Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budaörs - Budaörs

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Budaörs

Fiókigazgató - Árkád Fiók - Budapest

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budapest

Online marketing kampánymenedzser - Budapest

End-to-end menedzselheted a területedhez tartozó online kampányokat, a tervezéstől kezdve, a megvalósításon át, egészen az után-követésig; Kapcsolatot tarthatsz és együttműködhetsz az ügynökségi partnereinkkel; SEO/SEM feladatokkal kapcsolatos tevékenységet végzel; A kampányokhoz szükséges marketing tartalmakat te magad alkothatod meg; Online/Social media felületeken megjelenő content kialakítását végzed.

Budapest

Senior HR Business Partner - Nyíregyháza - Nyíregyháza

A nagyjából 400 fős szervezeti egység megfelelő HR támogatásának biztosítása A területet támogató HR-es kollégák szakmai koordinációja. A munkaügyi feladatok (employee relations) irányítása. A munkaügyi kollégákkal közösen biztosítod a ki- és beléptetésekkel, szerződésekkel, bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenység gördülékeny működését A szervezet megfelelő munkaerő-ellátottságának biztosítása, toborzási stratégiák meghatározása, a recruitment folyamatokért felelős kollégával együttműködésben. Munkajogi esetek szakszerű kezelése.

Nyíregyháza

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Budapest - Országos

a kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése, aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása

Országos

Lakossági ügyfélreferens - Árkád - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens (Részmunkaidő) - Blaha Lujza tér - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Üzleti Elemzési Csoportvezető (Vállalati üzletág) - Budapest

Részt veszel a bank Nagyvállalati és Befektetési Banki üzletág stratégiájának kialakításában, a stratégiai célkitűzésekhez illeszkedő éves üzleti terv kidolgozásában. Munkádba beletartozik majd az üzletági eredmények folyamatos nyomon követése, elemzése és az üzletágért felelős menedzsment tag, valamint a sales vezetők számára vezetői, döntéstámogatási riportok és elemzések készítése. Feladatod lesz az üzleti elemzési csoport szakmai munkájának koordinálása és irányítása, az üzleti elemzők szakmai és személyes fejlődésének támogatása. Ezen kívül lehetőséged lesz részt venni akvizíciós és keresztértékesítési akciótervek, kampányok, ösztönző programok előkészítésében és koordinációjában, értékesítési tervek/benchmark-ok meghatározásában, valamint a teljesítménymérési rendszer üzemeltetésében.

Budapest

Markets Sales Üzletkötő - Budapest

a területhez tartozó ügyfélkör teljes körű kiszolgálása tőkepiaci termékekkel, ide értve deviza, FX derivatíva, kamat derivatíva, prémium befektetések, strukturált betétek, kötvény és részvény jellegű ügyleteket; árfolyamok jegyzése és egyéb konstrukciók árazása; fedezeti / kockázatcsökkentő technikák kidolgozása és bemutatása; a hazai és nemzetközi releváns pénz- és tőkepiaci trendek követése, az aktuális szaksajtó és szakirodalom ismerete; kapcsolattartás private banking, premium banking üzletágakkal és egyéb kapcsolódó területekkel.

Budapest

Pool Pénztáros - Kelet-Budapest - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős; Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése, A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről, Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, az Aréna Pláza- és az Árkád fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Jelzálog specialista - Budaörs - Budaörs

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budaörs

Private Banking tanácsadó - Székesfehérvár - Székesfehérvár

Tanácsadója és pénzügyi bizalmasa leszel 100 millió forint feletti megtakarítással rendelkező exkluzív ügyfeleknek. Jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleink a Te javaslataid alapján hozzák meg befektetési döntéseiket. Jól teljesítő és biztonságos portfoliót építesz fel és az ügyfeleid igényei szerint pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre.

Székesfehérvár

Senior hálózati mérnök - Budapest

Több telephellyel rendelkező LAN/WAN/ hálózat tervezése, fejlesztése, üzemeltetése és dokumentálása Új hálózati infrastruktúrák tervezése, megoldások fejlesztése Hálózatokkal kapcsolatban felmerülő problémák kezelése, megoldása Egyedi, új megoldások kidolgozása Együttműködés és technológiai támogatás üzemeltetés és fejlesztői csapatokkal

Budapest

Pénzügyi intézmények (Financial institution) ügyfélreferens - Budapest

Tartod a kapcsolatot a meglévő pénzügyi intézményi ügyfelekkel, akik a biztosítók, befektetési alapkezelők, pénztárak, befektetési szolgáltatók / brókercégek. Személyre szóló megoldásokat dolgozol ki az ügyfelek részére: treasury szolgáltatások és befektetési termékek, értékpapír letétkezelés, egyedi finanszírozási konstrukciók és cash management területén. Felkutatod a potenciális ügyfeleket és személyre szabottan értékesíted számukra a cash management termékeket, treasury és letétkezelési ügyletekhez bevonod a szakértő társterületeket. Együtt kell működj a RBI (Raiffeisen Bank International) adott területével angolul a meglévő ügyfelek kiszolgálása, új ügyfelek akvizíciója és a közös termékfejlesztések érdekében. Ezen kívül képviseled a bankot a szektor különböző hazai rendezvényein, konferenciáin és a hazai tőkepiaci szereplőkkel történő konzultációk, piaci termékfejlesztések során (KELER, BÉT, MNB, BSZSZ).

Budapest

Biztosíték Monitoring Munkatárs - Budapest

A bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Junior jogász - Budapest

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogi kérdések megválaszolása GDPR miatt szükséges ügyfél-anonimizáció tesztelése és ellenőrzése Adatvédelmi kérelmek és panaszok megválaszolásának jogi előkészítése és támogatása Hatósági megkeresésekre válaszok jogi előkészítése és adminisztrációja Egy csatornás irattári kikérések/engedélyezések adatvédelmi támogatása és adminisztrációja

Budapest

Bankműveleti folyamatmenedzsment Szakértő - Budapest

A bankművelet folyamatainak ki- és átalakítása, egyszerűsítése, fókuszban tartva az értékteremtést, az üzleti eredmények növelését, a költségek csökkentését Folyamatok átvilágítása, problémák feltárása, akciótervek, megoldási javaslatok készítése az egyszerűsítésre, és a hatékonyság növelésére. Új folyamatok kialakítása válaszként a változó üzleti környezetre és a digitalizációs kezdeményezésekre. Folyamat ki/átalakító projektek önálló vezetése vagy támogatása. Változások vezetése, támogatása, folyamatos fejlődés biztosítása.

Budapest

Ügyféltámogató munkatárs - Pénzügyi intézmények - Budapest

Napi kapcsolatot tartasz nemzetközi fizetési szolgáltatókkal, valuta váltó ügyfeleinkkel és lízing cégekkel. Teljesíted a részükről felmerülő termék / szolgáltatás / ügyintézési igényeket. Szerződéseket és napi bizonylatokat készítesz elő. Támogatod a csapatunkban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, elvégzed a főosztályon felmerülő adminisztratív feladatokat. A napi ügyfélkiszolgálás során együtt kell működnöd a társosztályokkal és részt kell venned új banki rendszerek bevezetésével / tesztelésével kapcsolatos és más adattisztítási feladatokban.

Budapest

Pénz- és tőkepiaci back office és letétkezelési munkatárs - Budapest

A mindennapi munkád során a befektetési ügyletek kezeléséért, befektetési alapok, egészségpénztárak, biztosítók és nyugdíjpénztárak napi nettó eszközérték-számításáért vagy felelős, mely során napi kapcsolatban állsz az ügyféllel. Munkádat a törvények és banki szabályok ismeretében és annak való megfeleltetésében végzed. Új illetve változó üzleti igényeknek köszönhetően részt tudsz venni a számítási módszertanok implementációjában, rendszerfejlesztésekben és azok tesztelésében. Feladataid közé fog tartozni a napi ügylet lebonyolítások során az ügyfelek által jelzett üzleti, kiszolgálási, illetve üzemi problémák - reklamációk megoldása, szem előtt tartva külső és belső ügyfeleink elégedettségét. Munkád során napi, havi jelentéseket, statisztikákat készítesz.

Budapest

Adózási szakember - Budapest

fő tevékenységként feladatod a Bank és kapcsolt vállalatai közti ügyletekre vonatkozó transzferár dokumentációk elkészítése, transzferárazással kapcsolatos adatok, információk és szerződések begyűjtése, nyilvántartások vezetése, folyamatok, szabályzatok kialakítása, karbantartása. transzferárazással kapcsolatos belső tanácsadás, kapcsolattartás külföldi partnerekkel, tanácsadókkal, részvétel az adóhatósági ellenőrzésekben, fentieken túl feladatod a nemzetközi adózással összefüggő adatszolgáltatások teljesítésének szakértői támogatása (FATCA, CRS, CBC, DAC6 riportok).

Budapest