Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

IT Talent Acquisition Specialist - Budapest

Mindennapi munkád elsődleges célja, hogy felkutasd a potenciális jelölteket a Raiffeisen Bank által kínált lehetőségek kapcsán. Ehhez aktívan tudod használni a meglévő toborzási csatornáinkat (belső külső karrier oldalunkat/adatbázisunkat) valamint a social media által nyújtott széles lehetőségeket (Facebook, LinkedIn, stb.) Bankunk fő toborzási területei a fiókos munkakörök (pénztáros, lakossági, premium, vállalati referens, fiókigazgató), a termék- és folyamatmenedzsment, az IT, a kockázatkezelés, a pénzügyi és számviteli pozíciók, de emellett jogi/compliance, operációs, beszerzési és egyéb támogatói területek munkatársi, szakértői és vezetői pozícióival is megismerkedhetsz, de ez a pozíció az IT területre koncentrál, főként SA, BA, Java developer, SAdmin - Linus, AIX, Win.-, PM pozíciók esetében. Álláshirdetéseink megfogalmazásában számítunk egyedi ötleteidre, kreativitásodra, emellett fontos, hogy a hozzád tartozó kereséseket megfelelő magabiztossággal és pontossággal menedzseld! A folyamat következő lépéseként felveszed a kapcsolatot a potenciális jelöltekkel és felkelted az érdeklődésüket, valamint tájékoztatod őket a banki lehetőségekről, koordinálod az állásinterjúk szervezését szakmai és HR körben. Támogatod a HR Business Partnerek és HR generalisták munkáját a toborzási projektek minél hatékonyabb megvalósítása érdekében. A beérkezett pályázatok kapcsán előszűrést végzel telefonon, hogy a legjobb jelölteket továbbítani tudd személyes interjúkra.

Budapest

Junior HR Business Partner - retail területre - Budapest

A Retail terület stratégiai HR Business Partnere mellett szakmai támogatást nyújtasz a fiókhálózat felé. Mindennapi munkád elsődleges célja, hogy a HR stratégiában megfogalmazott irányelvek mentén menedzseld az üzleti igényeket, HR feladatokat. Részt veszel a HR rendszerek hatékony működtetésében - kompenzáció és létszámgazdálkodás, karrierfejlesztés, teljesítménymenedzsment, képzés, megtartás témakörben. A toborzási és kiválasztási folyamatot teljeskörűen menedzseled szorosan együttműködve a toborzási specialistákkal és az érintett üzleti területek vezetőivel. A jelöltélményt és minőségi felvételeket szemelőtt tartva, stratégiai támogatást nyújtasz a keresési profil, csatornák, előszűrések és interjúk tekintetében, azaz a kiválasztási folyamat gördülékeny menedzselésében egészen az ajánlat elfogadásig. A felvételeket folyamatosan kézben tartod a létszámtervekhez, bérkeretekhez igazítva. Biztosítod, hogy a HR folyamat egységes elvek mentén, a banki érdekekkel és gyakorlatokkal/szabályokkal összhangban történjen az általad támogatott területen. Bizalmi kapcsolatot alakítasz ki a szakmai vezetőkkel, aktív szerepet vállalsz a munkavállalói kapcsolatok erősítésében. Vezetők támogatása a teljesítménymenedzsment teljes folyamatában, szervezeti változások előkészítésében, átalakításában. Munkajogi/munkaügyi kérdésekben teljes körű támogatást nyújtasz az üzleti partnerek felé.

Budapest

Kis- és középvállalati ügyfélmenedzser - Szeged

A kis- és közepes vállalati ügyfelekkel személyes kapcsolat kialakítása, a részükre történő információnyújtás, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése, a banki, leányvállalati és egyéb partnerek által nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítése lesz a feladatod. Aktívan részt veszel a vállalati csomag értékesítésben. Szorosan együttműködsz a lakossági és prémium területen dolgozó kollégákkal, törekedsz a keresztértékesítési lehetőségek felismerésére. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzel. Feladataid közé tartozik a befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, hitelügyletek lebonyolítása és az új ügyfelek akvizíciója.

Szeged

Bankfióki gyakornok - Közép-Nyugat Régió Fiókjai - Országos

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett. A munkavégzésed helye rugalmas, a Blaha Lujza téri fiókban, és az Allee fiókban fogsz dolgozni - ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled.

Országos

Lakossági ügyfélreferens - Pestszentlőrinci Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Váci fiók - Vác

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Vác

Bankfióki gyakornok - Gyöngyösi Fiók - Gyöngyös

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Gyöngyös

Információ biztonsági szakértő - Budapest

Közreműködsz a mindenkori iparági szabványhoz legjobban illeszkedő, kockázatokkal arányos követelményrendszer összeállításában. Az információ feldolgozás kapcsán érintett szakterületekkel közösen, megfelelő kontroll-rendszert alakítasz ki a szükséges védelem biztosításához, különös tekintettel a fejlesztési projektek esetében. Felügyeled a Bank üzleti és üzemi működése közben előálló, feldolgozott, és kezelt információk biztonságát. Az információk teljes életútját végig követed, az adott információ bankon belüli megjelenésétől, a Bankból való kikerüléséig, elavulásáig. Terveket, koncepciókat készítesz a kontroll-rendszer átalakítására, jobbítására. Javaslatokat teszel új technológiai megoldások bevezetésére, a meglevő folyamatok átalakítására, elavult technológiák kivezetésére. Meghatározod az információ-biztonság és az adatvédelem technikai követelményeit és eljárási szabályzatait, a vonatkozó belső és külső szabályozók alapján.A statisztikák és ellenőrzések alapján, elemzéseket, kimutatásokat és előrejelzéseket készítesz a kontrolok hatékonyságának, megfelelőségének, valamint az aktuális fenyegetettségeknek, sérülékenységeknek alakulásáról. Csapattagként támogatod a log-elemzési és jogosultságkezelési feladatokat.

Budapest

Nem találtál a profilodba vágó pozíciót? Nem probléma, olvass tovább! - Budapest

Senioritástól és tapasztalattól függetlenül várjuk jelentkezésedet és körbenézünk házon belül, mert lehet, hogy egyik csapatunk pont Téged keres! :)

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Debrecen - Debrecen

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Debrecen

Premium Banking ügyfélreferens (STOP - SHOP fiók) - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - StopShop Fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Rendszerszervező (Fióki, call center és digitális csatornák terület) - Budapest

Rendszerszervezőként feladatod lesz a digitális csatornák és az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó rendszerek szakértői támogatása, a felmerülő követelmények elemzése és a megfelelő megoldások megtervezése, új rendszerek bevezetése. Te felelsz majd a tervezési, fejlesztési, tesztelési, bevezetési feladatok koordinálásáért, az IT fejlesztés end-to-end irányításáért. A feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő területekkel, banki társosztályokkal, belföldi és külföldi beszállítókkal illetve a bank vezetőivel.

Budapest

Bírálati gyakornok (KKV területre) - Budapest

Közreműködsz a Lakossági és KKV Kockázatkezelési Főosztályon a KKV-hitelbírálati munka operatív feladataiban - többek között a beérkező bírálati anyagok feldolgozásával, a bírálathoz felhasznált pénzügyi adatok generálásával/rendszerezésével segíted a mindennapi munkavégzést. Feladatod lesz a dokumentumok kezelése, tárolása és nyilvántartása, jelentések, kimutatások készítése. Ellátod a főosztályt érintő adminisztratív és szervezési feladatokat, kapcsolatot tartasz a társosztályokkal, levelezéseket, beérkező hívásokat bonyolítasz.

Budapest

Fizetésforgalmi ügyintéző - Budapest

A mindennapi munkád során feladatod lesz a kimenő/bejövő deviza és belföldi átutalási megbízások rögzítése, kezelése és ellenőrzése. Munkádat a törvények és banki szabályok ismeretében és annak való megfeleltetésében végzed. Ebből adódóan a kimenő deviza utalások útvonal kódolása, hibás tételek javítása is hozzád fog tartozni. A napi munkád része lesz még a kimenő és bejövő deviza és forint utalásokkal kapcsolatos invesztigáció és reklamáció kezelés, illetve az utalásokkal kapcsolatos költségelszámolások végzése, Banki társterületekkel történő egyeztetés, kapcsolattartás.

Budapest

Központi értéktáros - Budapest

Érmefeldolgozás, mozgatás Készpénz átadás-átvétel Érme szállításra való előkészítés

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Győr Pláza - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Győr

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre - Nyíregyháza - Nyíregyháza

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Nyíregyháza

Energetikai mérnök - Budapest

Fő feladatod lesz székházak, bankfiókok és egyéb irodák energia- és költséghatékony, valamint üzemszerű működésének biztosítása. Havi rendszerességgel összesítéseket, energiajelentéseket, elemzéseket készítesz az ingatlanok energiafelhasználásáról. Kidolgozod a veszteségfelmérő vizsgálatok rendszerét és javaslatokat teszel a problémák megoldására. Energetikai projekteket állítasz össze és önállóan megvalósítod azokat. Feladatod lesz a lekötött közmű kontingensek monitorozása, szükség esetén módosítása. Mindezek mellett kapcsolatot tartasz az érintett hatóságokkal és a szolgáltatókkal.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Nyugati régió fiókjai (Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely) - Országos

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül a szombathelyi, zalaegerszegi- és a soproni fiókban is fogsz dolgozni, (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Országos