Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Premium Banking ügyfélreferens - Királyhágó téri Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Érdi fiók (részmunkaidőben) - Érd

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Érd

Követeléskezelési munkatárs telefonos behajtási területre - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági ügyfelekkel (adós, adóstárs, készfizető kezes, zálogkötelezett). Bemutatod a Bank által kínált, fizetéskönnyítési/ átütemezési lehetőségeket, ill. egyedi megoldásokat. Ügyfelekkel történő egyeztetések mellett előkészíted a szerződések/ egyedi megállapodások tartalmát.

Nyíregyháza

Bankfióki gyakornok - Székesfehérvári Fiók - Székesfehérvár

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Székesfehérvár

Pool Pénztáros - Árkád Fiók, Aréna Pláza Fiók - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, az Aréna Pláza- és az Árkád fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Pool Pénztáros - Budapest belváros - Budapest

Pénztárosként a bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolításáért vagy felelős. Feladataid közé tartozik a pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Pool pénztárosként a munkavégzésed helye rugalmas, ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Budapest

Premium Banking értékesítési asszisztens - Akadémia utca - Budapest

Ügyféltárgyalások szervezése a támogatott Premium referensek részére, premium ügyfelek kiszolgálása egyszerűbb ügyféltranzakciók esetén. Ügyfélportfolió monitoring alapján, ajánlás tétele a támogatott referenseknek az értékesítési lehetőségekre. Bejövő hívások, ügyfélpanaszok, adminisztráció kezelése. Tartós, bizalmi kapcsolat kiépítése és ápolása az ügyfelekkel illetve piaci és gazdasági információk gyűjtése.

Budapest

Kiemelt KKV ügyfélreferens - Budapest

KKV ügyfelek (250 millió 1.250 millió Ft árbevétel) teljeskörű kiszolgálása részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Személyes kapcsolat kialakítása, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése, erősítése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, további új potenciális ügyfelek megtalálása. Aktív részvétel, együttműködés a további vállalati ügyfélkapcsolatot ellátó területekkel, és a Lakossági Prémium területen dolgozó kollégákkal, keresztértékesítési lehetőségek felismerése érdekében.

Budapest

Stratégiai tanácsadó - Budapest

A Bank tőketervének elkészítése (beleértve a kapcsolódó területekkel és tulajdonossal történő egyeztetést, menedzsment előterjesztést, stb.) Részvétel a Bank tőkeszerkezetének optimalizálásában (elemzés, javaslattétel) Tőke menedzsmentet érintő vezetőségi és tulajdonosi riportok készítése, fórumokon részvétel (ALCO, MACO stb.) Belső tőkeallokáció folyamatának kialakítása/üzemeltetése (üzletágak, termékek, ügyfelek stb.) Hitelminősítéshez kapcsolódó folyamatok menedzselése

Budapest

Vállalati ügyféltámogató munkatárs (Budapest) - Budapest

Támogatod az ügyfélreferensek ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív és protokolláris jellegű feladatokat. A beérkező ügyfélmegbízások bizonyos részét Te képviseled a Bankon belül, gondoskodsz azok végrehajtásáról, továbbításáról, illetve nyomonkövetéséről. Az ügyfelekkel telefonon, esetenként személyesen tartod a kapcsolatot, ha szükséges a társterületekkel is. Megismered, majd önállóan előkészíted a szerződéseinket, illetve összeállítod az egyéb kapcsolódó ügyfélanyagokat.

Budapest

Felsővezetői asszisztens IT/Ops területek támogatására - Budapest

Teljes körűen támogatod a vezetők munkáját, kezeled a telefonon, levélben, és elektronikus úton érkező megkereséseket. Leszervezed a vezetők külső- belső munkamegbeszéléseit. Feladataid közé fog tartozni a vezetők által felügyelt területekkel való kapcsolattartás, adatokat kérsz be, strukturálod és rendszerezed azokat. Szakmai anyagokat, prezentációkat állítasz össze és veszel nyilvántartásba. Feladatod lesz a döntéshozó testületek üléseinek előkészítése, dokumentációjának összeállítása.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Hódmezővásárhely - Hódmezővásárhely

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Hódmezővásárhely

BI DevOps - Budapest

Részt veszel adattárház jellegű rendszerek fejlesztésében, tesztelésében, valamint a Bank információs gerincének számító adat architektúra üzemeltetésében is. Törekszünk arra, hogy a legkevesebb hibával dolgozzunk, de mivel tudjuk, hogy egy jó DevOps szereti a nyomozómunkát, erre is lehetőséget biztosítunk. Ha nem bírod a futószalag-szerű munkákat? Nálunk lehetőséged nyílik az ilyen jellegű tevékenységek automatizálására. Szereted, ha egy folyamatra egy módszer van, de elriaszt, ha mégis több van belőlük? Itt a lehetőség az egységesítésre. Szeretnéd, ha első kézből értesülnél a változásokról, hibákról, a hozzánk tartozó rendszerek állapotáról? Szeretnéd, ha mindehhez mások is hozzáférnének? Segíts kibővíteni a monitorozási eszköztárunkat.

Budapest

Alkalmazás üzemeltető (windows rendszerek) - Budapest

Windows alapú rendszerek és alkalmazások üzemeltetése virtuális környezetben Incidensek és problémák gyors és hatékony elhárítása Verzióváltások, telepítések végrehajtása Proaktív hibakeresés monitoring eszközök használata révén, performancia problémák vizsgálata, elhárítása Projektmunkákban való részvétel

Budapest

Adattárház rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank Oracle alapú group DWH rendszereinek üzemeltetése lesz egy három fős csapatban. A munkád a betöltések, folyamatok felügyelete, monitorozása, hiba esetén beavatkozás és a BI munkájának segítése, új elemek telepítése, teszt környezetek kiépítése és üzemeltetése. Emellett ez a csoport felügyel néhány kapcsolódó rendszert, például a Bank IFRS és Cognos rendszereit.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Széna téri Fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Széna téri Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Vezető befektetési értékesítés támogató - Budapest

Az Alapkezelő értékesítési, üzletszerzést támogató, valamint marketing/PR tevékenységét irányítod, részt veszel a stratégia kialakításában. Új termékek bevezetésével kapcsolatban teszel javaslatokat, elkészíted a kommunikációs és oktatási anyagokat, valamint terméktájékoztatókat és ezeket folyamatosan karbantartod. Feladatod lesz az oktatások szervezése és lebonyolítása. Támogatod, mentorálod, fejleszted a privátbanki és premium referenseket, folyamatosan együttműködsz a fiókhálózat vezetőivel és munkatársaival a teljesítmény monitoring kapcsán.

Budapest

Junior lakossági ügyfélreferens - Veszprém

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. A munkavégzésed helye rugalmas a régión belül (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Veszprém

Bankfióki gyakornok - Gödöllői fiók (részmunkaidőben) - Gödöllő

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Gödöllő