Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Dokumentumkezelési munkatárs (hitelezési terület) - Nyíregyháza

A bank lakossági és premium stratégiai ügyfeleinek fedezetes hiteltermékeihez kapcsolódó back office tevékenységének ellátása A hitelkifizetési feltételek ellenőrzése a szerződésben foglaltak alapján A biztosítékul szolgáló ingatlan Földhivatali bejegyzéséhez szükséges dokumentáció összeállítása A hiányzó dokumentumokról hiánylista vezetése, kezelése A megbízó szerződött partnerének a földhivatali bejegyzés átadása

Nyíregyháza

Bankfióki gyakornok - Ajkai fiók - Ajka

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Ajka

Telefonos követeléskezelési munkatárs - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági ügyfelekkel. A szabályzatokban, folyamatokban meghatározott módon történő tájékoztatás. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Követeléskezelési munkatárs (fizetéskönnyítési és kései terület) - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása, melyben bemutatod a Bank által kínált fizetéskönnyítési lehetőségeket és amennyiben lehetséges megállapodást kötsz a lakossági Ügyfelekkel. Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági Ügyfelekkel. A szabályzatokban, folyamatokban meghatározott módon adsz tájékoztatást. Ellátod a kapcsolódó adminisztrációs feladatokat.

Nyíregyháza

IT Architekt - Budapest

IT fejlesztésekben a konkrét megoldási mód megtervezése és a bank meglévő IT architektúrájába illesztése lesz a feladatod. Te felelsz az elosztott platformú fejlesztések integrációs feladatainak, a fejlesztések és üzembe állítási feladatok szakmai irányításáért is. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a megrendelő üzleti területekkel, a beszállítókkal, projektvezetőkkel és a társosztályokkal. Az IT architekt csapat tagjaként közreműködsz a Bank Enterprise architektúrájának kezelésében, a vállalati IT architektúra jövőképének megtervezésében és architektúra tervezési szabályok megalkotásában. Részt vehetsz a Raiffeisen csoport architekti munkacsoportjaiban.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Rákoskeresztúri fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Képzési és fejlesztési szakértő - Vállalati üzletág - Budapest

Aktívan részt veszel a vállalati üzletág képzési stratégiájának kialakításában, fejlesztésében; feladatod lesz a képzési módszerek és eszközök feltérképezése, folyamatos fejlesztése; részt veszel a szervezet képzési igényeinek összegyűjtésében; a stratégiai célokkal összehangolva megalkotod a vállalati üzletág oktatási tervét és nyomon követed az éves tréning terv megvalósulását; részt veszel az új munkavállalók orientációs programjának kialakításában és a lebonyolítás koordinálásában;

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Belvárosi lokációk - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed helye rugalmas, a régión belül több fiókban is fogsz dolgozni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Budapest

Behajtási portfólió elemző - Budapest

a Bank retail követeléskezelése és work-out különböző csoportjainak támogatása ad-hoc és rendszeres riportok készítésével, automatikus eljárások supportja és/lvagy módosítása, fejlesztések megvalósítása feladatspecifikáció figyelembevételével, tevékenységek, KPI-ok visszamérése,management-riportok készítése, összefüggések elemzése, részvétel különböző projektekben.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest, Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Kecskeméti Fiók - Pályakezdők jelentkezését is várjuk! - Kecskemét

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Kecskemét

Fiókigazgató - Westend fiók - Budapest

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket.Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Budapest

Pool Lakossági ügyfélreferens - Kecskemét, Kiskőrös, Szolnok - Kecskemét, Kecskemét

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel. Pool lakossági referensként a munkavégzésed fő helye a kecskeméti bankfiókunk lesz, de alkalomadtán a kiskőrösi ill. a szolnoki bankfiókunkban is fogsz helyettesítő feladatokat ellátni (ennek beosztását mindig előre egyeztetni fogjuk veled).

Kecskemét, Kecskemét

Forint és Valutapénztáros - Soproni fiók - Sopron

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Sopron

Nagyvállalati Ügyfélreferens - Budapest

Kapcsolatban lehetsz a legnagyobb magyarországi és nemzetközi cégcsoportokkal, Te koordinálod a hitelek előterjesztését, Te vagy az első számú kapcsolattartója az ügyfeleidnek. Lehetőséged nyílik újabb nemzetközi és magyar cégek akvizíciójára. A speciális termékterületek közreműködésével új aktív és passzív üzleti lehetőségeket deríthetsz fel és aknázhatsz ki a portfólióban. Az osztrák anyabankunkkal való szoros együttműködés révén kitekintést nyerhetsz a bankolás nemzetközi porondjára. Meglévő angoltudásodat alkalmazhatod a bécsi kollégákkal történő kommunikációban

Budapest

KKV Ügyfélreferens (Blaha Lujza tér) - Budapest

A kis- és közepes vállalati ügyfelekkel személyes kapcsolat kialakítása, a részükre történő információnyújtás, elsődleges ügyfélkapcsolatok kiépítése és erősítése, a banki, leányvállalati és egyéb partnerek által nyújtott termékek és szolgáltatások értékesítése lesz a feladatod. Aktívan részt veszel a vállalati csomag értékesítésben. Szorosan együttműködsz a lakossági és prémium területen dolgozó kollégákkal, törekedsz a keresztértékesítési lehetőségek felismerésére. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzel. Feladataid közé tartozik a befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése, hitelügyletek lebonyolítása és az új ügyfelek akvizíciója.

Budapest

Junior Számlakönyvelő Számvitel Területre - Budapest

szállítói számláinak ellenőrzése, könyvelése a Bank integrált SAP rendszerében, az elektronikus számla jóváhagyási folyamat működtetése havi zárási, elhatárolási, egyeztetési feladatokat ellátása kapcsolatot külső és belső partnereinkkel

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Szigetszentmiklósi fiók - Szigetszentmiklós

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Szigetszentmiklós

Értékpapír elszámolás ügyintéző - Budapest

Ügyfeleink által adott belföldi értékpapír megbízások elszámolása, menedzselése, könyvelése feladatunk: Tőzsdei határidős elszámolás koordinálása, pozíció értékelés, tőzsdei egyeztetés, szükség esetén hibakezelés Tőzsdei részvény ügyletek koordinálása, tőzsdei egyeztetés, elszámolás könyvelése Saját számlás kötések, REPO ügyletek elszámolása, egyeztetés partnerrel, elszámolás nyomon követése Befektetési jegyekre vonatkozó megbízások WARP rendszerbe feladása, elszámolás nyomon követése, elszámolás könyvelése

Budapest

Teszt menedzser - Budapest

A Bank információtechnológiai projektjeinek és egyéb fejlesztéseihez tartozó tesztelési feladatokhoz koordinálása, E2E megközelítés alkalmazása (a tervezéstől az élesítésig követi a projektjét a tesztmenedzser). Üzleti és IT specifikációk alapján tesztelési scope meghatározása, Részvétel az erőforrás és ütemezés tervezésben, Tesztelési terv kidolgozása (magas és részletes szintű tesztelési tervek elkészítése).

Budapest