Karrierlehetőségek

Raiffeisen Bank Karrier Portál

KARRIER LEHETŐSÉGEINK

  •  

Ügyféltámogató Munkatárs - Befektetési Termékmenedzsment és Pénzügyi Intézmények - Budapest

Napi kapcsolatot tartasz a meglévő banki ügyfelekkel, a nemzetközi fizetési szolgáltatókkal, valuta váltó ügyfeleinkkel és lízing cégekkel. Teljesíted a részükről felmerülő termék-, szolgáltatás- és ügyintézési igényeket. Szerződéseket és napi bizonylatokat készítesz elő számukra. Támogatod a csapatunkban dolgozó ügyfélreferensek munkáját, elvégzed a főosztályon felmerülő adminisztratív feladatokat. Mindehhez együtt kell működnöd a társosztályokkal a napi ügyfélkiszolgálás során. Részt kell venned új banki rendszerek bevezetésével és tesztelésével kapcsolatos és más adattisztítási feladatokban.

Budapest

Gyakornok - vállalati területre - Miskolc

A kis- és középvállalati hazai és nemzetközi ügyfélkörhöz kapcsolódóan személyes kapcsolattartásban és ügyintézésben számítunk a segítségedre. A társterületek munkatársaival együtt elő- ill. elkészítesz szerződéseket és egyéb anyagokat. Dokumentálod az ügylet előterjesztéseket, kezeled az ügyfélproblémákat, statisztikákat, jelentéseket készítesz. Közvetlen ügyfélakvizíciós hívásokra/tárgyalásokra első körben nem kell számítanod, hacsak később erre Te magad nem érzel indíttatást. Nálunk bátran használhatod idegen nyelvtudásodat is. Összességében a fókusz az adminisztrítív támogató feladatokra helyeződik.

Miskolc

Biztosíték Monitoring Munkatárs - Budapest

A bank biztosítéki portfoliójának méretéből és összetételéből adódóan lehetőséged nyílik a különböző típusú fedezetek jogi és gazdasági jellemzőinek, értékelési módszereinek a megismerésére. Feladataid közé tartozik az ügyletek mögötti egyedi fedezetek és fedezeti struktúrák értékelése, részportfoliók fedezettség vizsgálata, valamint a teljes biztosítéki portfolió menedzselését érintő tevékenységekben való aktív részvétel. Felelős szerepet tölthetsz be fedezeti témájú projektekben, új folyamatok, értékelési módszerek és szabályzatok kidolgozásában, rendszerfejlesztésekben, valamint belső és külső hatósági auditokban. Munkád során a bank különböző (üzleti, kockázatkezelési, operációs és IT) területeivel kell együttműködnöd, melynek során lehetőséged lesz megismerni a teljes nagyvállalati hitelezési folyamatot.

Budapest

KKV Bírálati szakértő - Budapest

Munkakörödbe a kis- és középvállalati ügyfelek egyedi hitelképességének vizsgálata tartozik majd. Ennek keretén belül olyan alapfeladatokkal találkozhatsz, mint az ügyféligények bírálati döntésre történő előkészítése, javaslattétel a finanszírozási struktúra kialakítására, a megvalósult ügyletek nyomon követése, ügyfelek pénzügyi helyzetének monitoringja, továbbá a belső és külső előírások, hitelezési/kockázati szabályok ismerete, betartása és betartatása. A vállalati hitelezési folyamatot érintő kérdésekben hozott állásfoglalásaiddal aktívan befolyásolhatod a bank hitelezési gyakorlatát, a különböző (üzleti, kockázatkezelési és operációs) területekkel történő együttműködésed során pedig lehetőséged nyílik megismerni a teljes kis- és középvállalati hitelezési folyamatot. 

Budapest

Kockázatelemzési Asszisztens - Budapest

A Hitelkockázati Főosztály kockázatelemzési osztályán az elemzői munka operatív segítése az elemzéshez használt input-adatok generálása (a pénzügyi adatok rögzítése és kívánt formátumú rendszerezése) által. Valamint a gyakornokok munkájának szervezése, felügyeletük, vezetésük, illetve a főosztályi asszisztens helyettesítése távollét esetén és a főosztályi asszisztensi feladatok ellátása. Az osztályt/főosztályt érintő adminisztratív és szervezési feladatok ellátása, társosztályokkal való kapcsolattartás, levelezés bonyolítása, telefonok kezelése. Végül jelentések, kimutatások készítése.

Budapest

Retail Talent Acquisition Specialist - Budapest

A bank lakossági fiókhálózatának (Retail Branch Network) fővárosi és Pest-megyei régióinak teljes körű toborzási folyamatainak ellátása lesz a feladatod. A jelöltek felkutatása, előszűrése és személyes interjúztatása is hozzád tartozik majd, valamint szorosan együtt dolgozhatsz a fiókigazgatókkal, régióvezetőkkel, és a területet támogató HR Business Partnerekkel. A folyamat teljes menedzseléséért felelhetsz, a pozíciók megnyitásától egészen az ajánlatadásig. Mindezt úgy, hogy te alakítod ki a stratégiádat hozzá. Emellett egyéb izgalmas toborzáshoz és más HR funkciókhoz köthető projektekben (preonboarding/onboarding, kampányok, social media, employer branding, képzés/fejlesztés, stb.) is részt vehetsz, Biztosítod, hogy mind a jelöltélmény, mind pedig a belső ügyfélélmény kimagasló legyen. Részt veszel a toborzási folyamatok és rendszerek fejlesztésében (folyamatjavító ötletek, specifikációk, riportálás, egyszerűsítés, stb.), és hozzájárulsz az agilis recruitment kiépítéséhez.

Budapest

SQL Mágus - Budapest

Retail és Finance területen is vannak nyitott elemző lehetőségeink. A sok elemzés és riportolás mellett részt vehetsz folyamatok javításában, projektekben, hibák feltárásában, adatok lekérdezésében, fejtörő SQL kódok írásában, hogy a riporting és elemzés minél hatékonyabban menjen. A feladatok tudásod és tapasztalatod szerint vannak kialakítva, ezért unatkozni sose fogsz és a sikerélmény is garantált

Budapest

BI guru - Budapest

Fejlesztőket és szervezőket is keresünk 3 csapatunkba. Akár pályakezdő, akár már senior kolléga vagy, itt megtalálhatod a helyed! Juniorként a már itt lévő senior kollégáktól annyi tudást szedhetsz fel, amennyi csak beléd fér - seniorként pedig mentorálhatod a junior kollégákat és komolyabb feladatokban vehetsz részt. Technológiai stack-ünk: Oracle, PL/SQL, Cognos BI, Datastage

Budapest

Elemzői, analitikus pozíciók a Raiffeisen Risk területén - Budapest

Pályakezdő és szakmai utánpótlás programjainkban akár frissen végzettként, akár utolsó évesként is nagyon soakt tanulhatsz, fejlesztheted az SQL tudásodat, átláthatod a bank kockázati folyamatait, stb. Ha már van tapasztalatod, akkor összetett modellező, validátor vagy hitelkockázati elemző pozíciókra is pályázhatsz, ahol a rendszeres és ad-hoc riportok fejlesztése mellett egy sor izgalmas projekten is dolgozhatsz, akár a bécsi kollégáinkkal együtt.

Budapest

Premium Banking ügyfélreferens - Bocskai úti fiók - Budapest

Felveszed a kapcsolatot a meglévő és potenciális Prémium ügyfélekkel. Hosszútávú, bizalmi kapcsolatokat építesz ki és ápolsz a meglévő és új ügyfelekkel egyaránt. Személyes találkozók során, professzionális tanácsadással és pénzügyi tervezéssel (befektetési portfolió kialakítása, finanszírozás, nyugdíjtervezés, biztosítás) segíted ügyfeleidet.

Budapest

Lakossági ügyfélreferens - Dunaújvárosi fiók - Dunaújváros

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Dunaújváros

Forint és Valutapénztáros - Pestszentlőrinci fiók - Budapest

A bank ügyfeleinek napi szintű készpénzforgalmának lebonyolítása. Pénztári nyilvántartások, statisztikák vezetése, kimutatások készítése. A lakossági és vállalati ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről.

Budapest

Legyél Te is IT SZUPerhős! Alapozd meg szakmai karriered nálunk! - Budapest

A Raiffeisen Bank IT Szakmai Utánpótlás Programja (SZUP) Neked való, ha szeretnél: betekintést nyerni a Bank egyik legnagyobb és szakmailag erős területére több informatikai részterületen is kipróbálnád magad, hogy megtaláld a hozzád illőt részese lenni a modern bankolás működtetésének, és a digitális stratégiánk megvalósításának a diplomádhoz kapcsolódóan valós feladatokkal, éles banki környezetben szakmai rutint szerezni

Budapest

KKV Területi vezető - Közép-Dunántúli Régió - Székesfehérvár

A KKV terület működésének biztosítása a Közép-Dunántúli Vállalati Régióban, valamint a bevétel és volumen tervek teljesítésének menedzselése Szakértő csapat munkájának koordinálása, folyamatos szakmai támogatás nyújtása Aktív részvétel az ügyféltárgyalásokon és az akvizíciókban Aktivitás- és ügyletmenedzsment Kapcsolattartás a közép-vállalati divízióval, a társterületekkel, valamint a fiókhálózattal

Székesfehérvár

Lakossági ügyfélreferens - Sugár fiók - Budapest

A lakossági ügyfelek tájékoztatása a bank által nyújtott pénzügyi lehetőségekről. Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás meglévő és új ügyfelekkel.

Budapest

Junior HR Business Partner - Budapest

A stratégiai HR Business Partnerek mellett szakmai támogatást nyújtasz a bank üzleti területei számára. Mindennapi munkád elsődleges célja, hogy a HR stratégiában megfogalmazott irányelvek mentén menedzseld az üzleti igényeket, HR feladatokat. Részt veszel a HR rendszerek hatékony működtetésében - kompenzáció és létszámgazdálkodás, karrierfejlesztés, teljesítménymenedzsment, képzés, megtartás témakörben. A toborzási és kiválasztási folyamatot teljes körűen menedzseled, szorosan együttműködve a toborzási specialistákkal és az érintett üzleti területek vezetőivel. A jelöltélményt és minőségi felvételeket szem előtt tartva, stratégiai támogatást nyújtasz a keresési profil, csatornák, előszűrések és interjúk tekintetében, azaz a kiválasztási folyamat gördülékeny menedzselésében egészen az ajánlat elfogadásig. A felvételeket folyamatosan kézben tartod a létszámtervekhez, bérkeretekhez igazítva. Biztosítod, hogy a HR folyamat egységes elvek mentén, a banki érdekekkel és gyakorlatokkal/szabályokkal összhangban történjen az általad támogatott területen.

Budapest

Követeléskezelési munkatárs (fizetéskönnyítési és kései terület) - Nyíregyháza

Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása, melyben bemutatod a Bank által kínált fizetéskönnyítési lehetőségeket és amennyiben lehetséges megállapodást kötsz a lakossági Ügyfelekkel. Telefonos egyeztetések/tárgyalások bonyolítása a késedelmesen-, vagy nem fizető lakossági Ügyfelekkel. A szabályzatokban, folyamatokban meghatározott módon adsz tájékoztatást. Ellátod a kapcsolódó adminisztrációs feladatokat.

Nyíregyháza

Nemzetközi értékpapír elszámolás ügyintéző - Budapest

Ügyfeleink által adott nemzetközi értékpapír megbízások elszámolása, menedzselése, könyvelése: Nemzetközi tőzsdéken kötött megbízások elszámolása Elszámolási instrukciók egyeztetése Elszámolás nyomon követése, könyvelése Külföldi befektetési jegy forgalmazás elszámolás

Budapest

Bankfióki gyakornok - Pólus Center Fiók - Budapest

A bankfiók működéséhez kapcsolódó folyamatok, feladatok megismerése. A kollégák napi szintű adminisztratív jellegű támogatása. A szakmai feladatokban történő aktív részvétel az adott terület munkatársainak támogatása mellett. Lesz lehetőséged arra, hogy megismerd a fióki munkaköröket, és jobban beleláss abba a fióki területbe, ami leginkább felkelti az érdeklődésed. A fiókban lakossági, vállalati és prémium ügyfelekkel is foglalkozunk, így saját szemmel láthatod, hogyan kezeljük a különböző szegmenseket. Bankfióki gyakornoki pozíciónkat ajánljuk azoknak, akik a későbbiekben szívesen foglalkoznának ügyfelekkel, és azoknak is, akik csak szeretnék megismerni, hogyan is működik egy bank. A bankfióki gyakornoki pozíció kiváló ugródeszkaként szolgálhat akkor is, ha a bank központi területei (háttérterületek, támogató területek) érdekelnének a jövőben. Tapasztald meg, milyen egy összetartó, barátságos közösség tagjaként a Raiffeisennél dolgozni!

Budapest

Telefonos Banki értékesítési specialista - Nyíregyháza

Potenciális ügyfeleink telefonon történő megkeresése, értékesítés, aktivizálás, keresztértékesítés céljából. Feladatod lesz az ügyfél-érték növelése, a termékhasználatra való ösztönzés. Valamint hívásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása

Nyíregyháza