.

Budapest

Middleware fejlesztő - Budapest

A csoport felelősségi körébe tartozik az IT alkalmazások integrációs tervezése, fejlesztése és tesztelésének támogatása, a Bank üzenetalapú middleware-ének fejlesztése, fejlesztői szabványok gondozása. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod lesz az elosztott rendszerek middleware fejlesztéseinek végrehajtása a tervezéstől az üzembe állítás támogatásáig. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Panaszkezelő munkatárs pénzügyi területre - Nyíregyháza

A Bankhoz beérkezett ügyfélpanaszok rögzítése, azok vizsgálata, szükség szerint társosztályokkal történő egyeztetése. A kivizsgálás során szerzett információk összegzése, önálló döntéshozatal az összegyűjtött adatok alapján. Az Ügyfélnek kiküldendő válaszlevél előkészítése, ellenőrzése és a panaszra adott válaszlevél megírása. Telefonon történő kapcsolattartás, egyeztetés a panaszos ügyfelekkel. Az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, szükség szerint megbízások rögzítése.

Nyíregyháza

Hiba- és kérelemkezelő munkatárs pénzügyi területre - Nyíregyháza

Egyedi- és tömeges rendszer és/vagy adminisztrációs hibák vizsgálata, szükség szerint társosztályokkal történő egyeztetése. A hiba kezelése során szerzett információk összegzése, önálló döntéshozatal az összegyűjtött adatok alapján. Írásban benyújtott kérelmek rögzítése, azok vizsgálata, szükség szerint társosztályokkal történő egyeztetése. Az Ügyfélnek kiküldendő válaszlevél előkészítése, ellenőrzése és a kérelemre adott válaszlevél megírása. Telefonon történő kapcsolattartás, egyeztetés az érintett ügyfelekkel. Az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, szükség szerint megbízások rögzítése.

Nyíregyháza

AS/400-as alkalmazásfejlesztő - Budapest

Alkalmazási programok, modulok fejlesztése, fejlesztői tesztelési feladatok végrehajtása. Fejlesztési dokumentációk (rendszerterv, specifikáció, tesztelési jegyzőkönyv, telepítő lap, üzemeltetési leírás) elkészítése és közreműködés a szervezői dokumentáció létrehozásában. Közreműködés az informatikai alkalmazások tesztelésének előkészítésében és a tesztforgatókönyvek összeállításában. Szakmai háttér biztosítása a fejlesztési döntések előkészítéséhez. Szakértőként támogatás nyújtása az üzleti területek által gondozott termék- és szolgáltatásfejlesztéséhez.

Budapest

Scrum Master gyakornok (Scrum Padawan) - Budapest

Valaha rég, egy messzi, messzi bankban.. egy évvel ezelőtt elindult egy felettébb izgalmas átalakulás, ami egy új dimenzióba helyezi a bank jövőjét. Természetesen ez nem más, mint az #agilis transzformáció. E mentén egy erős szakmai közösséget építünk, ahol soka látott, tapasztalt Scrum Masterek uralják az agilis erőket. Ezek a Mesterek napi kalandjaik során temérdek izgalmas kihívásnak néznek elébe, ahol a sötét anti-agilis erőkkel küzdenek meg. Ezen kalandokban az agilis Scrum Padawanok segítik erőfeszítéseiket - miközben eszméletlen sebességgel tanulnak Mestereiktől, hogy egy napon talán belőlük is Scrum Master válhasson. Természetesen csak akkor, ha a Mesterek is úgy látják, hogy felkészültek a nagyobb kalandokra.. Ha elég midikloriánt érzel magadban, akkor itt a helyed köztünk! Csak a legjobbak kerülhetnek be a programba. "Valójában, igazából ezeket a droidokat keresed.." ;) Jelentkezz most!

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Kecskemét - Kecskemét, Kecskemét

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Kecskemét, Kecskemét

Collection Controller - Budapest

Munkakörödbe a Bank kockázati irányelveinek megfelelő lakossági, illetve mikro- és középvállalati behajtási folyamatainak kontrollja tartozik majd, elsősorban a behajtási folyamat monitoringjával. Ennek keretén belül nyomon követed a felelősségi körödbe tartozó portfolió behajtási stratégiáját, javaslatokat teszel a folyamat továbbfejlesztésére, módosítására és a kockázati irányelvekkel való összehangolására. Részt veszel a kockázati kontroll funkciók, riportok kialakításában és rendszeres kiértékelésében.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Blaha Lujza téri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Premium Banking értékesítési asszisztens - Királyhágó téri fiók - Budapest

Ügyféltárgyalások szervezése a támogatott Premium referensek részére, premium ügyfelek kiszolgálása egyszerűbb ügyféltranzakciók esetén. Ügyfélportfolió monitoring alapján, ajánlás tétele a támogatott referenseknek az értékesítési lehetőségekre. Bejövő hívások, ügyfélpanaszok, adminisztráció kezelése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása az ügyfelekkel illetve piaci és gazdasági információk gyűjtése.

Budapest

Régióvezetői asszisztens (Észak-Kelet Régió) - Részmunkaidő - Gyöngyös - Gyöngyös

A Észak - Kelet Retail régióvezető munkájának mindennapi támogatása, időbeosztásának megszervezése, nyomonkövetése, tárgyalások megszervezése, egyéb szervezési feladatok ellátása, riportok, prezentációk készítése. A régiót érintő rendezvények szervezése, egyéb marketing feladatok ellátása a terület számára. Nyilvántartások vezetése, belső levelezés nyomonkövetése, kapcsolattartás a régió fiókjaival és a bank egyéb főosztályaival.

Gyöngyös

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Rákoskeresztúri fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Bankműveleti ügyintéző - Nyíregyháza

A teljes fiókhálózat, az üzletágak operációs működését támogató adminisztratív tevékenységek végrehajtása (pl. ügyfél dokumentációkezelés, ügyféligazolások illetve ügyfélértesítő levelek kezelése, céginformációs lekérdezések). Fizetésforgalmi megbízások adminisztratív feladatainak ellátása.

Nyíregyháza

Lakossági ügyfélreferens - Pécsi Fiók (Irgalmasok utca) - Pécs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Pécs

Biztosíték Monitoring Munkatárs - Budapest

A bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Retail Talent Acquisition Specialist - Budapest

A bank lakossági fiókhálózatának (Retail Branch Network) fővárosi és Pest-megyei régióinak teljes körű toborzási folyamatainak ellátása lesz a feladatod. A jelöltek felkutatása, előszűrése és személyes interjúztatása is hozzád tartozik majd, valamint szorosan együtt dolgozhatsz a fiókigazgatókkal, régióvezetőkkel, és a területet támogató HR Business Partnerekkel. A folyamat teljes menedzseléséért felelhetsz, a pozíciók megnyitásától egészen az ajánlatadásig. Mindezt úgy, hogy te alakítod ki a stratégiádat hozzá. Emellett egyéb izgalmas toborzáshoz és más HR funkciókhoz köthető projektekben (preonboarding/onboarding, kampányok, social media, employer branding, képzés/fejlesztés, stb.) is részt vehetsz, Biztosítod, hogy mind a jelöltélmény, mind pedig a belső ügyfélélmény kimagasló legyen. Részt veszel a toborzási folyamatok és rendszerek fejlesztésében (folyamatjavító ötletek, specifikációk, riportálás, egyszerűsítés, stb.), és hozzájárulsz az agilis recruitment kiépítéséhez.

Budapest

SQL Mágus - Budapest

Retail és Finance területen is vannak nyitott elemző lehetőségeink. A sok elemzés és riportolás mellett részt vehetsz folyamatok javításában, projektekben, hibák feltárásában, adatok lekérdezésében, fejtörő SQL kódok írásában, hogy a riporting és elemzés minél hatékonyabban menjen. A feladatok tudásod és tapasztalatod szerint vannak kialakítva, ezért unatkozni sose fogsz és a sikerélmény is garantált

Budapest

BI guru - Budapest

Fejlesztőket és szervezőket is keresünk 3 csapatunkba. Akár pályakezdő, akár már senior kolléga vagy, itt megtalálhatod a helyed! Juniorként a már itt lévő senior kollégáktól annyi tudást szedhetsz fel, amennyi csak beléd fér - seniorként pedig mentorálhatod a junior kollégákat és komolyabb feladatokban vehetsz részt. Technológiai stack-ünk: Oracle, PL/SQL, Cognos BI, Datastage

Budapest

Elemzői, analitikus pozíciók a Raiffeisen Risk területén - Budapest

Pályakezdő és szakmai utánpótlás programjainkban akár frissen végzettként, akár utolsó évesként is nagyon soakt tanulhatsz, fejlesztheted az SQL tudásodat, átláthatod a bank kockázati folyamatait, stb. Ha már van tapasztalatod, akkor összetett modellező, validátor vagy hitelkockázati elemző pozíciókra is pályázhatsz, ahol a rendszeres és ad-hoc riportok fejlesztése mellett egy sor izgalmas projekten is dolgozhatsz, akár a bécsi kollégáinkkal együtt.

Budapest