Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Papyrus/WWR fejlesztő - Budapest

A csoporton belül a Te feladatod lesz a kivonatokkal és értesítőlevelekkel, ill. egyéb banki dokumentummal kapcsolatos fejlesztés, valamint az ehhez tartozó tervezési és teszttámogatási feladatok. Ennek a csoportnak a részeként a Te feladatod is lesz a Papyrus keretrendszer fejlesztése, Windward sablonok elkészítése és a fejlesztői szabványok gondozása. Ezen feladatok során kapcsolatot tartasz a többi fejlesztő csapattal, a beszállítókkal, architektekkel és integrációs fejlesztőkkel, üzemeltetőkkel, projektvezetőkkel és a társosztályokkal.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Budafoki fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

IT feladatkoordinátor gyakornok - Budapest

Feladatod lesz a külsős erőforrásokkal kapcsolatos ügyintézés (feladatlapok készítése, teljesítések nyomon követése). Rendszeres és ad-hoc riportokat készítesz, kapcsolatot tartasz a társterületekkel (pl. beszerzés, számvitel). Feladataid közé tartoznak még egyéb adminisztratív feladatok ellátása.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Kecskeméti Fiók - Pályakezdők jelentkezését is várjuk! - Kecskemét

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Kecskemét

Portfólió elemző - Budapest

behajtási stratégiával kapcsolatos összetett elemzések készítése, döntéstámogatás, anyavállalati és vezetői riportok készítése, MIS fejlesztése, architektúra karbantartása, részvétel a tervezésben, előrejelzések készítése, Early Warning rendszer üzemeltetése/paraméterezése.

Budapest

MIS elemző - Budapest

A Behajtás munkájának támogatása ad-hoc és rendszeres riportok készítésével. A tulajdonosnak és a Managementnek készülő havi és ad-hoc elemzések, adatszolgáltatások elkészítése Részt venni a teljesítmény és eredményességi mutatók kiszámításában. Közreműködsz a Bank egyedi CTEV képzésében A főosztály képviselete projektekben.

Budapest

Gyakornok - Asszisztens vállalati területre - Budapest

Az ügyvezető és régióigazgatók mindennapi munkájának támogatása. A divízió asszisztens helyettesítése, feladatainak teljes körű ellátása szabadsága alatt. Mindennapi feladatok, amelyeket el kell látnod: telefonkezelés; e-mailek kezelése; irodaszerek rendelése, rendszerezése; az irodába felmerülő műszaki problémák bejelentése, kezelése; meetingek szervezése; naptár kezelés; IT eszközök beszerzése; a főosztályon új belépők támogatása, rendezvények szervezése: csapatépítők, karácsonyi vacsora; tárgyaló/ parkoló foglalások kezelése; számlák adminisztrációja. A hazai és nemzetközi vállalati ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfél akvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is.

Budapest

Gyakornok - credit control terület - Budapest

Várunk Téged, ha a gyakornoki időt felelősségteljes feladatokkal akarod kitölteni és nem fénymásolással. A fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Vállalati Ügyféltámogató Munkatárs - Budapest

A régió Középvállalati szegmens ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátása, az ügyfélreferensek munkájának segítése, az ügyfélreferensekhez beérkező ügyfélmegbízások Bankon belüli képviselete, végrehajtása, illetve nyomon követése. Személyes kapcsolattartás/ügyintézés (elsősorban telefonon) az ügyfelekkel, illetve a társterületek munkatársaival. Szerződések (pl. számlanyitási, finanszírozási, biztosítéki, betét, elektronikus rendszerek), illetve egyéb adminisztrációs anyagok elkészítése a hatályos folyamatok/szabályzatok szerint. Hitelszerződések ellenőriztetése az aktuális work-flow szerint; hitelfolyósítások ügyintézése, előterjesztések dokumentálása, ügyfélproblémák, reklamációk, statisztikák kezelése, aktuális adatszolgáltatás(ok) begyűjtése az ügyfelektől, ügyféldossziék karbantartása

Budapest

Közép- és Nagyvállalati Kockázatelemző - Budapest

Hetente más-más cégeket és cégcsoportokat elemzel, így rálátsz és megismered tevékenységüket, üzleti modelljüket, pénzügyi helyzetüket valamint kilátásukat. A számok mögé nézel és összefüggésekben gondolkozol figyelembe véve a működési környezetüket és a piaci trendeket. Ezt kiegészítheted személyes kapcsolatok során nyert információkkal. Az éves felülvizsgálatok során folyamatosan nyomon is követheted az ügyfelek fejlődését és az ügyfélkapcsolat alakulását. A magas szintű szakmai ismeretek mellett a munkakör angol nyelvhasználat mellett nagy pontosságot és strukturáltságot kíván Tőled.

Budapest

Biztosíték Monitoring Munkatárs (Collateral Officer) - Budapest

A bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

Analitikus CRM elemző, modellező - Budapest

Analitikus oldalról támogatod a Multichannel Menedzsment és CRM főosztály kampánymenedzsment és riporting feladatait. Közreműködsz a CRM kampányok kivitelezésében, az operatív CRM kampánymenedzserek folyamatos, magas szintű, aktív támogatását végzed. Aktívan részt veszel a bank hosszú távú CRM stratégiájának megvalósításában. Az értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó elemzéseket, leválogatásokat, adatállományokat készítesz. Feladatod lesz a különböző CRM kampányokhoz kapcsolódó célcsoportok meghatározása, leválogatása, CRM modellek fejlesztése. Nyomon követed a kampányok eredményességét, statisztikákat készítesz, az elkészült riportokhoz értelmezéseket, magyarázatokat szolgáltatsz.

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Székesfehérvári fiók - Székesfehérvár

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Székesfehérvár

Telefonos követeléskezelési munkatárs - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági ügyfelekkel. A szabályzatokban, folyamatokban meghatározott módon történő tájékoztatás. Kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása.

Nyíregyháza

Üzleti controller HR területre - Budapest

Karbantartod a HR törzsadatokat nyilvántartó keretrendszert, rögzíted az alapadatokat (szervezet, munkakör stb.), amelyek az egyéni törzsadatok nyilvántartásához szükségesek. Összefoglalod a rendszerfejlesztési igényeket, javaslatokat, a fejlesztések kivitelezését, teszteled az új rendszerváltozatokat. Az éves létszámtervezés és személyzeti költségtervezés folyamatában összegyűjtöd, a szakterületekről bekéred a tervezéshez szükséges adatokat. Az adatokat összesíted, elemzed, feltárod az adatokban mutatkozó esetleges ellentmondásokat, javaslatot teszel az éves tervszámokra. Elkészíted a költséghely szerinti létszám és költségterveket, a végső tervszámokat betöltöd a tervezési felületre. Folyamatosan nyomon követed a költségek alakulását, azokról kimutatásokat készítesz, kiemelve a tervtől való eltéréseket. Rendszeresen adatot szolgáltatsz a bankcsoporton belül, valamint a hatóságok részére. Elemzésekkel alátámasztott kimutatásokat készítesz a vezetők, más szakterületek munkatársai, ellenőrző szervek részére a létszám, bér, személyügyi költségek és egyéb HR KPI-ok tekintetében.

Budapest

Forint és Valutapénztáros - Mammut fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Fiókigazgató - Szolnoki Fiók - Szolnok

Saját tapasztalatodból hozott és az általunk biztosított értékesítési eszközrendszert működtesd, menedzseld a fiók lakossági, lakossági prémium, valamint kis- és középvállalati üzleti és értékesítési tervének teljesítését. Kézzelfogható eredményekre fordítsd a hatókörödön belüli üzleti potenciált, feltérképezd és a Bankunk számára megnyerd a vállalati és kiemelt Prémium ügyfeleket. Fejlesztéssel és összetartással biztosítsd a csapatod folyamatosan fenntartható eredményességét.

Szolnok

Premium Banking ügyfélreferens - Árkád fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Központi értéktáros - Budapest

Érmefeldolgozás, mozgatás Készpénz átadás-átvétel Forint- és valutafeldolgozás Érme szállításra való előkészítés

Budapest

Kisvállalati ügyfélmenedzser - Szolnoki Fiók - Szolnok

A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás, számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése további új potenciális ügyfelek megtalálása.

Szolnok