Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Tesztautomatizálási szakértő - Budapest

Tesztautomatizálási keretrendszer kialakításában való részvétel, A Bank automatizálási stratégiájának kialakításában való részvétel, Automatizált interface tesztek írása és karbantartása, Automatizált GUI tesztek írása és karbantartása, Deployment scriptek írása és karbantartása.

Budapest

Release menedzser - Budapest

Bankszintű Release folyamat és szabályozás kialakítása és bevezetése / kapcsolódó szervezeti egységek oktatása, Összehangolt E2E szállítási menedzsment kialakítása, Folyamatban lévő releasek dokumentálása, Bevezetési tervek és oktatási anyagok készítése, Release Calendar tervezése, kialakítása bevezetése és nyomon követése.

Budapest

Integrációs rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank integrációs rendszereinek (IBM MQ és App Connect) üzemeltetése lesz, segítve az alkalmazás üzemeltetők munkáját. Emellett részt vehetsz architekt jellegű munkákban, új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest

Csaláskezelési szakértő (vállalati kivizsgálási terület) - Budapest

A csalási eseményekhez kapcsolódó adatok begyűjtése és kiértékelése után nyomon követhetően lefolytatod a visszaélésekkel kapcsolatos vizsgálatokat. A vizsgálat lezárulta után szükséges lépéseket, hatósági eljárást kezdeményezel. Csaláseseményekhez kapcsolódó riportokat készítesz. A folyamatok javítása, további csaláseseményekhez kapcsolódó veszteségek megelőzése érdekében felhasználod a csaláseseményekre vonatkozó tapasztalataidat. Támogatod a banki folyamatok, szabályzatok, rendszerek csaláskezelési szempontok és hatósági előírások alapján történő kialakítását, fejlesztését.

Budapest

Vállalati Ügyfélreferens (Debrecen) - Miskolc

Az egyik legdinamikusabb vállalati szegmensben (1,25 – 20 MRD Ft. éves árbevételű cégek) dolgozhatsz, aminek során a feladataid a következők lesznek: Meglévő ügyfél-portfóliód ápolása, hitelezési/bankolási igényeik professzionális kiszolgálása. Új potenciális ügyfelek felkutatása/akvirálása, partneri kapcsolatok kiépítése velük. Aktív és passzív banki termékek értékesítése. Az ügyfelekkel történő szerződéskötési folyamat menedzselése, előterjesztések írása.

Miskolc

AS/400 rendszergazda - Budapest

A feladatod a Bank AS400 szervereinek és a rajta futó alkalmazásoknak az üzemeltetése lesz egy 3 fős csapatban. Emellett részt vehetsz új rendszerek megtervezésében, kiépítésében és bevezetésében, a monitorozás fejlesztésében.

Budapest

informatikai operátor - Budapest

számítástechnikai rendszerek folyamatos működtetése, működésének felügyelete, számítástechnikai rendszerekben bekövetkező hibák elhárításának felügyelete illetve abban való részvétel, kapcsolattartás a felhasználókkal, az üzemeltetéssel kapcsolatos adminisztratív tevékenységek ellátása.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Győr - Győr

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Győr

Gyakornok - credit control terület - Budapest

Várunk Téged, ha a gyakornoki időt felelősségteljes feladatokkal akarod kitölteni és nem fénymásolással. A fenti feladatokban szívesen részt vállalnál és főiskolán/egyetemen megszerzett pénzügyi ismereteidet ilyen területen kamatoztatnád. Az általunk ellenőrzött ügyletek között vannak egyszerűbbek, de foglalkozunk strukturált és projektfinanszírozási típusokkal is. A feladatok köre széles és bonyolultsága különböző, változatos munkára számíthatsz.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Széna téri fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest

Jelzálog specialista lakossági ügyfélreferens - Oktogon fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a Bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel és jelzáloghitelezéssel kapcsolatos műveletek végzése, kapcsolattartás a meglévő és az új ügyfelekkel.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Budapest - Budapest, Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest, Budapest

Forint és Valutapénztáros - Fertődi fiók - Fertőd

A banki ügyfelek készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Fertőd

Üzleti intelligencia elemző (BIA) - Budapest

A feladatod a bankban működő Data Governance rendszer és ehhez kapcsolódó Business Glossary működtetése, további fejlesztése. Ehhez kapcsolódóan részt veszel majd a Data Governance irányvonalak kialakításában, kapcsolódó projektekben, adatpiacok szakértői felügyeletében hozzájárulva a banki riportok minőségének emeléséhez. A Risk-es társterületekkel közös adatpiac adaptív csapatának tagjaként menedzseled a további fejlesztéseket, módosítási igényeket.

Budapest

Senior hitelkockázati modell fejlesztő (Senior Credit Risk Model Developer) - Budapest

hitelezési kockázati modellek fejlesztése (scoring, PD, LGD, EAD, IFRS9) a kidolgozott modellek implementációja adatok megértése, modellezési adatstruktúra kialakítása és karbantartása anyabanki és felügyeleti elvárásoknak való megfelelés biztosítása kapcsolattartás a kockázatkezelési, riporting és validációs területekkel

Budapest

Gyakornok – Vállalati hiteladminisztráció területre - Budapest

a Vállalati Hiteladminisztráció területén dolgozó kollégák munkájának támogatása, valamint együttműködés a társosztályokkal a bank kis- és középvállalati hitelezési folyamataihoz kapcsolódó céginformációs lekérdezések készítése ügylet adatlapokat indítása az érintett alkalmazásban, valamint az ügylethez kapcsolódó dokumentációk kezelése

Budapest

Gyakornok - Kis- és középvállalati területre (Kecskemét) - Országos

A kis- és középvállalati ügyfélköréhez kapcsolódó adminisztratív jellegű feladatok ellátásában, személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben (elsősorban telefonos) számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítessz szerződéseket (pl. számlanyitási, finanszírozási, biztosítéki, betét) és egyéb adminisztrációs anyagokat. Valamint dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, begyűjtöd az adatszolgáltatásokat az ügyfelektől, kezeled az ügyfélproblémákat, reklamációkat, statisztikákat, jelentéseket.

Országos

Senior Lakossági Kockázatkezelő - Budapest

A PI Credit Policy munkakör ellátásához a termékek, hitelbírálati rendszerek és folyamatok bit szintű megismerése szükséges, annak érdekében, hogy átlásd az összefüggéseket. A mindennapi munkád során részt fogsz venni egyes hiteltermékekhez kapcsolódó folyamatok és szabályok módosításának bevezetésében. Számítunk Rád elemzési feladatokban, rendszerfejlesztésben, jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó újítások bevezetésében. Hiszünk a csapatmunkában, ugyanakkor egy adott részfeladat során elvárt az önálló, pontos munkavégzés, ami felelősséggel jár.

Budapest

Cognos Üzleti-Fejlesztő (CBD) - Budapest

A feladatod a bank kontrolling információs rendszere által biztosított adatokra épülő riporting BI szintű fejlesztése Cognos vizualizációs eszközzel. Részt veszel a riportok adatbázis szintű kialakításában, üzleti támogatásában és új riport fejlesztési irányok keresésében. Munkád során megismered a banki adatbázis rendszereket és azok kiaknázásában is részt veszel.

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pesterzsébeti Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak felügyelete mellett.

Budapest