Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Westend fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Ingatlan értékelési specialista - Budapest

Napi munkád során feladatod lesz a főként lakossági jelzáloghitelekhez, illetve közepes méretű vállalati hitelekhez kapcsolódó értékbecslések felülvizsgálata. Értékbecslések szakmai ellenőrzése és a végső piaci érték megállapítása, különös tekintettel kétség, vagy reklamáció esetén; valamint az ingatlanok desk-top értékelése. Számítunk rád helyszíni szemlék megtartásában és saját teljes értékbecslések elkészítésében, illetve ügyfél és ügyfélreferensi oldalról érkező kérdések és kérések feldolgozásában, megválaszolásában. Átfogó ismereteket szerezhetsz a jelzáloghitelezési folyamatokról és a kapcsolódó szabályozói elvárásokról. Tudásodat használhatod a fedezeti ingatlan portfolió elemzések és riportok elkészítésénél. Szakmai kapcsolatot tartasz a Bank jelzáloghitelezésében érintett területekkel, valamint a Bankkal szerződött értékbecslő partnerekkel.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Oktogon fiók - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budapest

Stratégiai elemző gyakornok (Vállalati Üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág eredményeinek folyamatos nyomon követésében, rendszeres és eseti jellegű elemzések, kalkulációk, kimutatások készítésében, illetve a Stratégia és Sales Management csoport napi munkájának támogatásában. Ezen kívül munkádba beletartozik majd az értékesítési területek támogatása különböző adminisztratív jellegű feladatok tekintetében.

Budapest

Ügyféltámogató Munkatárs - Befektetési Termékmenedzsment és Pénzügyi Intézmények - Budapest

Napi kapcsolatot tartasz a meglévő banki ügyfelekkel, a nemzetközi fizetési szolgáltatókkal, valuta váltó ügyfeleinkkel és lízing cégekkel. Teljesíted a részükről felmerülő termék-, szolgáltatás- és ügyintézési igényeket. Szerződéseket és napi bizonylatokat készítesz elő számukra. Támogatod a csapatunkban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, elvégzed a főosztályon felmerülő adminisztratív feladatokat. Mindehhez együtt kell működnöd a társosztályokkal a napi ügyfélkiszolgálás során. Részt kell venned új banki rendszerek bevezetésével és tesztelésével kapcsolatos és más adattisztítási feladatokban.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Hódmezővásárhelyi fiók - Hódmezővásárhely

Kapcsolat felvétele meglévő és potenciális Prémium ügyféljelöltekkel,a szolgáltatás iránt az érdeklődés felkeltése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása a Prémium ügyfelekkel. Rendszeres, személyes találkozások során széles spektrumú, igényalapú pénzügyi tervezési és tanácsadási tevékenység,ügyfélportfolió folyamatos, pro-aktív kezelése, monitorálása,értékesítési célkitűzések elérése.

Hódmezővásárhely

Fedezetlen hitelbírálati munkatárs - Nyíregyháza

A fiókhálózatából érkező termékcsoportokba tartozó igénylések (személyi kölcsön vagy hitelkártya és bankszámla-hitelkeret) teljes körű feldolgozása A szükséges dokumentumok meglétének, valamint formai és tartalmi követelményeinek ellenőrzése A szabályzat alapján további ellenőrző lépések elvégzése az online rendszerekben Hitelkapacitással kapcsolatos számítások elvégzése, ellenőrzés Egyeztetés a fiókhálózat valamint a társosztályok munkatársaival

Nyíregyháza

Bankfióki gyakornok - Dunaújváros - Dunaújváros

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Dunaújváros

Premium Banking ügyfélreferens - Nyugati téri fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Investment Banking Associate - Budapest

M&A, ECM és DCM tranzakciós megbízások megszerzésének és végrehajtásának a támogatása; Az M&A tranzakciókhoz kapcsolódó befektetői marketing dokumentáció (teaser, információs memorandum, menedzsment prezentációk), illetve az ECM és DCM tranzakciós dokumentáció (befektetői roadshow prezentáció, információs összeállítás vagy tájékoztató) elkészítésének a támogatása; Üzleti tervek, iparági modellek készítése és véleményezése, valamint vállalatértékelések készítése; Részvétel ajánlatok ás pitchbook-ok elkészítésében; Közreműködés ügyféltalálkozókon és tranzakciós tárgyalások során;

Budapest

Gyakornok – Folyamatfejlesztési és szabályozási területre - Budapest

A bank működését leíró szabályzatok, folyamatleírások elkészítésében, aktualizálásában adminisztrációs segítséget nyújtasz a szabályzat gazdájának. A szabályzatokat nyilvántartó alkalmazás használatához támogatást nyújtasz a munkatársak számára. A szabályozási rendszerhez kapcsolódó napi operatív feladatokat elvégzed. Folyamatmodellezési feladatokat látsz el, ill. támogatod a folyamatmenedzsment szakértők munkáját ebben. Folyamatok dokumentálásában veszel részt.

Budapest

Modellező és Portfólió elemző (Corporate) - Budapest

Hitelkockázati modellezőként a feladatod elsősorban az lesz, hogy non-retail kockázat előrejelző modelleket fejlesszél és nyomon kövesd a modellek teljesítményének időbeli változását. Fel kell ismerned az adatokban lévő összefüggéseket és ezt kreatívan beépíted a kockázatkezelési folyamatokba, ezáltal komoly üzleti döntésekre lesz ráhatásod. Ezen túlmenően ráláthatsz az ügyfelek rendszeres minősítési (rating) folyamatára és részt vehetsz a kockázatkezelési eszköztár és modellezési adatpiac fejlesztésében. Hitelportfólió elemzőként legfontosabb feladatod, hogy tevékenyen részt vegyél a bank vállalati non-retail portfoliójának nyomon követésében. Ehhez át kell látnod és megértened az abban rejlő kockázatokat, kialakítani azok mérését. A riportok összeállításán kívül (ami szólhat a vezetésnek, tulajdonosnak és a felügyeleti szerveknek), fontos szereped lesz portfólió szintű kockázatkezelési feladatok végrehajtásában, és a banki tervezés elemzésekkel történő támogatásában. Mindemellett önállóan figyeled és elemzed a portfólió kockázati jellemzőinek alakulását, feltárod a megfigyelhető kockázati folyamatok hátterét és követed a helyi és a nemzetközi piacok alakulását, illetve lehetőséged van projektekben is részt venni.

Budapest

Nagyvállalati ügyfélasszisztens - Budapest

A Nagyvállalati és Önkormányzati Értékesítési Főosztály Önkormányzati osztályán a kiemelt önkormányzati szegmens ügyfélköréhez kapcsolódó mid-officer-i és adminisztratív jellegű feladatok ellátása, az ügyfélreferensek munkájának segítése. Önkormányzati, intézményi és céges ügyfelekkel történő kapcsolattartás, információnyújtás (e-mailben és telefonon). Számlavezetéshez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása, folyószámla, bankkártya ügyintézéssel és ügyfél dokumentációkkal kapcsolatos feladatok teljeskörű ügyintézése. Az ügyfélreferensek támogatása mellett feladatkörödbe tartozik banki szerződések előkészítése, kimutatások készítése, igazolások kiállítása, és a Nagyvállalati és Önkormányzati Értékesítési Főosztály támogatása adminisztratív feladatokban.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Nagykanizsai fiók - Nagykanizsa

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Nagykanizsa

Pénzmosás-megelőzési tranzakcióelemző - Budapest

A szokatlan tranzakciók kiszűrése érdekében működtetett szűrőrendszer riasztásainak kezelése A szűrőrendszerekből vagy más forrásból gyanúsnak ítélt ügyfelek és/vagy tranzakciók továbbítása az erre kijelölt hatóság számára Magas kockázatú ügyfelek számlanyitásainak engedélyezése Tanácsadás fióki és vállalati kapcsolattartók részére Hatósági megkeresések, zárolások végrehajtása

Budapest

Gyakornok - vállalati területre (Szeged) - Szeged

A hazai és nemzetközi vállalati ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is. Összességében a fókusz az adminisztrítív támogató feladatokra helyeződik.

Szeged

Fiókigazgató - Budaörsi fiók - Budaörs

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budaörs

Gyakornok (eszköz - forrás gazdálkodási területre) - Budapest

a Bank likviditási és kamat kockázatkezelésének napi operatív ellátásában való részvétel a banki szintű kamat és likviditási kockázat kezeléséhez szükséges jelentések ellenőrzése és nyomon követése az eszköz-forrás állomány alakulásának gyűjtése, riportok készítése az üzletági terv /tény előrejelzések monitorozása rendszeres és eseti adatszolgáltatás a Bank szakterületei részére

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pólus Center Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Széf ügyintéző - Akadémia utcai fiók - Budapest

Feladatod lesz az ügyfelekkel a széf-szerződés megkötése, a szerződések megszüntetése, meghatalmazások, társbérlők felvétele, módosítása, törlése. Kapcsolatot tartasz a bank társosztályaival. Elvégzed a mindennapi forgalom lebonyolítását: beazonosítás után az ügyfelek be-és kiengedése a széf terembe. Nyomon követed a bérleti díjak időbeni rendezését (befizetés-átutalás), nyilvántartod a széfre várók listáját. További feladataid közé tartoznak majd a számlázások egyeztetése, a társosztályok által elkészített céges és lakossági számlák kipostázása az ügyfelek értesítési címére. Kezeled a díjhátralékos ügyfeleket, értesíted őket a szerződések kapcsán. Ezen kívül munkádba beletartozik majd a széf bérlőket tartalmazó „Széf nyilvántartó” naprakész vezetése, az ügyfelek adataival való frissítése, hatósági megkeresésekre való mihamarabbi válaszok küldése. A prémium és private üzletágakkal való közvetlen kapcsolattartás a mindennapi munkád része lesz.

Budapest